EEN VERKWIKKENDE VAKANTIE IN FRÉJUS

Ga voor nieuwe vitaliteit in Le Colombier

Spa en balneotherapie: pure verwennerij! Laat de dagelijkse stress en sleur ver achter u. Uw vakantie aan de Azurenkust in sparesort Domaine du Colombier staat in het teken van evenwicht, harmonie, ontspanning en wellness.

Kies voor gym, aquagym, fitness en tal van andere sporten of relax en geniet van de weldadige balneotherapie in een van de mooiste spa’s van Frankrijk. Alles is voorzien om u volledig te herbronnen.

HEERLIJK HERBRONNEN TIJDENS UW VAKANTIE IN DE VAR

Weg met alle stress

Ga voor nieuwe vitaliteit tijdens uw verblijf in vijfsterrenresort Domaine du Colombier in Fréjus dankzij de faciliteiten die maar focussen op één doel: uw welzijn.

Op het programma van uw herbronningsvakantie: balneotherapie met masserende hydrojets, aquabikes of aqua trekking en watersportlessen onder deskundige begeleiding van onze coaches. Maak in onze spa zeker gebruik van onze hydroactieve tafel met drainerende en ontspannende werking of laat u masseren door onze ervaren schoonheidsspecialistes.

De fitnessruimtes en sportterreinen van Domaine du Colombier bieden u bovendien de gelegenheid om op sportieve manier alle gifstoffen weg te werken die zich in de loop van het jaar hebben opgestapeld.

Het totaalprogramma voor uw herbronningsvakantie begint in Fréjus in de Var.

Colombier-sejour-remise-en-forme-bloc1-petite-spa-cabine-simple

DE SPA

Een oase van rust

Een oase van rust op een vijfsterrencamping. Droom weg op deze charmante locatie met haar bijzondere decoratie. In onze spa vergeet u meteen alle beslommeringen.

U hebt keuze uit verschillende massages en schoonheidsbehandelingen: Californisch, Ayurvedisch, Polynesisch, warme stenen enz. Bovendien bieden de hamam en de hydroactieve tafel van Wellsystem France® zalige verwenmomenten voor dames én heren.

Colombier-sejour-remise-en-forme-bloc1-grande-spa-cabine-double
Colombier-sejour-remise-en-forme-bloc2-petite-balneo-drone

BALNEOTHERAPIE

Laat uw spieren tot rust komen

Deze prachtige ruimte verwelkomt iedereen die op zoek is naar ontspanning en herbronning. In een prachtig verwarmd zwembad van 600 m² vindt u verschillende hydrojets, anatomisch vormgegeven zitplaatsen, een lumbale massagezone, voetzoolgeisers, een staande spa, aquabikes, aquatrainers, aqua trekking, aquatrampolines, een aquagym en drie zwemzones. Dynamische startersworkshops worden er afgewisseld met lessen door onze coaches die steeds voor u klaar staan.

Bovendien nodigen de twee jacuzzi’s, het onderwaterstrandje en de cardiofitnessruimte u uit om tot rust te komen in deze tropische groene oase. Zeg die lichamelijke en geestelijke spanningen vaarwel! Door de gecombineerde werking van warm water en perslucht stimuleren de hydrojets de bloedcirculatie, bevorderen ze de zuurstoftoevoer naar de spieren en ontspannen ze uw zenuwen en gewrichten. Deze warmwatermassages verkwikken uw spieren in alle zachtheid, voor nog meer wellness en ontspanning.

Colombier-sejour-remise-en-forme-bloc2-grande-balneo-vue

MAAK KENNIS MET DE PRACHTIGE AZURENKUST

Deze bijzondere streek heeft heel wat herbronningsactiviteiten voor u in petto.

Neem tijdens uw vakantie in de Var een verkwikkende duik in de Middellandse Zee of een van de vele meren en rivieren. Maak uw geest vrij met de meest uiteenlopende watersporten aan de kust, zoals jetskiën, waterskiën of paddleboarden. Ook in het binnenland van de Var zijn er volop mogelijkheden voor waterliefhebbers. Wat dacht u van een kano- of kajaktocht of een canyoningavontuur?

Houdt u van de ongerepte natuur? Verken dan met de fiets, te voet of te paard de vele wandelroutes in de buurt van vijfsterrenresort Domaine du Colombier. Vul uw longen met zuivere zeelucht langs de kustpaden en geniet van een welgekomen dosis zuurstof in de beschermde natuurgebieden van het binnenland op uw zoektocht naar vitaliteit en herbronning.

Wenst u meer informatie over de herbronningsactiviteiten in de omgeving, inclusief voordeeltarieven? Loop dan zeker eens langs bij infopunt van Domaine du Colombier voor advies of raadpleeg onze interactieve kaart.

Onze andere themavakanties

VOOR ELK WAT WILS!

Gezinsvakantie

Meer informatie

Romantische Vakantie

Meer informatie

Ontdekkingsvakantie

Meer informatie