Begin aan een droomvakantie op Domaine du Colombier!

Het is eind februari en de winter lijkt aan te slepen… We dromen van mooie en heldere lentedagen en mildere temperaturen. En zelfs zomerzon!

Begin je je nu al af te vragen wat je volgende bestemming voor je vakantie zal zijn?

Zoek niet verder: Welkom in het zuiden van Frankrijk en Fréjus Côte d’Azur!

De ontsnapping begint met de eerste klikken! Wij nodigen u uit om onze site te bekijken, van het ene huisje naar het andere en de bestemming van uw volgende vakantie te vinden.

Het Domaine du Colombier, een 5-sterren camping, biedt u een indruk van het einde van de wereld: Frans-Polynesië, Australië, Californië, Mexico… En dit terwijl we op ons mooie Franse grondgebied blijven.

In het hart van de overvloedige en royale vegetatie, biedt het Domaine du Colombier u een omgeving die bevorderlijk is voor familievakanties. Voor jong en oud is een verblijf op camping Le Domaine du Colombier de garantie voor onvergetelijke herinneringen. Zo kan het hele gezin genieten van de lagune en het waterpark, de 6 glijbanen, de rivier van massagestralen en zonnebaden.

Romantisch voor een romantisch uitje, de spa en balneotherapie zijn gereserveerd voor volwassenen (+18 jaar) brengen u rust en welzijn tijdens uw verblijf.

Van 2 tot 7 personen, onze premium huisjes verleiden met hun atypische decoraties, hun individuele jacuzzi® en vele diensten om u een droomvakantie te laten doorbrengen.

Voor de allerkleinsten worden er elke dag veel activiteiten georganiseerd in de Mini-club vanaf 4 jaar. Wat de ouders betreft, neem wat tijd voor jezelf, misschien ontmoeten we ons ’s ochtends bij de aquagym?

Met zijn prachtige uitzicht van 360 °C verwelkomt ons bar-restaurant Le Panoramique u het hele seizoen door.

Het Domaine du Colombier, een ware maker van herinneringen aan uw mooiste vakantie!

Camping Domaine du Colombier ***** opent haar deuren van 07 april tot 17 september 2023! Om te beginnen, boek hier uw verblijf bij ons!

Laten we het hele jaar door in contact blijven door onze Facebook- en Instagram-pagina’s te volgen! Deel foto’s en video’s van je mooiste herinneringen!