Eindeseizoensevenementen in Fréjus

De zomer loopt ten einde en daarmee eindigt een onvergetelijk seizoen voor camping Domaine du Colombier !

Terwijl de tenten opvouwen en de caravans zich klaarmaken om hun staanplaatsen te verlaten, bereidt de stad Fréjus zich voor op een reeks spannende evenementen om het zomerseizoen in stijl af te sluiten.

Als u de kans heeft om uw verblijf in Fréjus te verlengen, is hier een lijst met evenementen die u niet mag missen :

 

Tentoonstelling sculpturen “Les Sentinelles de la Mer”

Van 25 augustus tot 05 november 2023 in Port-Fréjus

Dompel jezelf onder in de kunstwereld met deze kunsttentoonstelling van buitensculpturen op verschillende locaties in de haven.

 

Autoshow

Van 22 t/m 24 september 2023 in de Base Nature

Nieuw & gebruikt, autoliefhebbers zullen hun geluk vinden op de Fréjus Auto Show. Deze 30ste editie brengt alle concessies in de regio samen.

 

De Roc d’Azur

Van 4 t/m 8 oktober 2023 in de Base Nature

Liefhebbers van mountainbiken en buitensporten zullen Le Roc d’Azur niet willen missen. Deze internationale competitie is een van de grootste mountainbike-evenementen ter wereld en biedt cursussen voor alle niveaus, van beginner tot expert.

 

Internationaal Air Festival

21 en 22 oktober 2023 op de Nature Base

Het Festival International de l’Air de Fréjus is de perfecte gelegenheid om de lucht tot leven te zien komen met een veelheid aan vliegers in alle kleuren en vormen. Een adembenemende show in de lucht.

 

Fréjus Halloween Feest

31 oktober 2023 in het historische hart

Om de maand oktober in stijl af te sluiten, is Fréjus versierd met enge kostuums en decoraties voor een onvergetelijke avond in het historische hart van de stad. Jong en oud kunnen zich onderdompelen in de mysterieuze sfeer van dit traditionele festival.

 

Fréjus trilt het hele jaar door op het ritme van de evenementen.

Laten we het hele jaar door in contact blijven door onze Facebook– en Instagram-pagina’s te volgen! Deel foto’s en video’s van je mooiste herinneringen !