Coronavirus Informatie

Coronavirus Informatie

Welzijn en veiligheid in het hart van uw verblijf in Fréjus

Op Domaine du Colombier is de veiligheid en gezondheid van onze vakantiegangers en onze teams onze prioriteit. We passen alle richtlijnen en aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwgezet toe. Op deze pagina vindt u alle sanitaire en hygiënische veiligheidsmaatregelen die op onze camping, in Fréjus, zijn getroffen.

De “Gezondheidspas” voor uw verblijf

Na de aankondigingen van de regering en de publicatie van het decreet, stelt u zich waarschijnlijk verschillende vragen over de “gezondheidspas”!

We hebben goed nieuws!

Volgens de nieuwe wet moet het “gezondheidspasje” één keer worden voorgelegd bij aankomst op de camping voor elke deelnemer aan het verblijf die ouder is dan 18 jaar.

Tijdens uw verblijf kunt u zich vrij over de camping bewegen en gebruik maken van alle faciliteiten en diensten, namelijk

Profiteer van de buiten- of binnenzwembaden
Neem deel aan de animatie en de shows
Ga naar de bar en het restaurant

Voor kinderen onder de 18 jaar is het niet nodig een “sanitaire kaart” voor te leggen.

Ter herinnering, de gezondheidspas is :

– een volledig vaccinatiebewijs of een RT-PCR- of antigenicatest die minder dan 48 uur oud is

Coronavirus Protocollen

Netheid, hygiëne en reiniging op Domaine du Colombier

Yelloh! Village heeft in samenwerking met de Fédération Nationale de l’Hôtellerie de Plein Air (Nationale Federatie van Openluchthotels) een gezondheidshandvest van Covid-19 (Coronavirus) opgesteld voor onze campings, volgens de aanbevelingen van het Ministerie van Volksgezondheid. Op het Domaine du Colombier zijn onze teams getraind in gezondheidsnormen en wij voorzien hen van alle beschermingsmiddelen voor de veiligheid van iedereen.

Onze kwaliteitsprocessen zijn gebaseerd op 3 belangrijke fasen:

– Voorbereiding van

– Realiseer

– Kijk op

Betrokken en aandachtig volgen onze teams de nieuwe sanitaire protocollen die in onze campings zijn opgesteld: langere reinigingstijden, meer aandachtspunten, meer bezoeken tijdens de dag of meer schoonmaakbeurten.

Te respecteren barrièregebaren

Naleving van de maatregelen voor sociale distantiëring

Voor uw veiligheid en die van onze teams worden de leefregels, de doorgangsplaatsen, de diensten en de activiteiten aangepast.

Wat zetten we in?

– Vereenvoudigde aankomstprocedures

– Kaarten en routebeschrijving

– Een markering op de grond

– Plaatsing van goede praktijken

– De levering van hydro-alcoholische gel

– Luisteren en steun van onze teams in de essentiële gebaren die ze moeten aannemen

Catering tijdens uw verblijf

Ontspan en geniet van onze terrassen

Van de opening tot 9 juni

Het terras van ons restaurant de Panoramic zal open zijn. De keuken is open tot 20.15 uur om de avondklok in het Domaine te respecteren.

Onze Snack-Glacier zal ook open zijn en zal u zijn volledige menu aanbieden tot 21u00.

Onze afhaalservice zal tot 21.30 uur beschikbaar zijn, zodat u optimaal van ons cateringaanbod gebruik kunt maken.

Vanaf 9 juni

Onze restaurantzaal zal open zijn en onze cateringdiensten blijven open tot 23 uur.

Animatie op het Domaine du Colombier

Ontspannen en veilig plezier maken

Ook de animaties op de campings zullen aan de sanitaire voorschriften worden onderworpen. In het kader van het respecteren van de distanciaties en de hygiënische maatregelen, passen wij op het Domaine du Colombier onze animaties aan.

De kinderclub zal elke dag open zijn (behalve op zaterdag), van 9.30 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.30 uur. Er zullen ook twee avondfeesten per week worden georganiseerd (van 20.30 tot 22.30 uur). Reserveren is verplicht voor de kinderclub, met een maximum van 30 kinderen per halve dag. Alle activiteiten vinden buiten plaats. De hygiënevoorschriften zullen nauwgezet worden nageleefd, met ontsmetting bij elk gebruik en temperatuurcontrole bij aankomst en vertrek van de kinderen. Het dragen van een masker is verplicht in de kinderclub.

De club voor tieners zal ook open zijn (vanaf juli), elke dag (behalve zaterdag), van 10 tot 12 uur en van 15 tot 17 uur. Er worden twee avondfeesten per week georganiseerd (van 20.30 tot 22.30 uur). Reserveren is ook verplicht voor de tienerclub met een maximum van 15 tieners per halve dag.

Voor de activiteiten voor volwassenen zullen elke dag (behalve zaterdag) acht activiteiten worden aangeboden.

Al onze multi-sportvelden zullen open zijn.

Dagelijks zal er ‘s avonds animatie zijn op het Panoramisch podium (met inachtneming van de avondklok). U vindt er concerten, illusie shows, circus, dans … Wat om mooie avonden door te brengen tijdens uw verblijf in onze camping, in Fréjus.

De aquatische ruimtes van de camping

Goed nieuws ! Na de publicatie van het decreet van 19 mei 2021 hebben al onze zwembaden de toelating om open te gaan. Het hele aquapark zal open zijn.

Onze badmeesters zullen er zijn om u te begeleiden.

Le Colombier's woon- en ontspanningsruimtes

Winkels, Spa, terrassen, bars en restaurants… het Domaine du Colombier doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van uw favoriete plekken.

Maar ook hier is veiligheid essentieel: zorgvuldig schoonmaken, afstand nemen, begeleiding en displays. De ruimtes zullen worden gereorganiseerd zodat u zonder risico’s van uw vakantie kunt genieten: grotere ruimtes, minder frequente bezoekers…

In al onze woonruimtes zullen de sanitaire maatregelen worden gerespecteerd. Met plattegronden en routebeschrijving, vloermarkering, weergave van goede praktijken, levering van hydro-alcoholische gel, etc…

Voor de veiligheid van al onze vakantiegangers en voor de veiligheid van onze teams zullen we dit jaar bij wijze van uitzondering geen bezoekers van buitenaf kunnen verwelkomen.
We moesten deze beslissing nemen om het aantal bezoekers op de camping te beperken. Dit is een strenge maatregel, opgelegd in het kader van de pandemie, waar we niet op terug kunnen komen.

De shuttleservice van de camping

Regelmatig transport binnen het Domein

De shuttleservice zal dit hele seizoen op het Domaine aanwezig zijn. Ook hier zullen veiligheidsmaatregelen noodzakelijk zijn, met een systematische desinfectie van het transport. Voor al onze vakantiegangers en onze teams is het dragen van maskers aan boord van de shuttle verplicht.

Al deze maatregelen zullen evolueren in functie van de actualiteit en de overheidsbeslissingen.

De ingevoerde maatregelen komen overeen met de toepassing van :

het gezondheidshandvest voor de outdoor hotel industrie;
de aanbevelingen van de Hoge Raad voor de Volksgezondheid.