SPORT

Gym, aquagym, fitness en tal van andere sporten …

Zoek evenwicht en harmonie tijdens uw vakantie in Zuid-Frankrijk op de 5 sterren camping Club Colombier: Het is aan u sportievelingen! Een scala aan activiteiten staat voor u klaar: openluchtfitness, basketbalveld, mini-voetbalveld en nog veel andere sportmogelijkheden.

Ontdek Teqball, een nieuwe sport die voetbal en tafeltennis combineert. Deze sport maakt de ontwikkeling van de technische en fysieke vaardigheden van de spelers mogelijk. Het wordt geoefend op een gebogen tafel genaamd “TeqBoard”.

De velden zijn ’s avonds verlicht en rackets en ballen zijn gratis beschikbaar bij de receptie en het Toeristisch Infokantoor van de vijf sterren camping Club Colombier in Fréjus.

Op de jeux-de-boulesbanen, onder de platanen, vinden de boulesspelers elkaar: U bent in de Provence! Mooie partijtjes die u te wachten staan tijdens uw vakantie op de 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk.

Sans titre (1)-min
Padel Domaine du Colombier -min
49-min
Colombier-activites-sportives-bloc1-petite-fitness

WIJ ZORGEN VOOR ALLE BENODIGDHEDEN

Er is voor elk wat wils!

 

  • Basketbalveld
  • Jeu-de-boulesbanen (‘s avonds verlicht)
  • Mini-voetbalveld
  • Tafeltennistafels
  • Vier speeltuinen (1 000 m²)
  • Reusachtige touwpiramide
  • Openluchtfitness
  • Teqball
Colombier-activites-sportives-bloc1-grande-basket
jesse-van-vliet-_8b7AW-p3Js-unsplash-min

SPORTEN A VOLONTÉ!

Watersporten in de Var of in de Middellandse Zee in Fréjus/Saint Raphaël, pure fun!

Wij organiseren, gratis, voor u ter plaatse gezamenlijke aquagym-lessen in de Lagune. Initiatielessen duiken, zwemlessen en aqua coaching zijn mogelijk mits betaling.

Tochtjes op zee, zeilen, jetskiën, diepzeeduiken, vissen, kanoën, parasailen, waterskiën … Ons Toeristisch Infokantoor biedt een uitgebreid scala aan activiteiten aan en dit vanaf onze 5 sterren camping in Fréjus.

Als u wilt, kunt u tijdens uw vakantie in Zuid-Frankrijk gaan raften of een aqua rando ondernemen in de Gorges du Verdon, de diepste canyon van Europa, op anderhalf uur rijden van onze 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk, Club Colombier in Fréjus. Wij staan u graag te woord bij het voorbereiden van uw dagexcursie naar het meer van Sainte-Croix met picknick, waterfietsen en de ontdekking van de dorpjes van het achterland waarbij een rafting-afdaling in de canyon van de Gorges du Verdon niet mag ontbreken: echt magisch!

 

Jetski Colombier-min

WAT WE U NOG NIET VERTELDEN...

De tips van Le Colombier

THEMAVAKANTIE CONDITIE


Zin om aan uw conditie te werken? Kies dan voor een verblijf in Domaine du Colombier, voor een vakantie in het teken van vitaliteit! Ons resort ligt in het departement Var op 4,5 km van de kust. Zowel in het resort zelf als in de omgeving kunt u de meest uiteenlopende sporten beoefenen. Le Colombier biedt u een groot aantal sportterreinen, masserende hydrojets in de zone voor balneotherapie, een eigen gym en deskundige massages door onze schoonheidsspecialistes in de spa.


ONTDEK DE SPORT- EN RECREATIEMOGELIJKHEDEN IN DE OMGEVING


Aan de Azurenkust wordt heel veel aandacht besteed aan recreatiemogelijkheden. Het hele gezin, van jong tot oud, heeft er keuze uit tal van activiteiten. Watersporten, wandel- of mountainbiketochten, waterpretparken en attractieparken: tijdens uw vakantie in Fréjus komt u tijd te kort!


En met activiteiten te land, ter zee, in de lucht en zelfs onder de aarde wordt uw verblijf aan de Middellandse Zee ronduit onvergetelijk.