Restauratie

Restaurant in Fréjus : Le Panoramique

Het plezier van uw smaakpapillen, maar niet alleen ...

Gastronomie op Domaine du Colombier

In het hart van ons landgoed biedt het restaurant Le Panoramique een vrij uitzicht op de baai van Fréjus en Saint-Raphaël. Bewonder tijdens een cocktail of een maaltijd de slideshow van een zonsondergang aan de Côte d’Azur. Ook magisch, de dappersten zullen genieten van het bewonderen van de dag bij het aanbreken van de dag. Met uitzicht op de lagune, het is de must-see plaats van het Domaine.


Ons restaurant gelegen in Fréjus, biedt traditionele gerechten, voor de drie maaltijden van de dag. Uw vakantie wordt onderbroken door de lokale keuken met smaken van het Zuiden: recepten vol zon. Kom en verras uw smaakpapillen in een uitzonderlijke omgeving die bevorderlijk is om te ontsnappen. U vindt elke dag op het menu onze maaltijd salades, gastronomische wensen, pizza, pasta, risotto’s en wok, evenals onze selectie van vers vlees en vis. Om de maaltijd af te sluiten, laat u zich verleiden door een van onze gebakjes, of val voor een bevroren dessert dat onze mooie zomeravonden zal opfrissen.


Op het terras bevindt u zich op de eerste rij om onze avonden dinershows en ander entertainment bij te wonen dat elke dag wordt aangeboden. Een bevoorrecht moment om volop te genieten van de feestelijke sfeer van het Domaine du Colombier.


Het restaurant is dagelijks geopend.


Geopend op 3 juli: van 12:00 tot 14:30 uur en van 19:00 tot 22:00 uur

Van 3 juli tot 27 augustus: van 12:00 tot 14:30 uur en van 19:00 tot 23:00 uur

Van 28 augustus tot sluitingstijd: van 12:00 tot 14:30 en van 19:00 tot 22:00


Ontbijtservice: van 8.30 tot 10.30 uur


2F6A5250-min
13-min (1)
_Paillote-min

Speciale aanbieding halfpension

Om ten volle te genieten van uw vakantie in alle rust.
Le Panoramique biedt u ons halfpension aanbod dat u toegang geeft tot het continentale ontbijtbuffet elke ochtend, evenals een maaltijd in het restaurant voor uw diner.

Wij adviseren al onze vakantiegangers om te onthouden om hun maaltijd te boeken, direct bij de receptie van het Domaine.

Openingstijden halfpension:
Ontbijt van 8.30 tot 10.30 uur
Diner van 18.30 tot 20.30 uur

Voor het seizoen 2022 wordt halfpension aangeboden van de opening tot 09 juli en van 27 augustus tot sluiting.

05-min (2)

Afhaalservice

in het restaurant en huisje

Om het meeste uit onze keuken te halen, biedt het restaurant Le Panoramique ook een cateringservice, afhaalmaaltijden. Gedurende het hele seizoen, na een dag vol activiteiten, kunt u nu genieten van onze recepten terwijl u geniet van de rust van uw accommodatie op het Domaine du Colombier.

Take-Away uren: vanaf 18:00 tot 21:30

Restaurant Fréjus : La Paillote

Un espace lounge en toute tranquillité

La Dolce Vita aan de Franse Rivièra. In een betoverende omgeving beschermd tegen de drukte van de stranden van de Côte d’Azur, in het hart van weelderig groen, vindt u ons restaurant La Paillote. Een plek die je loskoppelt van de wereld voor een smakelijke pauze. Een keuken om absoluut te ontdekken voor het grootste plezier van uw smaakpapillen. U zult op het bord gerechten van keuze, een gezonde en uitgebreide keuken waarvan u de smaak zult waarderen.


Een gezonde en verfijnde keuken voor een smakelijke pauze uit de tijd. De plaats zelf is betoverend: een grote hut op een terras van palmbomen en bloemen met uitzicht op het kristalheldere water van de balneotherapie die schijnt in de zon. Op elk moment, van ’s morgens tot ’s avonds, wilt u genieten van de Paillote, voor ontbijt, een maaltijd of een cocktail, voor een thema-avond of niet.


 


Bewonder tijdens een concert de zonsondergang op onze Balneotherapie, een cocktail in de hand. Deze sfeer, zowel ontspannen als verfijnd, belooft u een geslaagde zomeravond. De lichten, decoratie, muziek en kleuren neigen naar een gezellige sfeer die ontspanning en gezelligheid aanmoedigt.


La Paillote heeft de volgende openingstijden:


Laagseizoen: service alleen voor lunch


Midden – Hoogseizoen: brunchservice, lunch en diner