Domaine du Colombier - LOGGIA L - exterieur-min

Wedstrijdspel, Koers voor de Côte d'Azur

Twee verblijven van een week die gewonnen moeten worden

Het Domaine du Colombier biedt u uw toekomstige vakantie aan de Franse Riviera aan.

Stel je voor dat je aan de Middellandse Zee, aan de Franse Rivièra zit: zon, zwembad, strand en cicadezang. Ga dan naar het Domaine du Colombier, een 5-sterren camping, voor een verblijf onder de gemoedelijkheid en sereniteit. Aquatische lagune, balneogebied, spa, restaurants, solarium en sportterrein, alles is aanwezig om een hemelse vakantie door te brengen.

Deze droomvakantie is wat wij u bieden om te winnen met onze zomer 2020 wedstrijd. Probeer door deelname twee verblijven van zeven nachten op het Domaine te winnen, in onze Loggia huisjes. Het eerste verblijf is voor jou en het tweede voor je petekind. Dit zal de hele familie plezieren, maar ook de familie van uw petekind, die ook een verblijf op Domaine du Colombier zal winnen. Inderdaad, ook dit jaar hebben we besloten u te verwennen met deze uitzonderlijke wedstrijd.

De Loggia is “de” stacaravan voor een geslaagde vakantie op een 5-sterrencamping in de Var! Ontdek de originaliteit van een geïntegreerd en overdekt terras voor uw stacaravanverhuur. Een woonkamer op hetzelfde niveau dat uitkomt op het terras biedt een comfortabele leefruimte. Deze huur is voorzien van een keuken met alle benodigde apparatuur. De slaapkamer van de ouders, uitgerust met een bed van 160×200, heeft een klamboe in het raam, net als de kinderkamer, die twee bedden van 80×190 heeft. Anders dan andere stacaravans is de Loggia door zijn structuur en indeling zowat overal op het Domaine te vinden: in de buurt van de kinderspeeltuinen, in de buurt van de Balneo, in de buurt van de Spa, in de buurt van het zwemparadijs van de Lagune?

Wacht niet langer! Neem deel aan onze wedstrijd en waag uw kans! Het enige wat u hoeft te doen is de drie vragen over het Domein te beantwoorden en uw contactgegevens en het e-mailadres van uw petekind in te vullen.

We wensen u veel succes. 🙂

Lagon-min