Het leven op een 5 sterren camping in Saint Raphaël Fréjus in Zuid-Frankrijk, is ten eerste genieten van de geweldige zon van de Côte d’Azur. Alle buitenactiviteiten waar u maar aan kunt denken zijn aanwezig voor uw volgende vakantie op de 5 sterren camping Club Colombier: animatie, zwemparadijs, ontspanning en welzijn, shows … maar ook het plezier van een vakantie accommodatie gekozen naar gelang uw persoonlijke wensen.
In Zuid-Frankrijk op 5 sterren camping Club Colombier in Saint Raphaël Fréjus, heeft u een uitgebreide keuze in stacaravans/cottages/chalets … U kiest misschien voor de meest praktische en meest comfortabele want u besteedt het grootste deel van uw budget aan goede restaurants of watersporten, avontuur (jet ski, rafting …) of u bent misschien iemand die voorkeur geeft aan een luxe vakantie accommodatie stacaravan/cottage/chalet met toegang tot de Balneotherapie (aquabike, aquatrekking, rugmasserend vierkant …) maar vooral omdat u wenst te genieten van uw persoonlijke Jacuzzi© op uw terras.

Uitrusten en ontspanning bij het zwemparadijs de Lagune op Domaine du Colombier

Gepubliceerd op 11/01/2015 > Categorie(ën): Camping
lagon-frejus-clubcolombier

Het is altijd mooi weer in Zuid-Frankrijk! Op 5 sterren camping in Fréjus Saint Raphaël let u op de allerkleinste die in het verwarmde ludieke kinderbad van de Lagune speelt terwijl uw man en de oudste in het bubbelbad ontspannen. Uw kinderen genieten van de glijbanen, lachend met hun nieuwe vriendjes. De zon streelt uw huid, liggend op de ligstoelen bij het zwemparadijs… Over een ogenblik vinden jullie elkaar in de lazy river met stromingen terug net voordat de waterspelletjes beginnen.

De Children’s Boom … de Kids en Juniors vinden het geweldig!

Gepubliceerd op 09/01/2015 > Categorie(ën): Camping
childrens-boom-club-colombier-camping-var

Donderdagavond hebben jullie besloten om de Show in de Evenementenruimte op de 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk Domaine du Colombier in Fréjus te gaan bekijken en een fijne avond alleen met z’n tweetjes door te brengen.
De animatoren en animatrices van de kids club organiseren de fameuze Children’s Boom! Iedereen is blij, de kinderen zijn hier van 20u tot 23u: Pannekoekenfeest, dans, muziek… een mooi programma voor ieder zijn plezier.

Family LOL… Ontdek deze unieke stacaravan!

Gepubliceerd op 07/01/2015 > Categorie(ën): Camping
LOL-Domaine du Colombier

Volledig nieuw, heel mooi op 5* camping in Zuid-Frankrijk Domaine du Colombier!
De stacaravan Family Lol verwelkomt een familie van 4 tot 6 personen met zijn 3 mooie slaapkamers en zijn ruim terras. De decoratie is er lollig en kleurrijk. Het dorp op zichzelf wordt door iedereen gewaardeerd : extravagante dieren verrassen jullie! Een ontspannen sfeer voor een echte familievakantie. Ontdek hem nu!