Capture d’écran 2020-07-21 à 14.24.02

Verhuur van elektriciteit en plezier

Een innovatieve & verantwoorde manier van reizen op vakantie

Dit jaar biedt Ecoloisirs Riviera u een leuke en eco-verantwoordelijke manier om u te verplaatsen tijdens uw verblijf in Fréjus, op het Domaine du Colombier.

Gedurende het hele seizoen zijn er verschillende elektrische modellen te huur. Ecoloisirs Riviera biedt u arrangementen aan variërend van een half uurtje, wat voldoende is om ons Domaine op een andere manier te ontdekken, tot de verhuur van voertuigen voor de dag, zodat u er ten volle van kunt profiteren en de baai van Fréjus-Saint-Raphaël tot aan het strand kunt ontdekken.

Trotinettes, segway, skateboards of zelfs city-coco, u vindt vast en zeker uw ideale vervoermiddel.

U wordt verwelkomd door Steve, die u kennis laat maken met zijn hele wagenpark. Met zijn advies kunt u het voertuig kiezen dat perfect bij uw wensen past. Na een demonstratie van het gebruik van het voertuig en, van uw uitrusting met de bescherming van de veiligheid aan u de geneugten van een all-elektrische rit.

Alle elektrische vrijetijdsactiviteiten zijn toegankelijk voor iedereen, vanaf 8 jaar. Genoeg om te genieten van een origineel uitje met familie, vrienden of zelfs geliefden!

Vind Ecoloisirs Riviera elke dag op Domaine du Colombier.

De verhuurruimte bevindt zich in het VVV-kantoor tegenover het kapsalon van het Domaine.

Openingstijden: van 10.00 tot 20.00 uur

Vrijdag gesloten

Met de elektrische scooter verhuur, zelfs op vakantie, laten we zorgen voor onze planeet en het behoud van onze mooie regio van de Franse Rivièra.

Alle modellen die te huur worden aangeboden, respecteren de geldende Franse en Europese normen.

7fac5c25-41a9-4bdf-82c5-d1044236fee7