Dit jaar viert het Domaine du Colombier zijn 60e verjaardag !

 

De Var is een prachtige streek met een adembenemende natuur. De camping Domaine du Colombier is er door de jaren heen in geslaagd deze ongelooflijke omgeving te benutten om zijn gasten een unieke en onvergetelijke kampeerervaring te bieden.

Naast een van de mooiste campings in de Var is het Domaine du Colombier ook een van de oudste campings! 60 jaar, wat een mooie leeftijd!

In de loop der decennia heeft het Domaine du Colombier zich kunnen aanpassen en opnieuw uitvinden en is het nooit opgehouden verbeteringen en comfort aan te brengen tot groot genoegen van zijn klanten. Het is een prachtig familieverhaal dat door de generaties heen wordt voortgezet voor ons grootste geluk en dat van u!

Het Domaine du Colombier heeft talrijke concerten en shows georganiseerd die u in geen geval mag missen: cabaretiers, luchtshows, slangenbezweerders, DJ’s, vuurspuwers, close-up magie, steltlopers en vele anderen!

Entertainment dat zeker zorgt voor de beste avond ooit !

 

Uw verblijf op het Domaine du Colombier !

 

Het Domaine du Colombier is de ideale plek om uw toekomstige verblijf in Fréjus – Côte d’Azur door te brengen. Een wellnessruimte, zwembad, SPA, twee restaurants, talrijke activiteiten gedurende het hele seizoen, kinder- en tienerclubs, zullen het hele gezin tevreden stellen voor een geweldige vakantie!

Dus, als u op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke kampeerervaring, kom dan het Domaine du Colombier ontdekken ter gelegenheid van zijn 60e verjaardag! Ontdek onze accommodaties in de kleuren van de mooiste bestemmingen aan het einde van de wereld en blijf in Frankrijk zonder paspoort, visum of tijdsverschil.

Wij kijken uit naar uw komst en hopen u snel te zien!

 

Laten we het hele jaar door in contact blijven door onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen ! Deel foto’s en video’s van je mooiste herinneringen !