WELKOM IN VAKANTIERESORT DOMAINE DU COLOMBIER!

Sinds 1963

Vijfsterrenresort Domaine du Colombier in Fréjus (departement Var) aan de Azurenkust heet u welkom in een groene omgeving met zeer diverse exotische en mediterrane beplanting: mimosa’s, eeuwenoude olijfbomen, palmbomen, pijnbomen, cipressen, prachtige oleanders, verschillende bamboesoorten, hibiscus enz.

Domaine du Colombier is een vijfsterrenresort in Fréjus. Het ligt tussen Cannes en Saint-Tropez, op 4,5 km van de prachtige zandstranden van de baai van Fréjus/Saint-Raphaël. De indeling en het reliëf van het terrein garanderen iedereen privacy op het domein. Bovendien beschikt elke wijk over een unieke charme en decoratie. Deze clubcamping bevindt zich op een bewaakt privéterrein met verlichte paadjes wanneer de avond valt. De hoogwaardige infrastructuur speelt optimaal in op de vakantiebehoeften van koppels en gezinnen aan de Azurenkust. Het in terrassen aangelegde domein is niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit.

42-min
_Colombier (3)
45-min

RESTAURANT, ZWEMPARADIJS, SPA, BALNEO, EXCURSIES, ANIMATIE, SPORT…

We hebben aan alles gedacht

Alle faciliteiten van vijfsterrenresort Domaine du Colombier in Fréjus zijn het hele seizoen lang beschikbaar: de restaurants, de lagune, de spa, de zone voor balneotherapie en de supermarkt. Bovendien zijn er niet alleen allerlei activiteiten en uitstappen naar interessante bestemmingen in de Var en omgeving, maar organiseren we ook avondanimatie. De kinderen kunnen samen met hun vriendjes meedoen aan een kralenworkshop, waterspelletjes of een schattenjacht, terwijl hun oudere broertjes en zusjes het tegen elkaar opnemen op de Wii. Bovendien heten we u van harte welkom op de aquagymlessen ’s ochtends, de zumbalessen of de sporttoernooitjes.

In zwemparadijs De Lagune en in de zone voor balneotherapie van vijfsterrenresort Domaine du Colombier zien gediplomeerde en vriendelijke redders toe op de basisregels op het vlak van hygiëne, veiligheid en gedrag. Tegen betaling kunt u bovendien zwemlessen volgen of uw techniek perfectioneren. In overeenstemming met de Franse wetgeving zijn surfshorts of lange zwembroeken uit hygiënische overwegingen niet toegelaten. De toegang tot de zone voor balneotherapie in vijfsterrenresort Domaine du Colombier in Fréjus is betalend en voorbehouden voor volwassenen.

De spa is een oase van rust en ontspanning, waar herbronning en relaxatie centraal staan.

balneo-soleil
Moorea Double 3-min

STACARAVANS

COMFORT EN DESIGN

Vijfsterrenresort Domaine du Colombier in de Var telt 383 vakantieverblijven. De accommodatie van het domein bestaat voor 95% uit stacaravans. Er is keuze uit verschillende modellen, die telkens een huisje in het klein vormen. Comfort en design zijn hier de sleutelwoorden. Elk vakantieverblijf beantwoordt aan de nieuwste criteria op het vlak van luxe en verfijning. De accommodatie ligt verspreid over het domein: dicht bij de verwarmde zwembaden of de speelpleintjes, centraal gelegen, niet ver van de restaurants, in een doodlopend straatje enz.

Quartier Long beach-min
Colombier-domaine-bloc3-petite-emplacement-tente

KAMPEERPLAATSEN

Goed uitgerust en onderhouden

De andere plaatsen zijn voorbehouden voor wie traditioneel wil kamperen met de caravan, tent of camper. De plaatsen variëren qua grootte en volgen de natuurlijke glooiingen van het terrein. Afhankelijk van uw behoeften hebt u keuze uit twee types (medium of large). Overal is elektriciteit (16 ampère) en water beschikbaar. Het sanitair ligt goed verspreid, zodat u nooit ver hoeft te gaan. Bovendien zijn deze faciliteiten dankzij hun architectuur harmonieus ingeplant in het terrein. Het sanitair is verwarmd, geluidsarm en beschikt over een babygedeelte. U kunt er ook uw haar drogen. De schoonmaakdiensten zorgen er dagelijks voor dat alles netjes blijft.

Colombier-domaine-bloc3-grande-emplacement-camping-car
24-min

GENIETEN EN WEGDROMEN

Voor een onvergetelijke vakantie op Domaine du Colombier

Wij bedanken de 1,3 miljoen gasten die we in de loop der jaren al mochten ontvangen. We doen er alles aan om ons doel te bereiken en u nog meer te laten genieten en wegdromen tijdens uw volgende verblijf aan de Azurenkust.

Laat u verrassen door dit mooie vijfsterrenresort in Fréjus in het departement Var.

61-min

WAT WE U NOG NIET VERTELDEN...

De tips van Le Colombier

NOG MEER SERVICES


Dankzij de golfwagentjes van vijfsterrenresort Domaine du Colombier in Fréjus (Var) kunnen onze bezoekers zich nog eenvoudiger verplaatsen doorheen het resort. De wagentjes doen de verschillende locaties in het park aan – van het zwemparadijs en de supermarkt tot de spa en de zone voor balneotherapie – en maken u het leven makkelijk.


OP ZOEK NAAR VAKANTIE-IDEETJES?


Ontdek onze themavakanties voor een onvergetelijk verblijf in Fréjus/Saint-Raphaël op vijfsterrencamping Domaine du Colombier, op 4,5 km van de zee en de prachtige zandstranden. Of u nu als koppel of met het gezin reist en gaat voor een sportieve of een culturele vakantie, u bent altijd verzekerd van de perfecte formule voor uw verblijf aan de Azurenkust.