meilleur-camping-France-NL

Le Domaine du Colombier verkozen tot beste camping van Frankrijk 2021

Een schitterende beloning op uitzonderlijke locaties

Welke camping heeft er niet van gedroomd om erkend te worden als beste camping van Frankrijk? Wij zijn erg blij en trots te kunnen aankondigen dat Domaine du Colombier is gerangschikt onder de Beste Campings in Frankrijk 2021. Een prachtige onderscheiding, toegekend door het tijdschrift Ça M’intéresse in samenwerking met het studie-instituut STATISTA.

Om vakantiegangers te helpen de ideale camping te vinden, lanceerde het tijdschrift Ça M’intéresse in februari zijn jaarlijkse ranglijst van favoriete campings voor zeilers. In samenwerking met het onderzoeksinstituut STATISTA werden uit bijna 10.000 etablissementen de 750 beste campings van Frankrijk gekozen. Franse, Britse en Duitse kampeerders die in Frankrijk hebben verbleven, werden ondervraagd om deze ranglijst op te stellen.

Vijf criteria werden geëvalueerd om deze rangschikking voor te stellen:

  • de ligging van de camping;
  • de kwaliteit van de infrastructuur;
  • de dienst binnen de inrichting;
  • de omgeving van de structuur;
  • de verhouding kwaliteit/prijs.

Op basis van deze evaluatie werd voor elk van de campings een score op 10 berekend. De 750 beste etablissementen werden gerangschikt en de hoogste scores werden bekroond met de titel Beste Campings 2021.

Het is dan ook met grote trots dat wij tot de beste voorzieningen behoren met een score van 9,31/10 en een 4e plaats als beste camping in de PACA-regio, en een 18e plaats op 750 als beste camping in Frankrijk.

Hartelijk dank aan al onze teams en aan al onze vakantiegangers voor deze mooie prijs, die een eerbetoon is aan het belang dat het Domaine sinds 1963 hecht aan de tevredenheid van zijn klanten.

Op het Domaine du Colombier kunt u kennismaken met onze nieuwste innovaties op het gebied van accommodatie en uzelf trakteren op het beste voor uw vakantie!

Balnéo Domaine du Colombier 2-min