LongBeach intérieur

De installatie van de nieuwe premium Long Beach cottages is begonnen!

Alle teams zijn druk bezig om deze luxe cottages met zorg te installeren en te decoreren voor uw grootste plezier!

Ontdek de Long Beach, een gezellige, ruime, lichtgevende en luxueuze cottage. Met een oppervlakte van 40 m² met een terras van 33,60m², zult u in deze cottage genieten van een gezellig tijd met uw familie, vrienden of als koppel.

Met een moderne en functionele keuken, die uitgeeft op een grote woonkamer, wordt u verleid door het comfort en de het “Californische strand” decoratie. Het grote houten terras, grenzend aan deze luxueuze vakantie accommodatie aan de Middellandse Zee, is uitgerust met een pergola, prachtige tuinmeubelen en vooral een prachtige Jacuzzi®!

De ouderslaapkamer is uitgerust met een groot tweepersoonsbed van 160 x 200 cm, een flatscreen, een eigen dressing en een eigen badkamer met een XXL-douche.

De tweede slaapkamer bestaat uit twee eenpersoonsbedden van 80×190 cm en een uitschuifbed. Deze kan vervangen worden door een babybed. De eigen badkamer biedt een mooie inloopdouche.

Ontdek de Californische sfeer in het 5-sterren vakantiedorp, Domaine du Colombier in Fréjus, met de Premium Long Beach stacaravan voor een ontspannend verblijf of een weekend in de Var.

LongBeach extérieur