WELKOM AAN DE FRANSE RIVIÈRA

EEN VEELZIJDIGE BESTEMMING

ONTDEK EEN VAN DE JUWELEN VAN FRANKRIJK

Aan de poorten van een veelheid aan activiteiten, majestueuze plaatsen waar land en zee met elkaar verweven zijn, zal het Domaine du Colombier, een 5-sterrencamping ideaal gelegen in Fréjus aan de Côte d’Azur, u in staat stellen om een van de mooiste bestemmingen ter wereld te ontdekken.

Mediterrane kusten, wereldberoemde steden en dorpen, adembenemende contrasterende landschappen bieden een veelheid aan must-see plaatsen.

ACTIVITEITEN VOOR ALLE WENSEN

Afhankelijk van uw wensen zijn er zeker activiteiten voor u gemaakt tijdens uw verblijf in de Var.

Het Esterel-massief stelt u bloot aan ongelooflijke uitzichten dankzij het rood van de bergen en het blauw van de Middellandse Zee. In de Gorges du Verdon, op een uur van de camping, kunt u de grootste kloof van Europa bewonderen of kanoën.

De hitte van de mooie zomerdagen zal er zeker voor zorgen dat u wilt zwemmen of zonnebaden onder de zon van het zuiden van Frankrijk. De vele stranden, baaien, kreken van de baai van Fréjus Saint-Raphaël, belooft u momenten van vreugde met familie, paar of vrienden. Veel watersporten zijn ook op het rendez-vous voor de grootste vreugde van vakantiegangers.

Sterren van Saint-Tropez, paleizen van Cannes, luxe van Monaco… de geest van de Franse Rivièra is sterk geworteld in de regio!

Cultuur

Een eeuwenoud cultureel patrimonium

Romeinse overblijfselen, musea met beroemde werken, middeleeuwse dorpjes, festivals met internationale uitstraling: de culturele en artistieke dynamiek van de Azurenkust hoeft geen betoog. Met zijn rijke en diverse patrimonium en talrijke musea en beschermde sites is deze regio na Parijs de belangrijkste culturele bestemming van Frankrijk.

Ons resort in Fréjus, een Romeinse stad die gesticht werd door Julius Caesar, ligt op slechts enkele minuten van verschillende Romeinse resten, zoals het amfitheater van Fréjus of het aquaduct van Mons.

Op de grens van land en zee

Waar de Middellandse Zee en de Zuidelijke Alpen elkaar ontmoeten

Naast zijn stralende zon en heerlijke klimaat heeft de Azurenkust heel wat andere troeven. Langs de kustlijn met zijn talloze zand- en keienstranden lopen pittoreske wandelpaden, waar u in alle rust kunt kennismaken met de mediterrane fauna en flora.

De stranden van de baai van Fréjus/Saint-Raphaël gaan over in majestueuze bergen die het azuurblauwe water van de Middellandse Zee induiken. Vanaf vijfsterrencamping Domaine du Colombier ontdekt u het binnenland met zijn groene bossen en valleien, de Provençaalse heuvels met typische middeleeuwse dorpjes en de uitlopers van de Alpen.

SPORT EN RECREATIE

Te land, ter zee en in de lucht

Jetskiën, funtube, funband, parasailing, wandeltochten, mountainbiketochten, paardrijden, golfen: het aanbod aan sportieve activiteiten voor uw vakantie in Fréjus in de Var is werkelijk enorm!
En met de vele recreatiedomeinen, wijngaarden, olijfolieproducenten, parfumateliers en dierentuinen aan de Azurenkust zijn klein en groot verzekerd van onvergetelijke herinneringen aan Zuid-Frankrijk. Of u nu een recreatieve of professionele sporter bent en met het gezin of onder vrienden reist, uw verblijf aan de Azurenkust biedt u de ideale gelegenheid om uw grenzen te verleggen

STADSBEZOEKEN

De Azurenkust: een toeristische topbestemming

Vrijwel nergens ter wereld vindt u een toeristische regio met zo veel beroemde steden en plaatsen bij elkaar. Midden in de Gouden Driehoek van de Provence is vakantieresort Domaine du Colombier dankzij zijn strategische ligging de ideale uitvalsbasis om zowel te genieten van de stranden van de Azurenkust als van het prachtige binnenland van de Var.
Monaco, Nice, Antibes, Cannes, Saint Raphaël, Port Grimaud, Saint-Tropez: deze steden en dorpen langs de Middellandse Zee zijn stuk voor stuk de moeite waard. En in het prachtige binnenland mag u absoluut Saint-Paul de Vence, Grasse, Fayence, Roquebrune-sur-Argens, Cogolin en Ramatuelle niet missen tijdens uw vakantie in Fréjus in het departement Var