HET DORP

MALIBU

Uitzonderlijk, modern, een vleugje art déco stijl voor dit 5 sterren vakantiepark aan de Côte d’Azur. Intieme cottages met grote houten terrassen waar u volledig kunt genieten en de tijd aan u voorbij laten gaan …

Al vanaf uw aankomst op de parkeerplaats of langs de houten loopbruggen, heten grote modern gekleurde cactussen u welkom. De Malibu wijk is één en al luxe, gelegen onder het zwemparadijs de Lagune. Elk van deze huuraccommodaties wordt door houten schuttingen of natuurlijke beplanting omheind. Toch kunt u hier vanaf bijna elk terras van het panoramische uitzicht genieten.

De Malibu wijk biedt 2 type cottages aan: de Loft 4/6 personen met 2 slaapkamers en de Royal voor 6 personen met 3 slaapkamers. Welke kiest u voor uw volgende vakantie? U kunt eveneens genieten van een onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar) en een individuele Jacuzzi© op uw terras bij Domaine du Colombier, een geweldig 5 sterren vakantiepark aan de Côte d’Azur.

Royal Malibu Premium

"The Star" voor grote families met Voordeel Colombier!

6
Personen
3
Slaapkamers
40 m²
OPPERVLAKTE
30 m²
Terras
Onze services

van Royal Malibu

 • Onbeperkte toegang balneo (vanaf 18 jaar)*
 • Eigen jacuzzi*
 • Airconditioning met inverter
 • Flatscreen-tv + satelliet
 • Amerikaanse koelkast met diepvriezer en ice-maker
 • Vitrokeramische kookplaten
 • Magnetron
 • Nespresso®-koffiezetapparaat met capsules*
 • Waterkoker
 • Broodrooster
 • Vaatwasmachine
 • Beddengoed en handdoeken inbegrepen*
 • Verduisterende gordijnen
 • Horren (slaapkamers)
 • Kluis
 • Tuinmeubilair
 • Buitenkeuken (gas)*
 • Eindschoonmaak inbegrepen*
 • *Premium service: Verkeersvrije wijk, 1 wifiverbinding, beddengoed en handdoeken, eindschoonmaak en onbeperkte toegang balneo (vanaf 18 jaar).
 • *Colombier-voordeel: Eigen jacuzzi op uw terras, buitenkeuken, Nespresso®-koffiezetapparaat met capsules, mp3-dock en haardroger.

PRESENTATIE

VAN COTTAGE ROYAL MALIBU

Voor uw droomvakantie, herinnert u zich de luxe cottage Royal Malibu want hij biedt u 3 slaapkamers met een minimalistische woonkamer en dezelfde voorzieningen als de Loft Malibu aan. Aan de voet van het zwemparadijs de Lagune … luxe en comfort, perfect voor uw vakantie accommodatie aan de Côte d’Azur op het 5 sterren vakantiepark met Spa Domaine du Colombier. Deze grote luxe cottage van 40 m², geschikt voor 6 personen, is het droomverblijf voor een grote familie. Het houten terras van 30 m², de pergola, de design tuinmeubels en persoonlijke Jacuzzi© zijn de pluspunten van deze geweldige cottage. Geniet ook van de onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar).

De 3 slaapkamers zijn voorzien van horren en luiken. De ouderslaapkamer heeft een bed van 160×200 en de tweede slaapkamer twee individuele bedden van 80×190. Deze is dé favoriet van de kinderen met zijn led muurverlichting. De derde kamer heeft een stapelbed (voor kinderen van 6 tot 11 jaar). Het is moeilijk je kamer te kiezen! De lakens en handdoeken zijn inbegrepen. Indien u dit wenst, de babykit (hoge stoel, bedje) is gratis, maar op aanvraag tijdens de reservering, onder voorbehoud van beschikbaarheid voor uw volgende vakantie aan de Côte d’Azur op het 5 sterren vakantiepark met Spa Domaine du Colombier.

Extra luxe, de badkamer met natuurlijke lichtinval beschikt over een geweldige Italiaanse douche. Het toilet is apart. U zal genieten van de keuken met volledig uitgerust centraal kookeiland: keramische kookplaten, Amerikaanse koelkast met diepvriezer en ice-maker, vaatwasser, magnetron en Nespresso© koffiezetapparaat.

De nieuwste technologieën zijn beschikbaar in de salon van deze cottage met airconditioning, die opent op het geweldige terras met Jacuzzi©. U geniet van de televisie met satelliet, DVD speler, MP3 docking station en een WIFI verbinding. De eindschoonmaak is inbegrepen bij deze vakantie accommodatie aan de Côte d’Azur.

Premium Service: Voetgangerswijk, 1 WIFI verbinding, lakens en handdoeken, eindschoonmaak en onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar).
Voordeel Colombier: Individuele Jacuzzi© op uw terras, plancha grill, Nespresso© koffiemachine, MP3 docking station en haardroger.

* niet-contractuele foto’s

Extra's & opties:

Op verzoek bij de boeking, volgens beschikbaarheid.


 • Extra voertuig 5 €/nacht
Boeken

Ons premium assortiment

Cancun

2 Slaapkamers // 4 Personen// Oppervlakte: 40m²

Premium Service: Voetgangerswijk, 1 WIFI verbinding, lakens en handdoeken, eindschoonmaak en onbeperkte toegang tot de Balneo (+18 jaar).

Voordeel Colombier: Individuele Jacuzzi© op uw terras, plancha grill, Nespresso© koffiemachine, MP3 docking station en haardroger.

Double Moorea Cottage

3 slaapkamers // 7 personen // Oppervlakte van 40 + 18 m².

Premium service : wifi-verbinding, lakens en handdoeken, eindschoonmaak en toegang tot het Balneo (+18 jaar)

Colombier voordeel : individuele jacuzzi op uw terras, plancha, Nespresso koffiezetapparaat, MP3-station en haardroger

Cottage Asia

2 kamers // 5 personen // oppervlakte van 40 m²

Premium service: 1 WIFI verbinding, lakens en handdoeken, schoonmaak aan het einde van uw verblijf en onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar oud).

Colombier Advantage: Individuele jacuzzi op uw terras, plancha, Nespresso-capsule-koffiezetapparaat, MP3-ontvanger en haardroger.

Mobil-Home Sydney

3 kamers // 7 personen // oppervlakte van 58,20 m²

Premium service: WIFI verbinding, lakens en handdoeken, eindschoonmaak en onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar).

Colombier Voordeel: Zwemmen spa op uw terras, plancha, Nespresso capsule koffiezetapparaat, MP3-ontvangststation en haardroger.