Onze speciale aanbiedingen

De goede plannen van de camping

VALENTIJN AANBOD

Love is in the air

Boek uw romantische vakantie tussen 09/02 en 14/02 op Domaine du Colombier en ontvang een super cadeau voor Valentijnsdag!


Promotiecode LOVE19
Boeken Meer informatie

Domaine du Colombier biedt:  • een duo massage (massage voor 2) met een glas champagne! *


Voer de promotiecode “LOVE19” in bij het boeken en geniet van een moment vol geluk als koppel in Fréjus, aan de Côte d’Azur.


* Voorwaarden van de aanbieding: “Duo ontspanningsmassage” van 30 minuten (massage voor 2), alleen op afspraak voorafgaand aan het verblijf, afhankelijk van beschikbaarheid, met uitzondering van verlengde weekends of schoolvakanties. Domaine du Colombier behoudt zich het recht voor het uur van de afspraak te wijzigen.


Korting

-10% auf Mobilheim bei Längerem Aufenthalt

-10% korting op de huur van uw stacaravan / chalet / cottage op de 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk Domaine du Colombier in Fréjus voor een verblijf van minimaal 10 nachten. 


Pak je kans van de opening tot 05/07/2019 en van 31/09/2019 tot de sluiting. Profiteer van deze aanbieding in het laag- of middenseizoen op de 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk Domaine du Colombier in Fréjus. Zachte temperaturen voor een zacht prijsje …


Aanbieding enkel geldig mits reservering, kan niet worden gecombineerd en is onderworpen aan voorwaarden.


Speciale aanbieding

-10% korting bij lang verblijf op staanplaats

-10% korting op een staanplaats voor elk verblijf van minimaal 10 nachten in Zuid-Frankrijk op de 5 sterren camping Club Colombier in Fréjus.


Pak je kans van de opening tot 08/07/2019 en vanaf 31/08/2019 tot de sluiting. Profiteer van deze aanbieding in het laag- en middenseizoen voor uw vakantie in Zuid-Frankrijk op de 5 sterren camping Club Colombier:  -10% korting op uw verblijf in Fréjus.


Aanbieding voor uw volgende vakantie, enkel geldig mits reservering, kan niet worden gecombineerd en is onderworpen aan voorwaarden.


Package Ontspanning & Welzijn

Droom van één dag

Package Ontspanning & Welzijn: Droom van één dag: 153€ in plaats van 203€: Spa + Balneotherapie + Restaurant


Voor uw welzijn, gelaats- en lichaamsverzorgingen, een maaltijd in het Paillote restaurant, de geneugten van het water in de Balneotherapie van Domaine du Colombier, 5 sterren Balneo Spa Resort tussen Cannes en Saint-Tropez aan de Côte d’Azur. Aan u de keuze, voelt u meer voor de eilanden of verre werelddelen …


Boeken Meer informatie

Package Ontspanning & Welzijn: Droom van één dag 156€ in plaats van 203€: Spa + Balneotherapie + Restaurant

Aangeboden op Domaine du Colombier, 5 sterren Balneo Spa Resort tussen Cannes en Saint-Tropez aan de Côte d’Azur.


Polynesische verzorging 90 min. – Thalgo

Peeling met wit zand van de eilanden, “Mahana” massage om te ontsnappen aan uw dagelijkse routine, zachte lichaamspakking met een “heilige” olie op basis van parelmoer extracten en Monoï parfum.


OF Provençaalse verzorging 90 min. – Thalgo

Een volledige gezichtsverzorging samen met een lichaamsmassage van zuiderse geuren voor een heerlijk soepel gehydrateerde huid


Turks stoombad 20 min.

Stoombad voor een perfecte reiniging van de huid.

OF hydro-actieve massagetafel 20 min.


Balneotherapie 2 uur

Meerdere waterjets, anatomische waterzitbanken, rugmasserend vierkant, voetgeisers, rechtopstaande spa, aquabike, aqua crosstrainer, aqua trekking, aqua trampoline, een onderwaterstrand en 3 zwembanen vormen één van de mooiste Balneotherapieën van Frankrijk. De ligbedden met verstelbaar hoofd- en voeteneind staan voor u klaar op de grote terrassen tussen de palmbomen. Het water doet je goed op Domaine du Colombier, 5 sterren Balneo Spa Resort tussen Cannes en Saint-tropez aan de Côte d’Azur.


Tea Time

Thee of kruidenthee met zoetigheden.


Massage van het gezicht, hals en hoofdhuid 30 min.

Een verzorging die bestaat uit 3 delen voor een diepe ontspanning. De drukpunten die uitgeoefend worden op hoofd en hals ontknopen de spanningen en worden gevolgd door een gezichtsmassage die de spieren strakker en de rimpels minder zichtbaar maakt.


Voorbeeldmenu bij het restaurant “La Paillote”

Cocktail (fruit) met of zonder alcoholCarpaccio van gemarineerde zalm en toastsWok van knapperige groenten met pindanoten

OF

Duo van gamba’s en Sint-Jakobsvruchten

met basmati rijst en knapperige groentenIjs of sorbet 2 bolletjes


OF

Verse fruitbrochetteKoffie


Voor Valentijnsdag, moederdag of een romantische dag met z’n tweeën, reserveer deze package Ontspanning en Welzijn: Droom van één dag op Domaine du Colombier, 5 sterren Balneo Spa Resort tussen Cannes en Saint-Tropez aan de Côte d’Azur. Gelieve uw verzorgingen bij uw aankomst te reserveren (verblijf van 7 dagen of meer). Voor een kort verblijf, gelieve deze op voorhand te reserveren.


GOEDKOOP

1/2 PENSION

En vacances à Fréjus – Saint-Raphaël sur la Côte d’Azur, au village de vacances 5 étoiles Domaine du Colombier, pour ceux qui souhaitent découvrir la cuisine traditionnelle ou les saveurs du monde, optez pour la demi-pension.


Boeken Meer informatie

Voor uw volgende vakantie in Fréjus – Saint-Raphaël aan de Côte d’Azur, in het 5 sterren vakantiepark Domaine du Colombier, kiest u voor deze goedkope aanbieding: de half-pension formule!


Continentaal ontbijt + lunch of diner (voorgerecht, hoofdgerecht, kaas of dessert).

Volwassenen van +12 jaar: 25 €

Kind van 4 jaar tot -12 jaar: 17€

Kind van 2 tot -4 jaar: 7€


Op basis van beschikbaarheid voor uw vakantie in Fréjus – Saint Raphaël in het 5 sterren vakantiepark Domaine du Colombier.