OP VAKANTIE IN DE VAR MET HET HELE GEZIN

In Domaine du Colombier staan gezinnen voorop

Al meer dan 60 jaar lang is Domaine du Colombier synoniem met plezier voor jong en oud. Alles is voorzien om iedereen in eigen tempo te laten genieten van zijn of haar vakantie.

De vele activiteiten in ons beboste, beveiligde en bewaakte domein van 10 hectare zorgen ervoor dat uw verblijf in de Var een van de mooiste vakantieherinneringen wordt van uw gezin.

Speciaal voor gezinnen voorzien we overdag en ’s avonds animatie en zijn er autovrije wijken, kinderclubs voor elke leeftijd en een 3600 m² grote lagune met waterspelletjes en zes waterglijbanen. Natuurlijk legt Domaine du Colombier ook de ouders in de watten, met een 1600 m² grote zone voor balneotherapie die voorbehouden is voor volwassenen.

EEN CAMPING DIE FOCUST OP GEZINNEN

Beleef samen fantastische momenten.

Vijfsterrencamping Domaine du Colombier in de Var tovert een stralende glimlach op ieders gezicht.

Loop het lagunegedeelte binnen en ontdek dé topper van ons domein: een reusachtig zwemparadijs van 3600 m² met verwarmde baden en strandjes waar gezinnen een fantastische tijd beleven. Er zijn liefst zes glijbanen, een lange rivier met stroming, een leuk kinderbad met allerlei waterspelletjes en natuurlijk ook meer dan voldoende ligstoelen in de schaduw van de palmbomen. Terwijl de kinderen dolle pret beleven in de lagune, genieten ook de ouders met volle teugen van het heerlijk warme water en de zon van de Azurenkust.

De activiteiten van ons animatieteam overdag en ’s avonds vormen de kers op de taart. ’s Middags danst het hele gezin op het onweerstaanbare ritme van de dorpsdans, samen met Pitchoun, de beroemde mascotte van Domaine du Colombier. En ’s avonds zetten de kinderen hun eerste danspasjes tijdens de Mini Disco, onder de ontroerde blikken van hun ouders.

Omdat de maaltijden unieke gelegenheden zijn om samen te zitten met het gezin, kunt u in de twee restaurants van onze camping – Le Panoramique en La Paillote – terecht voor een ruim aanbod aan zuiderse gerechten. Tijdens onze avondvoorstellingen geniet iedereen er van de show en wordt er honderduit verteld over alle avonturen van de voorbije dag.

Om ten volle te profiteren van uw vakantie en u het leven makkelijk te maken zijn in Le Domaine du Colombier ook vakanties met half pension mogelijk.

Dicht bij de kinderspeelpleintjes is er bovendien een gemeenschappelijke barbecuezone, waar u kunt kennismaken met de andere gezinnen terwijl de kinderen nieuwe vriendjes maken.

Actieve gezinnen zullen dan weer in de wolken zijn met de sportinfrastructuur op vijfsterrencamping Domaine du Colombier in Fréjus. De kinderen kunnen het opnemen tegen hun ouders tijdens een partijtje volleybal, tennis of petanque.

Dankzij de uitgekiende organisatie, animatie en infrastructuur op maat van ieders behoeften staan gezinnen centraal in ons vijfsterrenresort in de Var.

Colombier-sejour-famille-bloc1-petite-salle-de-jeux

EEN PARADIJS VOOR KINDEREN

In Domaine du Colombier vervelen kinderen zich nooit.

Zodra u aankomt in resort Domaine du Colombier in Fréjus, kunnen kinderen en tieners kiezen uit de meest uiteenlopende activiteiten. In de Mini Club en Maxi Club is de animatie speciaal aangepast aan de leeftijd van de deelnemers.

Terwijl de Kids (5-7 jaar) hun creatieve vaardigheden oefenen in een schilderworkshop, gaan de Juniors (8-12 jaar) op zoek naar de verloren schat van Pitchoun. De Teens (13-17 jaar) nemen het tegen elkaar op in een wedstrijdje waterpolo of genieten in de games room van een partijtje tafelvoetbal.

Naast de activiteiten georganiseerd door het animatieteam biedt vijfsterrencamping Domaine du Colombier in Fréjus kinderen ook heel wat andere mogelijkheden om plezier te maken. Het grote, bewaakte zwemparadijs met waterglijbanen, het 1000 m² grote speelplein (waaronder een zone voor peuters van 6 maanden tot 2 jaar), de games room en de sportterreinen zijn maar enkele voorbeelden.

