Een moment van ontspanning in de SPA Thalgo du Colombier!

De SPA Domaine du Colombier is een kleine oase van rust. Maak van uw verblijf een betoverend intermezzo en betreed een oase van ontspanning.

Neem een moment voor uzelf, in het hart van een warme en gastvrije sfeer. U zult deze wellnessruimte met verschillende behandelkamers, waaronder een duoruimte, een hammam en een kruidentheekamer, op prijs stellen. Een hydroactieve massagetafel kan u ook een gevoel van sereniteit geven tijdens een massage.

Laat u meevoeren door de deskundige handen van onze behandelaars en geniet ten volle van de voordelen van de aangeboden behandelingen. Wij zijn er trots op te werken met het merk Thalgo, al bijna 60 jaar een referentie op het gebied van mariene cosmetica. Dit zijn kwaliteitsproducten, natuurlijk en met respect voor het milieu. Wij geven de voorkeur aan de kortsluiting omdat ze op ons grondgebied worden ontworpen en vervaardigd.

Van gezichts- en lichaamsbehandelingen tot massages en ontspanningsrituelen, wij bieden u een waar moment van welzijn. Californisch, Ayurvedisch, Polynesisch, warme stenen, bamboe… Onze massages zijn een bron van diepe ontspanning om aan uw behoeften te voldoen.

Om dit moment nog meer te waarderen, bevindt de SPA zich naast de balneoruimte. Een genot dat wordt uitgebreid met een bezoek aan het zwembad of een ontspannende sessie op een ligstoel.

Boek nu uw wellnessverblijf, hier !

Blijf het hele jaar door op de hoogte door onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen ! Deel foto’s en video’s van uw mooiste herinneringen !