ZE HEBBEN VOOR U GETEST

RECENSIES EN GETUIGENISSEN

OP ZOEK NAAR DE IDEALE PLEK VOOR UW VOLGENDE VAKANTIE AAN DE FRANSE RIVIÈRA?

U denkt erover om te kiezen voor het Domaine du Colombier, een 5-sterren camping in Fréjus in de Var, maar u wilt graag weten wat de vakantiegangers die het hebben getest ervan vinden.

Heb je dezelfde smaak als je buren? Dat de mensen die je tegenkomt op de snelweg? Of tijdens het winkelen? Omdat een forum van reizigers waarop iedereen zijn mening geeft, het is alsof je dezelfde mening wilt delen als die van vreemden, rekening houdend met de ervaring van anderen, vertrouwend op hun oordeel om te weten wat te doen. De mening van de klanten van een etablissement is dan vaak een goede manier om de kwaliteit van de aangeboden diensten te meten, vooral voor een 5-sterren camping.

En toch, ja, het is altijd interessant om de mening van anderen te kennen en de antwoorden die op hen worden gegeven. Het is gewoon constructief, maar het is nog steeds nodig om hun ervaringen te relateren aan je verwachtingen.

Alles is relatief: we houden allemaal van en haten verschillende dingen. Sommigen geven de voorkeur aan rokken, anderen aan broeken. Sommigen houden van blondines, terwijl anderen van brunettes houden. Sommigen hebben hun vakantie doorgebracht in Le Colombier, met dezelfde gezinssamenstelling of als koppel, dezelfde week en toch zijn ze helemaal niet dezelfde mening toegedaan, radicaal tegen. Sommigen vonden het geweldig en anderen niet, dus wie vertrouw je?

Naar ieder zijn smaak en voorkeuren! En het is nodig voor alle smaken omdat er niets bestaat dat niet unaniem is.

VOORTDUREND IN ONTWIKKELING...

Het Domaine du Colombier evolueert elk jaar, verbetert zijn diensten, innoveert, ontwikkelt omdat we tot uw beschikking staan. Wat mogelijk is, moet worden gedaan, wat redelijk is, moet worden bestudeerd en gecreëerd, wat moet worden verbeterd, moet worden gedaan. Wat vergezocht is, zal worden weggegooid, wat bekritiseerd en ongefundeerd is, zo niet om een commercieel gebaar te verkrijgen, zal ook worden weggegooid.

Het Domaine du Colombier is niet perfect maar doet er alles aan om uw vakantie zo te maken!

U heeft de Côte d’Azur gekozen voor uw vakantie met de prachtige zandstranden van Fréjus Saint Raphaël, u heeft gekozen voor het Domaine du Colombier, een 5-sterren camping in de Var en wij danken u. Aarzel niet: sinds 1963 hebben 1.300.000 vakantiegangers hem voor u vertrouwd.

We hebben verschillende rapporten, getuigenissen, blogs van verschillende mensen op verschillende sociale netwerken geselecteerd, die u echt kunnen vertellen over het Domaine du Colombier voor uw volgende vakantie omdat ze het goed kennen: ze komen er al enkele jaren, of die vorig jaar voor het eerst kwamen, hebben al geboekt voor hun volgende vakantie. Ontdek hieronder de mening van de klanten van onze camping om een idee te krijgen van de kwaliteit van uw toekomstige verblijf.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen!

5/5

Dank voor 2 onvergetelijke weken.

Twee weken genoten van een onvergetelijke tijd op Domaine du Colombier. Bij aankomst vriendelijk ontvangen door het personeel en naar onze chalet gebracht. . De camping zelf is echt top qua entertainment en faciliteiten. Zo rijdt er om de x aantal minuten een karretje rond over de camping om je te vervoeren. Zo ook s’avonds na 00:00 om je naar je bungalow te vervoeren. Er is een heel schema te vinden qua entertainment wat er voor zowel jong als oud wordt verzorgd. Het zwembad is prima. Glijbanen, bubbelbad en een handige snackhoek. Mocht ik nog eens in deze omgeving komen zou ik zeker weer eens boeken bij deze camping. Dank voor 2 onvergetelijke weken. ✨🇫🇷

25/08/2022
5/5

Het is een onwijs fijne ervaring gebleken.

Het is een onwijs fijne ervaring gebleken. De camping is mooi, netjes. Goede openingstijden van de faciliteiten. Bij de receptie werd je vriendelijk ontvangen en dingen die aangegeven werden, werden vlug opgelost indien mogelijk.

11/08/2022
5/5

Wat hebben we een heerlijke vakantie gehad op deze yellohvillage camping.

Wat hebben we een heerlijke vakantie gehad op deze yellohvillage camping. De faciliteiten zijn super en de kids hebben onwijs genoten van het top animatieteam. De camping zelf is erg schoon en in terrassen opgebouwd. Dit betekend dat je wel wat moet “klimmen” als je over de camping loopt. Het zwembad/restaurant lagen bovenop, vanwaar je mooi uitzicht hebt. Er rijd een shuttle busje om je te verplaatsen over de camping.

29/07/2022
5/5

Zoals vanouds.

Wij zijn zeer tevreden over het verblijf in Domaine in Columbiere. Zoals vanouds. Wij komen snel terug.

24/07/2022
5/5

Alles is netjes en schoon

Alles is netjes en schoon. Pandelservice goed geregeld vriendelijk personeel fijn ook nederlands sprekend

25/06/2022
5/5

Fantastische Camping, hoge beoordeling!

Deze prachtige cottages camping verdient een dikke 10! Het is inderdaad juist dat de staplaatsen voor caravans en tenten aan een drukke weg zitten. Daarvoor dus minder geschikt. Maar de terrassen camping zelf en de verschillende cottages zijn geweldig. Wij verbleven in Royal Malibu cottage voor 6p. Prachtige ligging, gehele dag zon en dicht bij de faciliteiten. Het zwembad is leuk met veel ligstoelen. Het restaurant Panomarique (heerlijk eten, erg vriendelijk personeel, een 10+) ligt voor een deel over de strommversnelling heen. Lekkere ontspannen muziek bij het zwembad. Ook de sportfaciliteiten voor tieners zijn prima, met de nodige “chill” hoeken verdeeld over het centrum. Aanrader dus!

05/05/2019