Balnéo Domaine du Colombier 1-min

Ontspan voordat u weer aan het werk gaat

Een nazomer onder het teken van ontspanning

Op het Domaine du Colombier, in september, is het tijd om voor u te zorgen!

Profiteer van het einde van de zomer om uzelf te trakteren op een pauze en te ontsnappen naar de Franse Rivièra. Ga hiervoor naar het Domaine du Colombier’s Balneo gebied. Solarium, jacuzzi’s, whirlpool, zwembad en vele andere verrassingen zullen u in staat stellen om los te laten en de verbinding te verbreken. Tijdens dit verblijf zullen ontspanning en welzijn de sleutelwoorden van uw dagen zijn!

Voor de sportievelingen worden verschillende dynamische workshops aangeboden. Als u langs de aquagym, aquabike en cardio-fitness ruimte komt, die zich onder de strohut bevindt, vindt u iets om uw energie in een idyllische omgeving te besteden.

Wie zich liever ontspant, zal ook niet teleurgesteld worden. Siësta onder de palmbomen, zonnebaden, massageruimte, onderwaterstrand … Alles is gedacht voor je welzijn. Onze Balneo is gereserveerd voor mensen boven de 16 jaar, zodat we de rust van onze vakantiegangers kunnen bewaren.

Maak optimaal gebruik van uw cocooning momenten door uw dag af te sluiten met een behandeling die wordt aangeboden door onze Spa. Maak kennis met ons team van vriendelijke professionals en hun deskundige gebaren om de tijd van een gepersonaliseerde behandeling te ontlopen. De architectuur van deze ruimte is een echte oproep om te dromen. Op een bamboestrand, met uitzicht op het balneobad, bestaat dit prachtige bouwwerk uit verschillende hutten waaronder een duo, een single, een hammam, een kruidentheekamer, een spijkerbar en een hydroactieve massagetafel. De massages, bron van diepe ontspanning, zijn een bevoorrecht moment: Californisch, Ayurvedisch, Polynesisch, hete stenen, bamboe…

Wacht niet langer om met ons mee te gaan en accepteer deze uitnodiging om te ontsnappen.

Balnéo Domaine du Colombier 2-min