Een nieuwe manier om u vakantie te beleven: 5 sterren vakantiepark en camping Yelloh Village in Zuid-Frankrijk in Fréjus  

Voor uw vakantie accommodatie in Zuid-Frankrijk dichtbij de Middellandse Zee op Yelloh Village Domaine du Colombier in Fréjus Saint Raphaël, bieden wij u verschillende types cottages / chalets / stacaravans aan:

De inrichting van deze stacaravans, cottages, chalets is gebaseerd op verschillende thema’s (Provençaals, Afrikaans, Tropisch, Yachting, design, eigentijds …), in feite unieke modellen speciaal ontworpen voor uw plezier. De cottages / chalets / stacaravans van de 5 sterren Yelloh Village camping Domaine du Colombier in Fréjus zijn comfortabel en luxueus ingericht. Deze vakantie accommodaties in Zuid-Frankrijk op Yelloh Village Domaine du Colombier in Fréjus hebben het volgende met elkaar gemeen: de kwaliteit en het comfort van 2 of 3 aparte slaapkamers (afhankelijk van het model), 1 of 2 badkamers (douche) met toilet of apart toilet, centrale woonkamer en een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken. Buiten op het betegeld of houten terras zijn tuinmeubilair en twee ligbedden inbegrepen. Bij reservering kunt u babysets en beddengoedsets bestellen (lakens, handdoeken, theedoeken), indien deze nog niet inbegrepen zijn in uw stacaravan / cottage / chalet. Elke cottage / chalet / stacaravan is bestemd voor één familie (ascendenten en descendenten). Voor grote families (samengestelde families en met grootouders) hebben wij verschillende modellen van stacaravans / cottages / chalets, met 3 of meer slaapkamers en met 1 of meer badkamers (douche), voorzien. Uw comfort en plezier zijn onze belangrijkste doelstelling voor uw vakantie accommodatie in Zuid-Frankrijk in Fréjus Saint Raphaël.

Ruimte en gebruiksgemak zijn de sleutelwoorden! 

Stacaravans, een ouderwets woord om de mobiele woningen te beschrijven die we op Domaine du Colombier, 5 sterren Yelloh Village camping in Zuid-Frankrijk in Fréjus Saint-Raphaël geplaatst hebben. Echte huisjes, die door architecten en ontwerpers ontworpen zijn, om in een beperkte ruimte “meer” en “beter” aan te bieden.
De huisjes hebben een puntdak met decoratieve luikjes, brede deuren en ramen om meer licht binnen te laten. De keuken is open naar de woonkamer of naar buiten toe, basisuitrusting met een koelkast en kookplaat, klaar voor alle optionele apparatuur.

Afhankelijk van het model cottage / chalet / stacaravan van Domaine du Colombier, 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk in Fréjus Saint Raphaël, beschikt u over een koelkast met diepvriezer, keramische kookplaat, airconditioning, flatscreen TV, satelliet, DVD, vaatwasser of zelfs wasmachine … De schuine plafonds voor een groter volume, de centrale woonkamer met optionele slaapbank, de slaapkamer voor de ouders (bed van 140×190 of 160×200) en de kinderkamer (2 bedden van 80×190) bieden esthetische en praktische opbergruimtes.

Franchisenemer van het prestigieuze Yelloh! Village, de 5 sterren camping Domaine du Colombier in Zuid-Frankrijk beschikt over stacaravans / chalets / cottages van 2,3 en 4 bloemen. Het verschil tussen de 3 en 4 bloemen is vooral te wijten aan het feit dat de 4 bloemen een vakantie accommodatie is die lakens, handdoeken en een vaatwasser bezit. Bij de 3 bloemen zijn deze optioneel.

Op Domaine du Colombier in Fréjus Saint Raphaël zijn luxueuze stacaravans / cottages / chalets vakantie accommodaties met hoge kwaliteitsdiensten:

Premium Service Yelloh Village: Voetgangerswijk, 1 WIFI verbinding, lakens en handdoeken, eindschoonmaak en onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar).

Voordeel Colombier: Individuele Jacuzzi© op uw terras, plancha grill, Nespresso© koffiemachine, MP3 docking station en haardroger.

Ontdek snel uw toekomstige vakantie accommodatie in Zuid-Frankrijk op 5 sterren camping Domaine du Colombier voor uw volgende vakantie in Fréjus Saint Raphaël!

Domein in terrasvorm wordt niet aanbevolen voor mensen met beperkte mobiliteit.