COLOMBIER BY NIGHT

Voorstellingen, thema-avonden, vuurwerkshows …

Het Zuiden by night, dat zijn vooral het zachte weer, de felle zonsondergangen aan de horizon, de avonden aan zee tussen Cannes en Saint-Tropez om de Côte d’Azur te bewonderen.

Colombier-by-night-patchwork-haut-acrobate
By night Colombier-min
Colombier-by-night-patchwork-portrait-feu
Colombier-by-night-bloc1-petite-frejus-nuit

Ontspannen avonden

Geniet van de Azurenkust vanaf de ondergaande zon.

Volgens uw stemming luistert u op uw terras van het 5 sterren vakantiepark aan de Côte d’Azur Domaine du Colombier in Fréjus naar de krekels, loopt u langs het strand, gaat u naar de avondmarkt van Fréjus Saint Raphaël, geniet u van het spectaculair vuurwerk op zee, neemt u de boot By Night naar Saint-Tropez, terwijl u geniet van de verlichte Riviera vanop zee.

trust-tru-katsande-0P02R8xSPCc-unsplash
Colombier-by-night-bloc1-petite-tahitiennes

Dynamische avonden

Geniet de hele nacht lang van uw vakantie

Onvermoeibaar besluit u de avond door te brengen in de haven van Fréjus met een drankje in de hand terwijl u naar de boten kijkt. Of u wacht vol ongeduld op de thema-avonden op het 5 sterren vakantiepark Domaine du Colombier. Wat heeft u het liefst: een avond met Braziliaanse danseressen, een avond vol magie, met de goochelaar die aan uw tafel uw geldbiljetten verandert en u vervolgens op het podium verrast met zijn illusie-acts; avonden met live muziek, luisteren naar goede oude nummers gebracht door een talentvolle groep; een cabaretavond met veren en glitter, of een Oriëntaalse avond in de sfeer van Duizend-en-één-nacht …

By night Colombier (1)-min
Colombier-by-night-bloc3-petite-spectacle-enfants

AVONDSHOWS

Voor rustige, te gekke en onvergetelijke avonden in Domaine du Colombier

De shows By Night van het 5 sterren vakantiepark aan de Côte d’Azur Domaine du Colombier worden georganiseerd door gepassioneerde professionals. Eenmaal per week kunt u het kinderspektakel bijwonen waar u kunt lachen om de kleine ontluikende artiestjes. Tot hun grote vreugde en de uwe worden voor hen ook mini-disco-avonden georganiseerd! En tot slot, is er ook de geluidsdichte Evenementenruimte, die u avonden aanbiedt op het ritme van de zomerhits. Dus waarom er niet van genieten? Avonden zijn mild of uitbundig op Domaine du Colombier, uw 5-sterren vakantiepark aan de Côte d’Azur in Fréjus!

Reserveringen aanbevolen voor de dinner-shows bij de restaurants en de shows in de Evenementenruimte van Domaine du Colombier.

2F6A0041-min

WAT WE U NOG NIET VERTELDEN...

De tips van Le Colombier

ACTIVITEITEN VOOR IEDEREEN!


In vijfsterrenresort Domaine du Colombier is er altijd wel iets te doen! Voor de kinderen zijn er babyzones, kinderclubs, speelpleintjes en zelfs een minidisco. Volwassenen kunnen terecht in de spa voor wellness en balneotherapie. En voor het hele gezin zijn er de maaltijden met show op het terras van het restaurant, de thema-avonden en natuurlijk de Lagune, ons zwemparadijs van 3600 m² met 6 glijbanen.


Het wordt onmogelijk om u te vervelen tijdens uw vakantie in Domaine du Colombier!


ONTDEK DE AZURENKUST


Domaine du Colombier in Fréjus is ideaal gelegen. Er is immers ongelooflijk veel te doen in de omgeving. De streek biedt niet alleen talloze prachtige bestemmingen voor uitstapjes, maar ook fantastische recreatiemogelijkheden te land, ter zee en in de lucht. Uw vakantie aan de Azurenkust, een van de mooiste regio’s ter wereld, zal dan ook wondermooie herinneringen opleveren!