Zij hebben voor u getest!

Bent u op zoek naar de perfecte plek voor uw volgende vakantie aan Côte d’Azur?
Denkt u eraan Domaine du Colombier, een 5 sterren camping in Fréjus in Zuid-Frankrijk te kiezen, maar u zou graag weten wat de vakantiegangers, die hier al ooit geweest zijn, ervan denken.
Heeft u dezelfde smaak als uw buren? Als de mensen die u ontmoet op de snelweg? of tijdens het winkelen? Want een reizigersforum, waar iedereen hun mening geeft, komt hetzelfde onderwerp aan bod. De meningen wordt onder vreemde personen gedeeld, u houdt rekening met hun mening en vertrouwt op hun oordeel over wat te doen.

En natuurlijk is het altijd interessant om de mening van anderen te leren kennen en de antwoorden hierop te lezen. Het is gewoonweg constructief, dan moet je jouw verwachtingen aan hun ervaringen koppelen.
Alles is relatief: we houden van of haten verschillende dingen. Sommigen geven de voorkeur aan rokken, anderen aan broeken. Sommigen verkiezen blonde dames andere bruine. Sommigen hebben hun vakantie doorgebracht bij de Colombier, met dezelfde gezinssamenstelling of als koppel, tijdens dezelfde week en toch zijn ze niet van dezelfde mening, volledig tegenovergesteld. Sommigen vonden het geweldig en anderen niet, wie zal je vertrouwen?
Iedereen heeft verschillende smaken en voorkeuren! En dit moet bestaan, want eensgezindheid bestaat niet.
Domaine du Colombier verandert elk jaar, verbetert haar diensten, vernieuwt, ontwikkelt en dit omdat we graag naar onze klanten luisteren. Wat gedaan kan worden, moet gedaan worden. Wat redelijk is, moet worden onderzocht en ontworpen. Wat verbeterd moet worden, moet gebeuren. Wat gek is zal worden uitgesloten. Dat wat bekritiseerd wordt en niet ondersteund is, al was het maar om een commerciële geste te bekomen, zal ook worden uitgesloten.
Domaine du Colombier is niet perfect, maar doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw vakantie zo wel zal zijn! U heeft de Côte d’Azur met zijn prachtige zandstranden in Fréjus Saint Raphaël voor uw vakantie gekozen, u heeft Domaine du Colombier uitverkozen, een 5 sterren camping Zuid-Frankrijk en wij danken u hiervoor, aarzel niet meer: sinds 1963 zijn er 1,3 miljoen vakantiegangers die ons heeft vertrouwd hebben.
We hebben verschillende verhalen, getuigenissen, blogs van verschillende mensen op verschillende sociale netwerken geselecteerd. Deze kunnen u echt meer vertellen over Domaine du Colombier voor uw volgende vakantie, want zij kennen ons domein goed: zij komen sinds verschillende jaren of zijn vorig jaar voor de eerste keer geweest en hebben hun volgende vakantie reeds geboekt.
In de hoop u binnenkort te mogen verwelkomen 🙂

Lire la suite

23/09/2017
23/09/2017

Heuvel ligt en het er dus vrijwel altijd hard waait (in zomer misschien lekker maar eind september fris).

Supermarkt in de ochtend lekker vers brood wat zeer betaalbaar was. Speeltuin voor kinderen leuk. Camping dicht langs een zeer drukke weg waarvan veel motorrijders lijken te denken dat het een circuit is, zeer gehorig. Deze weg moet je proberen op te rijden als je naar het strand wilt (kan wel eens 5 min duren voordat je ruimte hebt).

Ook op het park zelf rijden mensen als malloten, ook het personeel in die electro karren. Zeer gevaarlijk voor kleine kinderen.

Al met al leuk voor een keer touroperator en de service van het personeel daarvan was overigens ronduit klasse!

Lire la suite

25/08/2017
25/08/2017

Geweldige vakantie gehad, mooie nette camping, leuk zwembad, mooie omgeving, goede service, toeristenbureau leuke tips gekregen, ze nam echt de tijd voor ons.
Het enige minpuntje vonden wij de locatie van de animatie savonds. Er was geen plek om te zitten, iedereen stond tussem de etende mensen is voor beide niet leuk. We zijn er dan ook maar 2x geweest.

Lire la suite

19/08/2017
19/08/2017

Een ontspannende vakantie gehad, mooie zwembaden, dichtbij het strand (10 min. met de auto), super Animatieteam en fijne speeltuin. Heel proper en verzorgd. Enkel jammer van het late incheckuur (17h).

Lire la suite

18/08/2017
18/08/2017

Een mooie camping! Beetje afgelegen van strand en dorp maar het ligt er mooi bij. We zaten dicht bij het zwembad dus geen problemen met de steile hellingen op de camping. Enige puntje is wat ons betreft dat er wel een pleintje is voor de jeugd tot 12 jaar, echter als de kinderen iets ouder zijn dan is er op deze camping wat minder vermaak te vinden.

Lire la suite

15/08/2017
15/08/2017

Mooi park, mooi zwembad, goed animatie team, mooie plek in Frankrijk. Helaas brak ik mijn kleine teen aan de ligstoelen bij het zwembad maar door goed handelen van de badmeester snel naar het ziekenhuis gegaan.
Bij het zwembad zijn regels van toepassing, als je die respecteert kan je veel lol hebben met de badmeesters. We hebben een fijne tijd gehad.

Lire la suite

Tarifs & Disponibilités
nuit(s)