Animatie voor iedereen!

De 5 sterren camping Yelloh Village Domaine du Colombier is een vakantiepark aan de Middellandse Zee in Fréjus, met een organisatie, animatie en infrastructuur die ontworpen is voor families en koppels.

Familievakanties op een 5 sterren camping aan de Côte d’Azur, kinderparadijs, u ziet uw kinderen van de lagune naar de miniclub rennen, al lachend met hun nieuwe vriendjes nemen ze deel aan onze animaties. Al onze speeltuinen bevinden zich op een oppervlakte van meer dan 1000 m² waarvan de vloer gemaakt is van EPDM (zachte ondergrond) om de beste veiligheid voor uw kinderen te garanderen en dit onder uw toezicht. 2 speelterreinen zijn speciaal voor hen voorbehouden en aangepast aan meerdere leeftijden. U zult genieten van de 3e speeltuin speciaal voorzien voor de allerkleinsten van 6 maanden tot 2 jaar, hier ziet u uw kleintje helemaal opgaan in het spel. Pitchoun, de lieve en altijd lachende mascotte van de vijf sterren camping Yelloh Village Domaine du Colombier, komt de kinderen regelmatig een bezoekje brengen in de animatieclub en bij het zwemparadijs de Lagune.

De “children’s party” en de mini disco vinden de kinderen super leuk. Hier zetten ze hun eerste danspasjes “als groten.” De animatieprogramma’s van de Mini club en Maxi club bieden verschillende activiteiten zoals de workshop bio-tuinieren, creatie van chocolade, pompons knutselen … Eén keer per week wordt er een vieruurtje georganiseerd en bereiden ze met de animatoren een show voor. De animatieclubs van vijf sterren camping Yelloh Village Domaine du Colombier aan de Middellandse Zee, zijn voorzien van airconditioning en uw kinderen genieten ook van grote schaduwrijke terrassen met zeilen of mooie pijnbomen. Maar hun lievelingsactiviteit is natuurlijk zwemmen: ze beleven waterpret in de Lagune van ’s morgens tot ’s avonds. In Fréjus ontvangt de Base Nature u op een terrein van 150 hectaren aan de rand van de zee voor verschillende sportieve activiteiten: skeeleren, BMX, step, skatepark, basketbal, volleybal, speeltuinen …

Baby's (1-5 jaar)

babies-colombier-varVoor de kleinsten van de 5 sterren camping Yelloh Village Domaine du Colombier (onder de verantwoordelijkheid van de ouders) is er een speciale speeltuin voor kinderen van 1 tot 5 jaar: ontwikkelingsterrein op kunstgras en speciale tapijten ter bevordering van de motoriek, psychomotoriek, spel en socialisatie. Verwarmd ludiek kinderbad in het zwemparadijs de Lagune met een kleine glijbaan, een clown, een papegaai, een aapje met waterstralen … De moeders waarderen de babyruimtes van de sanitaire voorzieningen, verwarmd tijdens de lente en herfst.

Kids (5-7 jaar)

spectaclekids-colombier-frejusBegeleid door de aardige animatoren van Domaine du Colombier, uw 5 sterren camping Yelloh Village aan de Middellandse Zee in Fréjus, worden uw kinderen 6 op 7 dagen in de ochtend en namiddag verwelkomt. Activiteiten zoals creatieve knip en plakworkshops, schilderen, kleuren, boetseerklei, balspelen, dans, shows… worden in de mini club aangeboden. Onder uw toezicht genieten ze van de verschillende speeltuinen. Verbeelding en plezier van het spel voor de ontwikkeling van het kind. ‘S avonds begeleidt u hen naar de Evenementenruimte voor een filmavond, een goochelshow, een mini disco … en dit na het lange waterplezier in het zwemparadijs de Lagune.

Juniors (8-12 ans)

animation-juniors-colombier-varAnimatie voor de juniors: schattenjacht, sieraden maken, ontdekking van de fauna en flora van de Middellandse Zee, mini-voetbal toernooien, initiatielessen in goochelen, danslessen, bakworkshop, shows … De junioren hebben een druk gevuld activiteitenprogramma op de 5 sterren camping Yelloh Village Domaine du Colombier. In de namiddag wordt er een vieruurtje georganiseerd waar ze voor u een show repeteren. Met uw kinderen deelt u onvergetelijke momenten in de Evenementenruimte: mini disco, filmavond, goochelshow … Onder uw toezicht genieten kinderen van +7 jaar van de speeltuinen met een eigentijds design: avontuur- en evenwichtspelletjes, schommel, glijbanen … maar hun allermooiste dagen zijn die doorgebracht in het zwemparadijs de Lagune met glijbanen, lazy river met stromingen en waterspelletjes georganiseerd door de badmeesters van de 5 sterren camping Yelloh Village Domaine du Colombier aan de Middellandse Zee in Fréjus.

Teens (13-17 ans)

Animation-ados-frejus-colombierWat wensen uw tieners te doen deze zomer? Misschien deelnemen aan onze animaties: workshops fotografie, koken, aan verschillende volleybal-, basketbal- en tafeltennistoernooien, aan een reuze barbecue avond met voetbaltoernooi, aan een zumbales, creatieve workshops of onze avondshow…? De badmeesters van de 5 sterren camping Yelloh Village Domaine du Colombier organiseren verschillende waterspelletjes in het zwemparadijs de Lagune: waterpolo, basket-polo, wedstrijdjes in de lazy river met stromingen … maar zoals iedereen liggen ze ook graag gezamenlijk te zonnen. De Evenementenruimte opent zijn deuren voor te gekke avonden tenzij de tieners de voorkeur geven aan elkaar te ontmoeten in de Speelzaal (tafelvoetbal, videospelletjes, biljarttafel), of bij de Tienerruimte, dag en nacht beschikbaar vlakbij de sportvelden bij de ingang van Domaine du Colombier. Een dynamisch adventure parcours en een grote touwpyramide geeft hun de mogelijkheid grote uitdagingen aan te gaan. Aan hun de keuze!

Volwassenen

aquagym-domaineducolombier-cotedazurAquagym, joggen, openluchtfitness, aperitiefspelletjes, jeu de boules, sporttoernooien, t-shirts beschilderen, scrapbooking, zeepjes en kaarsen maken, workshop fantasiesieraden, dinner shows op het terras van het restaurant, thema-avonden in de Evenementenruimte … het zijn allemaal activiteiten die u zullen bevallen!
U kunt genieten, tegen financiële bijdrage, van een dag in de Balneotherapie (aquabike, aqua trekking, waterjets …) of van massages en schoonheidsverzorgingen in de Spa van het 5-sterren Yelloh village Domaine du Colombier. De toeristische gids van het Toeristisch Infokantoor ter plaatse op Domaine du Colombier helpt u bij het organiseren van uw dagexcursies om Zuid-Frankrijk te ontdekken, het kiezen van uw droomstrand en het plannen van uitstapjes voor jet-ski, wijngaarden en oliemolens …

U vindt hieronder voorbeelden van uw vakantieweek op Domaine du Colombier in Fréjus in Zuid-Frankrijk. De activiteiten zijn onderhevig aan verandering en dit afhankelijk van het seizoen, hun succes, evenementen, het weer …