Asia 2 vf-min

In Fréjus & de 4 hoeken van de wereld

Een verblijf onder het teken van ontsnapping

Op Domaine du Colombier kunt u genieten van een vakantie aan de Franse Riviera, maar ook op de 5 continenten met onze verschillende cottages en themadorpen.

Een verblijf in Fréjus onder het teken van ontsnapping en verandering van omgeving met uw familie.

Premium service in het land van de kangoeroes

Uniek in zijn soort, de Sydney stacaravan is een uitnodiging tot glamour, charme en luxe. Het is in een accommodatie met top-of-the-range comfort, waar het interieur en exterieur decoratie is typisch Australisch, dat u de meest goddelijke van de vakantie door te brengen. De 58,20 m² maakt het de ruimste premium cottage op onze 5-sterren camping. Het is geschikt voor maximaal 7 personen, waar iedereen zijn of haar privacy en ruimte heeft. Dit huisje biedt twee onafhankelijke modules: de familiesuite en de mastersuite.

Laat je meevoeren naar de Oriënt

De Cottage Asia uit ons Premium assortiment is een uitnodiging om te reizen naar het land van de rijzende zon. Luxueus voor het dagelijkse comfort, helder en ruim, aan alles is gedacht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het terras zal ongetwijfeld de plaats zijn waar u het grootste deel van uw tijd zult doorbrengen. Wisselen tussen de jacuzzi®, zonnebaden of gewoon comfortabel opkrullen in het tuinmeubilair. Meer in de schaduw om te ontbijten en de gezellige en gastronomische maaltijden die u op de buitenplancha kunt bereiden. Omringd door hoge bamboes en palmbomen, zullen deze momenten van delen in deze oase van rust onvergetelijke herinneringen opleveren voor iedereen.

Een safari in Kenia

Allemaal gemaakt van hout met een dak van Camargue-riet… U zult uw “hut” in zijn Afrikaanse dorp geweldig vinden. Zodra u binnenkomt, wacht er een majestueuze gorilla op u om de safari te beginnen. Je komt onder het oog van een buffel. Je ontmoet een debonair nijlpaard en verderop ziet een zebra je voorbij komen. Verrassing! Als je naar de hemel kijkt – zich vastklampend aan kruipers – voeren twee apen acrobatiek uit. Van rechts naar links staat een veelvoud aan “hutten” op u te wachten. Blauw, geel, Terra cotta of natuurlijk… welke heb je liever?

De Californische geest voor uw vakantie

Het Long Beach-dorp brengt u naar de Californische kust voor uw weekend of verblijf aan de Franse Rivièra. Zomersfeer, pastelkleuren en nette meubels zullen u doen genieten van de grote 40 m² grote cottages waaruit het bestaat. De twee comfortabele slaapkamers uitgerust met horren en verduisteringsgordijnen, de grote woonkamer met open keuken en brede opening naar buiten, zijn niets vergeleken met de majestueuze terrassen van 34 m² van deze vakantiewoningen in de stijl van de Californische villa’s.

In het spoor van de Azteken

Ontdek in ons Mexicaanse dorp, de Cancùn huisjes voor 4 personen. Ongeëvenaarde luxe voor deze stacaravan die een eigentijdse decoratie biedt, geïnspireerd op de kleuren van Mexico. De woonkamer bevat een keuken met een centraal kookeiland dat via een grote erker uitkomt op het terras en waar u kunt genieten van een prachtige jacuzzi®, topklasse tuinmeubilair, een plancha voor uw maaltijden en een hangmat voor een dutje!

Een verblijf in de Big Apple

Comfortabel en helder! Hou je van urban chic decoratie? Het Manhattan huisje zal je bevallen. Grijs, taupe en felle gele tinten kleden deze vakantiewoning aan de Franse Riviera bij Domaine du Colombier aan. Schilderijen van de beroemde New Yorkse wijk animeren de muren en toch wordt er buiten de cicades gezongen. De beroemde gele cabines en wolkenkrabbers benadrukken Manhattan in tegenstelling tot de vloer en het “parket” design.

En vele andere huisjes om te ontdekken …

Case Kenya-min