Reserveringen voor het seizoen 2024 zijn geopend !

Het is op een plek waar comfort en luxe samengaan dat het Domaine du Colombier u een droomvakantie biedt !

Het Domaine du Colombier is een oase van rust die elegantie en ontspanning belichaamt. Wij bieden een verscheidenheid aan prestigieuze accommodaties, uitzonderlijke recreatieve faciliteiten en eersteklas service. Dus of u nu op zoek bent naar een moment van ontspanning met uw gezin, een romantisch uitje of een verblijf met vrienden, onze 5* camping is de ideale plek voor een toekomstig verblijf aan de Franse Rivièra.

Welkom op Bali !

Een toevluchtsoord waar verfijning en paradijs elkaar ontmoeten.

Inderdaad, begin dit jaar aan een nieuwe bestemming aan de andere kant van de wereld. Geïnspireerd door de culturele rijkdom en natuurlijke schoonheid van dit Indonesische eiland, neemt onze nieuwe wijk je mee naar een wereld van charme en exotisme.

 

Ook zijn er 3 soorten huisjes beschikbaar:

Ze zijn zorgvuldig ontworpen en combineren modern comfort met een traditionele Balinese inrichting. Elk detail is doordacht om een serene en rustgevende sfeer te creëren en een waar toevluchtsoord te bieden aan het dagelijks leven. Geniet van momenten van ontspanning in volledige privacy, onder de Provençaalse zon. Onze huisjes zijn uitgerust met een eigen jacuzzi® op uw terras, een plancha, een Nespresso-capsuleapparaat en een haardroger.

 

Bovendien, als u de voorkeur geeft aan de zoetheid van Californië, is de wijk Malibu volledig gerenoveerd. Er zijn nieuwe, volledig uitgeruste cottages gecreëerd om u een geheel nieuwe ervaring van verblijf op het Domaine du Colombier te bieden.

 

Reserveringen voor deze premium buurten zijn nu geopend!

En profiteer ook dit jaar weer van de EARLY BOOKING aanbieding.

Voor uw favoriete cottage krijgt u 10% korting

  • Voor alle boekingen in het laagseizoen die vóór 31 december 2023 zijn gemaakt.
  • Aanbieding kan niet worden gecombineerd en onder voorwaarden, afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Laten we het hele jaar door in contact blijven door onze Facebook– en Instagram-pagina’s te volgen ! Deel foto’s en video’s van je mooiste herinneringen !