Coronavirus Informatie

Coronavirus Informatie

Welzijn en veiligheid in het hart van uw verblijf in Fréjus

Op Domaine du Colombier is de veiligheid en gezondheid van onze vakantiegangers en onze teams onze prioriteit. We passen alle richtlijnen en aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwgezet toe. Op deze pagina vindt u alle sanitaire en hygiënische veiligheidsmaatregelen die op onze camping, in Fréjus, zijn getroffen.

Coronavirus Protocollen

Netheid, hygiëne en reiniging op Domaine du Colombier

Yelloh! Village heeft in samenwerking met de Fédération Nationale de l’Hôtellerie de Plein Air (Nationale Federatie van Openluchthotels) een gezondheidshandvest van Covid-19 (Coronavirus) opgesteld voor onze campings, volgens de aanbevelingen van het Ministerie van Volksgezondheid. Op het Domaine du Colombier zijn onze teams getraind in gezondheidsnormen en wij voorzien hen van alle beschermingsmiddelen voor de veiligheid van iedereen.

Onze kwaliteitsprocessen zijn gebaseerd op 3 belangrijke fasen:

– Voorbereiding van

– Realiseer

– Kijk op

Betrokken en aandachtig volgen onze teams de nieuwe sanitaire protocollen die in onze campings zijn opgesteld: langere reinigingstijden, meer aandachtspunten, meer bezoeken tijdens de dag of meer schoonmaakbeurten.

Te respecteren barrièregebaren

Naleving van de maatregelen voor sociale distantiëring

Voor uw veiligheid en die van onze teams worden de leefregels, de doorgangsplaatsen, de diensten en de activiteiten aangepast.

Wat zetten we in?

– Vereenvoudigde aankomstprocedures

– Kaarten en routebeschrijving

– Een markering op de grond

– Plaatsing van goede praktijken

– De levering van hydro-alcoholische gel

– Luisteren en steun van onze teams in de essentiële gebaren die ze moeten aannemen

Animatie op het Domaine du Colombier

Ontspannen en veilig plezier maken

De animatie op de camping zal ook onderworpen zijn aan de gezondheidsvoorschriften. In het kader van het respecteren van de afstanden en de hygiënische maatregelen, passen wij op het Domaine du Colombier onze animaties aan.

De kinderclub is elke dag (behalve op zaterdag) geopend van 9.30 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.30 uur. Er worden ook twee avonden per week georganiseerd (van 20.30 tot 22.30 uur). Reserveren is verplicht voor de inschrijving van de kinderclub en maximaal 30 kinderen per dagdeel. Alle activiteiten zullen buiten worden uitgevoerd. Hygiënevoorschriften worden nauwgezet nageleefd, met onder andere desinfectie bij elk gebruik en temperatuurcontrole bij aankomst en vertrek van de kinderen.

De tienerclub is ook elke dag open (behalve op zaterdag), van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur. Er worden twee avonden per week georganiseerd (van 20.30 tot 22.30 uur). Reserveren is ook verplicht voor registratie bij de tienerclub met een maximum van 15 tieners per dagdeel.

Voor de animatie voor volwassenen worden dagelijks acht activiteiten aangeboden (behalve op zaterdag).

Dagelijks wordt er ‘s avonds tussen 20.30 en 23.00 uur entertainment aangeboden op het Panoramapodium. U vindt er concerten, illusieshows, circus, dans… Alles wat u nodig heeft om mooie avonden door te brengen tijdens uw verblijf op onze camping, in Fréjus.

De aquatische ruimtes van de camping

Al onze aquatische ruimtes zullen open zijn, met respect voor de regels van de sociale afstand. Onze badmeesters zullen u begeleiden.  Zonder de dia’s te vergeten die ook op onze camping geopend zullen zijn.

Le Colombier's woon- en ontspanningsruimtes

Winkels, Spa, terrassen, bars en restaurants… het Domaine du Colombier doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van uw favoriete plekken.

Maar ook hier is veiligheid essentieel: zorgvuldig schoonmaken, afstand nemen, begeleiding en displays. De ruimtes zullen worden gereorganiseerd zodat u zonder risico’s van uw vakantie kunt genieten: grotere ruimtes, minder frequente bezoekers…

In al onze woonruimtes zullen de sanitaire maatregelen worden gerespecteerd. Met plattegronden en routebeschrijving, vloermarkering, weergave van goede praktijken, levering van hydro-alcoholische gel, etc…

Voor de veiligheid van al onze vakantiegangers en voor de veiligheid van onze teams zullen we dit jaar bij wijze van uitzondering geen bezoekers van buitenaf kunnen verwelkomen.
We moesten deze beslissing nemen om het aantal bezoekers op de camping te beperken. Dit is een strenge maatregel, opgelegd in het kader van de pandemie, waar we niet op terug kunnen komen.

De shuttleservice van de camping

Regelmatig transport binnen het Domein

De shuttleservice zal dit hele seizoen op het Domaine aanwezig zijn. Ook hier zullen veiligheidsmaatregelen noodzakelijk zijn, met een systematische desinfectie van het transport. Voor al onze vakantiegangers en onze teams is het dragen van maskers aan boord van de shuttle verplicht.

Al deze maatregelen zullen evolueren in functie van de actualiteit en de overheidsbeslissingen.