Onze speciale aanbiedingen

De goede plannen van de camping

Early Booking

Profiteer nu van onze aanbieding « early booking »

Early Booking : -10% op een verblijf vanaf opening tot 3 juli en vanaf 28 augustus tot sluitingsdatum.


Aanbieding geldig tot 31 december middernacht !


Gun uzelf alleen het beste voor uw vakantie !


D-STRESS package

58€ /persoon

Package : D-Stress 58€ /persoon: • Spa

 • Balneotherapie

 • Restaurant


Dit forfait is beschikbaar op aanvraag tijdens de reservering of ter plaatse bij aankomst op Yelloh Village Domaine du Colombier in Fréjus dichtbij de Middellandse Zee.


Boeken Meer informatie

 • 1 Toegang tot de Balneotherapie

 • 1 sessie van Turks stoombad

 • 1 sessie van hydro-actieve massagetafel of Amma MassageLunch formule : • Kleine salade bij de keuze (zie leisteen, maar ander formaat)

 • Dessert bij de keuze 


Snack om 16.00 uur: • Fruitcocktail en gebak


WELLNESS ONTDEKKINGSFORFAIT

Ontdekkingsforfait Wellness 93€/persoon : Spa + Balneotherapie

Ontdek het Ontdekkingsforfait Wellness, een aanbieding van Yelloh Village Domaine du Colombier in Fréjus dichtbij de Middellandse Zee. Deze aanbieding geeft u de mogelijkheid te genieten van de goeddoeningen van onze Spa en Balneotherapie. Een moment van pure ontspanning … wat een geluk!

Dit forfait is beschikbaar op aanvraag tijdens de reservering of ter plaatse bij aankomst op Yelloh Village Domaine du Colombier in Fréjus dichtbij de Middellandse Zee.


Boeken Meer informatie

Wellness Ontdekkingsforfait 93€/persoon: Spa + Balneotherapie

Aangeboden bij Yelloh Village Domaine du Colombier in Fréjus dichtbij de Middellandse Zee.


1 Toegang tot de Balneotherapie


Verschillende soft- en dynamische workshops voor uw wellness en fitness op Yelloh Village Domaine du Colombier in Fréjus dichtbij de Middellandse zee: aquabike, aqua trekking, aqua crosstrainer, rugmasserend vierkant … Gelieve uw verzorgingen bij uw aankomst te reserveren (verblijf van 7 dagen of meer). Voor een kort verblijf, gelieve deze op voorhand te reserveren.Oriëntaalse massage

Deze verzorging biedt u een weldoende ontspanning van de rug en/of benen naar uw wens.


OF


Japanse «KOBIDO» Massage – Massage van het gezicht, hals en hoofdhuid

Een verzorging die bestaat uit 3 delen voor een diepe ontspanning. De drukpunten die uitgeoefend worden op hoofd en hals ontknopen de spanningen en worden gevolgd door een gezichtsmassage die de spieren strakker en de rimpels minder zichtbaar maakt.1 sessie van hydro-actieve massagetafelLunch formule : • Hoofdgerecht vlees of gegrilde vis (volgens de kaart van het moment)

 • Dessert bij de keuze 


Snack om 16.00 uur: • Fruitcocktail en gebak


Wereldreis PACKAGE

Wereldreis Package : 159€/persoon : • Spa

 • Balneotherapie

 • Restaurant


Het geluk om een uitzonderlijke dag te beleven, lichaamsverzorgingen, Balneotherapie, maaltijd, een scala aan diensten voor uw ontspanning en welzijn in het 5 sterren vakantiepark met Spa Domaine du Colombier aan de Côte d’Azur tussen Cannes en Saint-Tropez.


Reserveringen van verplichte zorg op het Yelloh Village Domaine du Colombier bij aankomst.


Promotiecode Autour du monde
Boeken Meer informatie

Package: Wereldreis 159€/persoon

Aangeboden bij het 5 sterren vakantiepark met Spa Domaine du Colombier aan de Côte d’Azur tussen Cannes en Saint-Tropez. 


1 Toegang tot de Balneotherapie


Verschillende soft- en dynamische workshops voor uw wellness en fitness op Yelloh Village Domaine du Colombier in Fréjus dichtbij de Middellandse zee: aquabike, aqua trekking, aqua crosstrainer, rugmasserend vierkant … Gelieve uw verzorgingen bij uw aankomst te reserveren (verblijf van 7 dagen of meer). Voor een kort verblijf, gelieve deze op voorhand te reserveren.1 sessie van Turks stoombad
Oriëntaalse massage

Deze verzorging biedt u een weldoende ontspanning van de rug en/of benen naar uw wens.


OF


Japanse «KOBIDO» Massage – Massage van het gezicht, hals en hoofdhuid

Een verzorging die bestaat uit 3 delen voor een diepe ontspanning. De drukpunten die uitgeoefend worden op hoofd en hals ontknopen de spanningen en worden gevolgd door een gezichtsmassage die de spieren strakker en de rimpels minder zichtbaar maakt.Lomi-Lomi massage


Deze verzorging van Hawaïaanse afkomst versterkt het lichaam door de 4 elementen (lucht-aarde-water- vuur). De masseuse volgt met haar onderarmen het ritme van harmonieuze muziek.


OF


Ayurvedische massage


Deze verzorging van Indische afkomst zorgt ervoor dat het lichaam vrijgemaakt wordt van giftige stoffen. Deze versterkt en ontspant eveneens uw spieren terwijl uw bloedsomloop en lymfenstelsel worden verbeterd. Talrijke andere morele en fysieke voordelen worden hiermee geassocieerd.Lunch formule : • Kleine salade bij de keuze (zie leisteen, maar ander formaat)

 • Hoofdgerecht (volgens de kaart van het moment)

 • Dessert bij de keuze 


Snack om 16.00 uur: • Fruitcocktail en gebak


Een geweldige dag vol ontspanning en welzijn beleef je op het 5 sterren vakantiepark met Spa Domaine du Colombier aan de Côte d’Azur tussen Cannes en Saint-Tropez. Gelieve uw verzorgingen bij uw aankomst te reserveren (verblijf van 7 dagen of meer). Voor een kort verblijf, gelieve deze op voorhand te reserveren.Korting

-10% auf Mobilheim bei Längerem Aufenthalt

-10% korting op de huur van uw stacaravan / chalet / cottage op de 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk Domaine du Colombier in Fréjus voor een verblijf van minimaal 10 nachten. 


Pak je kans van de opening tot 05/07/2019 en van 31/09/2019 tot de sluiting. Profiteer van deze aanbieding in het laag- of middenseizoen op de 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk Domaine du Colombier in Fréjus. Zachte temperaturen voor een zacht prijsje …


Aanbieding enkel geldig mits reservering, kan niet worden gecombineerd en is onderworpen aan voorwaarden.