Een dag op het Domaine du Colombier !

Domaine du Colombier is een klein paradijs in het hart van Fréjus, waar elke dag verandert in een ongelooflijk avontuur. Duik bij ons in op een typische dag om u een boeiend inzicht te geven in alles wat onze 5-sterren camping te bieden heeft.

Begin uw dag met het zoete gezang van vogels en de rustgevende geur van mediterrane dennen. Word wakker in uw comfortabele accommodatie, of het nu in een premium huisje is of op een ruime plaats voor uw tent, caravan of camper.

Geniet van uw ontbijt onder het gezang van krekels en de eerste stralen van de zon. Voor onze halfpensioners kunt u terecht in het restaurant voor een heerlijk ontbijt met een adembenemend uitzicht vanaf het terras van het Panorama.

Tijdens de ochtend zijn er verschillende opties voor u beschikbaar. Geniet van onze lagune en duik in een van de zwembaden van de camping, waar het kristalheldere water u graag verfrist. Zonnen nodigt uit tot een moment van zonnen met een goed boek in de hand.

Voor de actievelingen, ontdek Fréjus en zijn omgeving. Afhankelijk van de dag van de week kun je naar de markt gaan en mooie seizoensproducten terugbrengen.

 

Na uw ochtendactiviteiten kunt u uzelf trakteren op een welverdiende lunchpauze. De camping heeft twee restaurants met gerechten van mediterrane smaken in zeer verschillende sferen.

In de middag bellen onze prachtige stranden u op.

Voor degenen die liever op de camping verblijven, de spa van de camping voor revitaliserende behandelingen, ontspannende massages en wellness-ervaringen van hoge kwaliteit. Laat spanningen ontsnappen.

Onze sportieve vrienden zullen blij zijn om te kunnen genieten van onze sportvelden. Het moeilijkste deel zal zijn om te kiezen: padel, tennis, basketbal, mini-voetbal en vele anderen!

Terwijl de zon ondergaat achter de horizon, maak je je klaar voor een magische avond. Dineer in een van onze restaurants, waar u kunt genieten van zorgvuldig bereide lokale specialiteiten.

 

Na een drukke dag keert u terug naar uw accommodatie voor een rustige nacht. De frisse nachtlucht en de rust van de omgeving garanderen u een goede nachtrust, klaar om u te verwelkomen voor een nieuwe dag vol avonturen en ontdekkingen.

Domaine du Colombier in Fréjus biedt veel meer dan alleen een verblijf – het biedt een complete ervaring van ontspanning, avontuur en plezier. Elke dag brengt nieuwe mogelijkheden en onbetaalbare herinneringen met zich mee.

Boek vandaag nog en maak u klaar voor een geweldige vakantie op onze 5-sterren camping.

 

BOEK NU HIER UW VERBLIJF OP DOMAINE DU COLOMBIER !

Wij wachten op u !

Laten we het hele jaar door in contact blijven door onze Facebook– en Instagram-pagina’s te volgen! Deel foto’s en video’s van je mooiste herinneringen !