HET DORP

MALIBU

Uitzonderlijk, modern, een vleugje art déco stijl voor dit 5 sterren vakantiepark aan de Côte d’Azur. Intieme cottages met grote houten terrassen waar u volledig kunt genieten en de tijd aan u voorbij laten gaan …

Al vanaf uw aankomst op de parkeerplaats of langs de houten loopbruggen, heten grote modern gekleurde cactussen u welkom. De Malibu wijk is één en al luxe, gelegen onder het zwemparadijs de Lagune. Elk van deze huuraccommodaties wordt door houten schuttingen of natuurlijke beplanting omheind. Toch kunt u hier vanaf bijna elk terras van het panoramische uitzicht genieten.

De Malibu wijk biedt 2 type cottages aan: de Loft 4/6 personen met 2 slaapkamers en de Royal voor 6 personen met 3 slaapkamers. Welke kiest u voor uw volgende vakantie? U kunt eveneens genieten van een onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar) en een individuele Jacuzzi© op uw terras bij Domaine du Colombier, een geweldig 5 sterren vakantiepark aan de Côte d’Azur.

Loft Malibu Premium

De “Rolls” onder de cottages met Premium Service!

4
Personen
2
Slaapkamers
40 m²
OPPERVLAKTE
30 m²
Terras
Onze services

van Loft Malibu

 • Onbeperkte toegang balneo (vanaf 18 jaar)*
 • Eigen jacuzzi*
 • Airconditioning met inverter
 • Flatscreen-tv + satelliet
 • Amerikaanse koelkast met diepvriezer en ice-maker
 • Vitrokeramische kookplaten
 • Magnetron
 • Nespresso®-koffiezetapparaat met capsules*
 • Waterkoker
 • Broodrooster
 • Vaatwasmachine
 • Beddengoed en handdoeken inbegrepen*
 • Verduisterende gordijnen
 • Horren (slaapkamers)
 • Kluis
 • Tuinmeubilair
 • Buitenkeuken (gas)*
 • Eindschoonmaak inbegrepen*
 • *Premiumservice: Verkeersvrije wijk, 1 wifiverbinding, beddengoed en handdoeken, eindschoonmaak en onbeperkte toegang balneo (vanaf 18 jaar).
 • *Colombier-voordeel: Eigen jacuzzi op uw terras, buitenkeuken, Nespresso®-koffiezetapparaat met capsules, mp3-dock en haardroger.

PRESENTATIE

VAN COTTAGE LOFT MALIBU

U zult voor de luxe chalet Loft Malibu kiezen wanneer u op zoek bent naar een vakantie accommodatie met 2 slaapkamers aan de Côte d’Azur en als u voorkeur geeft aan een grote mooie leefruimte voor uw volgende vakantie op het 5 sterren vakantiepark met Spa Domaine du Colombier in Zuid-Frankrijk.

at een plezier om deze luxe vakantie accommodatie van 40 m² binnen te gaan en een geweldige salon te ontdekken met airconditioning, 2 banken (waarvan 1 slaapbank), flatscreen televisie, satelliet, DVD en MP3 docking-station, grenzend aan een mooie keuken met kookeiland. Deze keuken is uitgerust met keramische kookplaten, Amerikaanse koelkast met diepvriezer en ice-maker, vaatwasser, magnetron, Nespresso© koffiemachine.

De 2 kamers van deze vakantie accommodatie in Zuid-Frankrijk worden met kleur leds verlicht en geven een modern effect. De ouderslaapkamer beschikt over een kluis en een bed van 160×200. De kinderkamer heeft individuele bedden van 80×190.

De lakens en handdoeken zijn inbegrepen in deze luxe chalet op het 5 sterren vakantiepark met Spa aan de Côte d’Azur Domaine du Colombier. Indien u dit wenst, de babyket (hoge stoel, bedje) is gratis, maar op aanvraag tijdens de reservering, onder voorbehoud van beschikbaarheid. U zult de badkamer met natuurlijke lichtinval, Italiaanse douche en een haardroger geweldig vinden, wat een luxe. Het toilet is apart.

Het grote houten terras van 30 m² is in één woord fantastisch met zijn pergola, moderne tuinmeubels en zijn persoonlijke Jacuzzi©. U waardeert de intieme sfeer van uw terras. Eveneens aangenaam, een plancha voor gezellige maaltijden.

Premium Service: Voetgangerswijk, 1 WIFI verbinding, lakens en handdoeken, eindschoonmaak en onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar).
Voordeel Colombier: Individuele Jacuzzi© op uw terras, plancha grill, Nespresso© koffiemachine, MP3 docking station en haardroger.

* niet-contractuele foto’s

Extra's & opties:

Op verzoek bij de boeking, volgens beschikbaarheid.


 • Extra voertuig 5 €/nacht
Boeken

Ons premium assortiment

Double Moorea Cottage

3 slaapkamers // 7 personen // Oppervlakte van 40 + 18 m².

Premium service : wifi-verbinding, lakens en handdoeken, eindschoonmaak en toegang tot het Balneo (+18 jaar)

Colombier voordeel : individuele jacuzzi op uw terras, plancha, Nespresso koffiezetapparaat, MP3-station en haardroger

Long Beach

2 slaapkamers // 5 personen // oppervlakte 32 m²

Premium Service: Voetgangerswijk, 1 WIFI verbinding, lakens en handdoeken, eindschoonmaak en onbeperkte toegang tot de Balneo (+18 jaar).

Voordeel Colombier: Individuele Jacuzzi© op uw terras, plancha grill, Nespresso© koffiemachine, Bluetooth station en haardroger.

Cancun

2 Slaapkamers // 4 Personen// Oppervlakte: 40m²

Premium Service: Voetgangerswijk, 1 WIFI verbinding, lakens en handdoeken, eindschoonmaak en onbeperkte toegang tot de Balneo (+18 jaar).

Voordeel Colombier: Individuele Jacuzzi© op uw terras, plancha grill, Nespresso© koffiemachine, MP3 docking station en haardroger.

Moorea Simple Cottage

2 kamers // 5 personen // 40m² oppervlakte

Premium service : wifi-verbinding, lakens en handdoeken, eindschoonmaak en toegang tot het Balneo (+18 jaar)

Colombier voordeel : individuele jacuzzi op uw terras, plancha, Nespresso koffiezetapparaat, MP3-station en haardroger