Coronavirus Informatie

Welzijn en veiligheid in het hart van uw verblijf in Fréjus

Op Domaine du Colombier is de veiligheid en gezondheid van onze vakantiegangers en onze teams onze prioriteit. We passen alle richtlijnen en aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten nauwgezet toe. Op deze pagina vindt u alle sanitaire en hygiënische veiligheidsmaatregelen die op onze camping, in Fréjus, zijn getroffen.

Coronavirus Protocollen

Netheid, hygiëne en reiniging op Domaine du Colombier

Yelloh! Village heeft in samenwerking met de Fédération Nationale de l’Hôtellerie de Plein Air (Nationale Federatie van Openluchthotels) een gezondheidshandvest van Covid-19 (Coronavirus) opgesteld voor onze campings, volgens de aanbevelingen van het Ministerie van Volksgezondheid. Op het Domaine du Colombier zijn onze teams getraind in gezondheidsnormen en wij voorzien hen van alle beschermingsmiddelen voor de veiligheid van iedereen.

Onze kwaliteitsprocessen zijn gebaseerd op 3 belangrijke fasen:

– Voorbereiding van

– Realiseer

– Kijk op

Betrokken en aandachtig volgen onze teams de nieuwe sanitaire protocollen die in onze campings zijn opgesteld: langere reinigingstijden, meer aandachtspunten, meer bezoeken tijdens de dag of meer schoonmaakbeurten.

nettoyage-sanitaire

Te respecteren barrièregebaren

Naleving van de maatregelen voor sociale distantiëring

Voor uw veiligheid en die van onze teams worden de leefregels, de doorgangsplaatsen, de diensten en de activiteiten aangepast.

Wat zetten we in?

– Vereenvoudigde aankomstprocedures

– Kaarten en routebeschrijving

– Een markering op de grond

– Plaatsing van goede praktijken

– De levering van hydro-alcoholische gel

– Luisteren en steun van onze teams in de essentiële gebaren die ze moeten aannemen

gel_hydroalcoolique
clients-heureux

Le Colombier's woon- en ontspanningsruimtes

Winkels, Spa, terrassen, bars en restaurants… het Domaine du Colombier doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van uw favoriete plekken.

Maar ook hier is veiligheid essentieel: zorgvuldig schoonmaken, afstand nemen, begeleiding en displays. De ruimtes zullen worden gereorganiseerd zodat u zonder risico’s van uw vakantie kunt genieten: grotere ruimtes, minder frequente bezoekers…

In al onze woonruimtes zullen de sanitaire maatregelen worden gerespecteerd. Met plattegronden en routebeschrijving, vloermarkering, weergave van goede praktijken, levering van hydro-alcoholische gel, etc…

Voor de veiligheid van al onze vakantiegangers en voor de veiligheid van onze teams zullen we dit jaar bij wijze van uitzondering geen bezoekers van buitenaf kunnen verwelkomen.
We moesten deze beslissing nemen om het aantal bezoekers op de camping te beperken. Dit is een strenge maatregel, opgelegd in het kader van de pandemie, waar we niet op terug kunnen komen.

accueil-colombier