DE PERFECTE VAKANTIE VOOR IEDEREEN

Thema's naar ieders wens!

Bent u op zoek naar vakantie-ideetjes voor een verblijf in de Var?

Ontdek dan onze themavakanties voor een onvergetelijk verblijf in Fréjus/Saint-Raphaël op vijfsterrencamping Domaine du Colombier, op 4,5 km van de zee en de prachtige zandstranden. Wij bieden u een vakantie die perfect afgestemd in op uw behoeften. Of u nu als koppel, met het hele gezin of met vrienden reist, u mag rekenen op de perfecte formule voor uw verblijf aan de Azurenkust dankzij onze verschillende thema’s.

GEZINSVAKANTIE

Op vakantie in de Var met het hele gezin

Vakanties zijn de gezinsmomenten bij uitstek!

Haal de banden aan met uw familie tijdens een uniek verblijf in de Var. Wij voorzien alles voor de beste gezinsvakantie ooit in Domaine du Colombier in Fréjus.

Ontdek onze Family LOL-stacaravans, die heel speciaal ingericht zijn voor jonge kinderen. Dankzij de animatie in onze kinderclubs verveelt het jonge volkje zich geen moment. In Domaine du Colombier tonen we dat de perfecte vakantie voor het hele gezin geen droom hoeft te zijn, met speelpleintjes en waterglijbanen voor de kinderen, balneotherapie voor de ouders, babybedjes en -spulletjes en een veilige en bewaakte omgeving.

Maak gebruik van onze speciale aanbiedingen voor uw gezinsvakantie aan de Azurenkust in vakantieresort en vijfsterrencamping Domaine du Colombier.

ROMANTISCHE VAKANTIE

De vakantie is dé periode van de liefde

Neem als koppel de tijd om elkaar weer te ontdekken als op die eerste dag.

Luxe, rust en genot zijn de romantische sleutelwoorden om van uw verblijf in Fréjus een onvergetelijke vakantie met zijn tweetjes te maken.

Geniet van de ontspannende werking van de hydrojets in de zone voor balneotherapie, die voorbehouden is voor volwassenen. Onze spa is perfecte plek voor een heerlijke duomassage of een verpozing in de hamam. Zin om te klinken op de liefde? Vlei u neer in de loungeruimte van restaurant La Paillote of geniet van de ondergaande zon op het terras van restaurant Le Panoramique.

Reserveer voor nog meer romantiek een van onze luxevakantieverblijven. Op het zonovergoten terras wacht u een jacuzzi met alle privacy.

Maak gebruik van onze speciale aanbiedingen voor een romantische vakantie aan de Azurenkust in vakantieresort en spa Domaine du Colombier, de vijfsterrencamping in Fréjus.

ONTDEKKINGSVAKANTIE

De Azurenkust: een regio vol contrasten

Met zijn azuurblauwe hemel, intens rode rotsen, groene vegetatie en de Middellandse Zee met zijn eindeloze kleurschakeringen biedt de Var een bijzonder rijk kleurenpalet.

Ook de rest van de Azurenkust is wondermooi, van de bruisende steden en pittoreske dorpjes tot de ongelooflijke rijke natuur. Laat u verleiden door de charmes van deze regio waar de zon 300 dagen per jaar schijnt.

In het heuvelachtige binnenland van de Azurenkust ontdekt u hooggelegen Provençaalse dorpjes, waar beroemde kunstenaars zich terugtrokken om de unieke schoonheid en het licht van deze bijzondere regio in hun werk te vereeuwigen.

Maak gebruik van onze speciale aanbiedingen voor uw ontdekkingsvakantie aan de Azurenkust in vakantieresort en vijfsterrencamping Domaine du Colombier.

SPORTIEVE VAKANTIE

Beleef elk moment van uw vakantie in Fréjus ten volle.

Domaine du Colombier is de perfecte locatie om tijdens uw vakantie in de Var nieuwe vitaliteit te vinden. Ons resort ligt dicht bij de Middellandse Zee en zowel op het domein zelf als in de omgeving zijn de meest uiteenlopende activiteiten mogelijk.

Het gedeelte voor balneotherapie beschikt over masserende hydrojets, aquabikes en zwemzones om volop te genieten van de weldadige kracht van water. Tussen twee cardiofitsessies door krijgt u tijdens uw verblijf professionele lessen van onze ervaren coaches. Bovendien kunt u allerlei sportactiviteiten beoefenen, zoals volleybal, basketbal en ‘half court tennis’.

Wissel de inspanningen af met een bezoek aan onze spa, waar de diverse massages en schoonheidsbehandelingen zorgen voor pure ontspanning.

Maak gebruik van onze speciale aanbiedingen voor een sportieve en ontspannende wellnessvakantie aan de Azurenkust.