De Côte d'Azur vanaf de zee !

Geniet van avonturen en emoties tijdens uw vakantie aan de Côte d’Azur!

Begin en geniet van een excursie langs de kust om de baaien en kreken te bewonderen die de regio beroemd maken vanaf de zee.

→ Aan de linkerkant begint u en ontdekt u Saint-Tropez en zijn mooie geplaveide straatjes. De cultuur, gastronomie en idyllische landschappen maken dit kleine stadje in Zuid-Frankrijk tot een van de populairste bestemmingen ter wereld.

Ga verder naar het eiland Porquerolles, het kristalheldere water dat de mooiste stranden aan het einde van de wereld waardig is.

 

→ Aan de rechterkant wachten de kreken van Estérel en Sainte Marguerite Island op u.

De grootste van de twee Lérins-eilanden is de thuisbasis van Fort Royal, een voormalige staatsgevangenis, die kan worden bezocht. Ook nu de natuur zijn rechten heeft herwonnen, doorkruist een botanisch pad het eiland zodat u verschillende soorten mediterrane flora kunt ontdekken.

De kreken van de Estérel zullen u betoveren met hun schoonheid, maar ook met hun intieme sfeer. Deze nog steeds wilde kleine paradijzen combineren prachtig het diepe blauw van de Middellandse Zee en het flamboyante rood van de iconische rots van de Esterel.

 

Om de mooie plekken te ontdekken, kunt u inschepen in Saint-Raphaël, Port-Fréjus of Agay, afhankelijk van uw bestemming.

De Blue Boats nemen u mee naar de schatten van de Côte d’Azur: Alle informatie en meer vindt u hier !

 

BOEK NU HIER UW VERBLIJF OP DOMAINE DU COLOMBIER !

Wij wachten op u !

Laten we het hele jaar door in contact blijven door onze Facebook– en Instagram-pagina’s te volgen! Deel foto’s en video’s van je mooiste herinneringen !