Restaurants van het Domaine du Colombier

Het Domaine du Colombier heeft twee restaurants: Le Panoramique en La Paillote.

  • Le Panoramique, met zijn traditionele zuiderse keuken, biedt zonovergoten smaken en lokale gerechten. Fréjus kan ook op smaak worden ontdekt.

Het panoramische uitzicht over de baai van Fréjus en Saint-Raphaël biedt ongelooflijke zonsopkomsten en -ondergangen. Op dit prachtige terras vind je de verschillende shows voor levendige avonden!

  • La Paillotte, met zijn ontspannen, verfijnde sfeer, serveert gezonde, smakelijke gerechten.

De groene omgeving ligt aan de rand van het Balneo en is rustig en ontspannend. Het is de perfecte omgeving voor uw maaltijden, aperitieven of avondjes uit. Er worden thema-avonden georganiseerd. Je kunt ook genieten van de prachtige zonsondergangen waarvan de stralen weerkaatsen op het water in de Balnéo.

  • Take Away service :

Het is een intensieve dag geweest. Misschien heb je gewandeld in de Estérel, gewandeld door het centrum van Fréjus, gezonnebaad op het strand of genoten van ons aquacentrum? Nu ben je moe en heb je geen zin om uit eten te gaan, je blijft liever in je accommodatie en geniet van de rust. Maar je hebt ook geen zin om te koken.

Het Domaine du Colombier biedt je de Take Away service zodat je thuis kunt genieten van de fijne keuken van restaurant Le Panoramique!

  • Halfpension aanbieding :

Geniet 100% van uw vakantie. Een goede dag begint met een goed ontbijt. Ga ’s ochtends vroeg naar Le Panoramique, waar een continentaal buffet op je wacht. Hier kun je ook terecht voor het diner.

We raden je aan om je maaltijden rechtstreeks bij de receptie van Domaine du Colombier te reserveren.

  • Er is ook een snackbar beschikbaar voor degenen met een kleine eetlust.

 

BOEK HIER JE VERBLIJF IN HET DOMAINE DU COLOMBIER !

We kijken uit naar je komst !

Blijf het hele jaar door op de hoogte door onze Facebook– en Instagram pagina’s te volgen ! Deel foto’s en video’s van je mooiste herinneringen !