Spa

Ontspanning en welzijn in de Spa!

Hier worden dromen werkelijkheid

Ontspan u in Zuid-Frankrijk op het 5 sterren vakantiepark met Spa Domaine du Colombier in Fréjus, tijd voor een massage, een manicure met nagelak, een gelaatsverzorging, of een bezoekje aan het Turks stoombad … Het vakantiepark met Spa Domaine du Colombier streeft naar uw ontspanning en welzijn tijdens uw wellness- en fitnessweekend of vakantie aan de Côte d’Azur, in Fréjus Saint-Raphaël.

De vormgeving van de Spa is als een droom. Gelegen aan een bamboe strand, aan de rand van de Balneotherapie, bestaat dit prachtige geklimatiseerde complex uit verschillende cabines, waaronder een duo, een single, een Turks stoombad, een theesalon, een nagelbar en een hydro-actieve massagetafel. Schoonheidsbehandelingen of massages, geniet van de vele lichaams- en gelaatsverzorgingen voor een weldoende ontspanning in de deskundige handen van onze masseuses en schoonheidsspecialistes. Met aandacht voor uw behoeften, uw huid, uw lichaam, ontwikkelen zij voor u het ideale programma.

16-min
12-min
Spa Colombier-min

EEN UNIEKE ERVARING IN DESKUNDIGE HANDEN

Voor een 100% cocooningmoment

In Frejus Saint Raphaël aan de Côte d’Azur op het vijf sterren vakantiepark met Spa Domaine du Colombier kennen onze schoonheidsspecialistes de verzorgingstechnieken en de cosmetica die het meest geschikt zijn voor elke huidtype. Zij bieden eveneens manicure, pedicure en epilaties aan … De massages, een bron voor diepe ontspanning zijn een bijzonder moment voor zowel vrouwen als mannen: Californische, Ayurvedische, Polynesische, hot stone, bamboe …

De geweldige uitvinding van Wellsystem, de hydro-actieve massagetafel laat u genieten van de ontspannende en drainerende functies in combinatie met de deugden van ionen, collageen, aroma-, muziek- en chromotherapie.

21-min
Colombier-spa-header-entrée-spa

EEN SFEER OM BIJ WEG TE DROMEN

Maak een innerlijke reis tijdens uw vakantie aan de Azurenkust

In Frejus Saint Raphaël aan de Côte d’Azur op het vijf sterren vakantiepark met Spa Domaine du Colombier wordt u ontvangen in een sfeer gewijd aan dromen en verre reizen om te ontsnappen naar een magisch welzijn. Twee verzorgings- en productlijnen worden aangeboden. Thalgo, leader op het gebied van thalassotherapie, biedt een maritieme expertise om aan uw behoeften te voldoen. Geniet van gezichtsverzorgingen voor zowel mannen als vrouwen en specifieke lichaamsbehandelingen (scrubs, massages). Biologisch of niet, de duizenden geuren en kleuren van onze verzorgingen zullen u tot een rustgevende ontspanning brengen. Oxygen, verzorgingen eigen aan onze Spa, nodigt u uit om wereldmassage en oriëntaalse rituelen te ontdekken. De producten van La Sultane de Saba werden gekozen voor hun betoverende en magische geuren. U zal de verschillende natuurlijke aroma’s ontdekken, afkomstig van bloemen en planten. Aan u de keuze.

Het vakantiepark met Spa Domaine du Colombier stelt u verschillende aanbiedingen en packages voor: Spa + Balneo + Restaurant La Paillote, te ontdekken in onze speciale aanbiedingen.

Geniet van een ontspannings- en welzijnweekend of vakantie, wellness en fitness aan de Côte d’Azur op het vijf sterren vakantiepark met Spa Domaine du Colombier in Fréjus Saint Raphaël!

De toegang tot deze ruimte is betalend. Gelieve uw verzorgingen bij uw aankomst te reserveren (verblijf van 7 dagen of meer). Voor een kort verblijf, gelieve deze op voorhand te reserveren. De productmerken die gebruikt worden in onze “packages” zullen door ons gekozen worden. De voorgestelde massages in ons aanbod van schoonheidsbehandelingen zijn manueel esthetische technieken, hun doel is relaxatie en niet-therapeutisch. Onze Spa heeft geen medische functie.

02 Spa-min

WAT WE U NOG NIET VERTELDEN...

De tips van Le Colombier

SPECIALE RELAXATIEAANBIEDINGEN


Domaine du Colombier biedt u verschillende speciale combinatiepakketten voor onze spa, balneotherapie en restaurant La Paillote. Maak dus zeker gebruik van uw vakantie aan de Azurenkust om volop te genieten van de wellness- en ontspanningsmogelijkheden in vijfsterrenresort Domaine du Colombier in Fréjus/Saint Raphaël!


ROMANTISCHE THEMAVAKANTIE


Neem als koppel de tijd om elkaar weer te ontdekken als op die eerste dag, op vijfsterrencamping Domaine du Colombier in de Var.


Luxe, rust en verwenning worden de sleutelwoorden voor uw romantische vakantie. Leg uzelf in de watten dankzij de voorzieningen van uw vakantieresort in Fréjus, zoals balneotherapie, de spa of restaurants La Paillote en Le Panoramique, om te toasten op uw liefde.