Colombier-sejour-famille-bloc1-grande-aire-de-jeux
Colombier-sejour-famille-bloc2-petite-parents-spa

OP VAKANTIE MET HET GEZIN

Ook voor de ouders is het natuurlijk vakantie!

Yelloh Village Domaine du Colombier vergeet zeker ook de ouders niet tijdens hun gezinsvakantie in de Var.

Speciaal voor hen is er een balneotherapiezone van liefst 1600 m² (toegankelijk vanaf 16 jaar). De ouders kunnen hier – met een toeslag indien de toegang niet inbegrepen is bij het vakantieverblijf – volop tot rust komen en herbronnen. In de zone voor balneotherapie van ons vakantieresort kunt u zich ontspannen dankzij de verschillende actieve workshops in het verwarmde zoetwaterzwembad. Aan de overkant van de zone voor balneotherapie verwent onze spa u met uiteenlopende massages en gelaatsbehandelingen.

Zonnebaden, massages, hamam, hydrojets, aquabikes, aqua jumping: hier kunnen ouders volop genieten terwijl hun kinderen zich amuseren samen met de animatieteams.

Colombier-sejour-famille-bloc2-grande-parents-balneo
Colombier-sejour-famille-bloc3-petite-chambre

EEN WIJK OP MAAT VAN GEZINNEN

Het perfecte dorp voor gezinsvakanties

In het Family LOL-themadorp hebben kinderen én ouders de tijd van hun leven. Dit vakantiedorp bestaat uit twee zones.

De eerste – in wijk A – is autovrij en ligt aan een doodlopend straatje. Deze zone bevindt zich vlakbij de kinderspeelpleintjes. Bovendien kunnen de kinderen er ook naar hartenlust spelen op de grote gazons in kunstgras. Het Family LOL-dorp van de N-wijk bevindt zich dicht bij de zone voor balneotherapie en het spagedeelte. Ook dit is een doodlopend voetgangersgebied. De kinderen kunnen er dus volop fietsen zonder dat u hen uit het oog verliest!

Het leuke Family LOL-themadorp (drie bloemen) vol dieren in levendige kleuren is de keuze bij uitstek tijdens uw vakantie in de Var op vijfsterrencamping Domaine du Colombier.

Colombier-sejour-famille-bloc3-grande-cottage

ONTDEK DE AZURENKUST MET UW GEZIN

Tal van activiteiten voor het hele gezin!

Geniet van de prachtige zandstranden van de baai van Fréjus/Saint-Raphaël tijdens uw verblijf met het gezin in vakantieresort Le Domaine du Colombier. Gewapend met hun emmers en schopjes worden uw kinderen hier echte experts in zandkastelen bouwen.

In Fréjus biedt het 150 hectare grote recreatiedomein aan het strand, met skatepark en speelpleintjes, tal van sportmogelijkheden, zoals fietsen en steppen.

Zin in waterpret in de Middellandse Zee?

Ga dan zeker eens parasailen, funtuben of fly-fishen voor een unieke en intense ervaring. Sportieve gezinnen kunnen dan weer hun hart ophalen met jetskiën, waterskiën, wakeboarden of een fikse wandeling in de natuur.

Bent u op zoek naar recreatie op maat van het hele gezin?

Geniet dan van een dagje in waterpretpark Aqualand en breng ’s avonds een bezoek aan attractiepark Luna Park, beide in Fréjus zelf. In de buurt van vijfsterrencamping Domaine du Colombier bieden dolfinarium Marineland in Antibes of het oceanografisch museum van Monaco fantastische uitstapmogelijkheden.

Tijdens de zomermaanden is de avondmarkt in Fréjus de ideale gelegenheid om te genieten van een ijsje en het perfecte souvenir mee naar huis te nemen. Of ga gezellig naar het strand om het vuurwerkspektakel te bekijken dat tijdens het seizoen regelmatig te bewonderen valt.

Wenst u meer informatie over de gezinsactiviteiten in de omgeving, inclusief voordeeltarieven? Loop dan zeker eens langs bij infopunt van Domaine du Colombier voor advies of raadpleeg onze interactieve kaart..

Onze andere themavakanties

VOOR ELK WAT WILS!

ROMANTISCHE VAKANTIE

Meer informatie

SPORTIEVE VAKANTIE

Meer informatie

ONTDEKKINGSVAKANTIE

Meer informatie