Wettelijke bepalingen

Franse wet
Deze site is eigendom van Le Colombier SA 1052 Rue des Combattants en Afrique du Nord 83600 Frejus Frankrijk – GPS: N 43 °. 26 ‘. 747″ / E. 006 ° 43’.612. Siret nummer 778 151 290 612 Receipt CNIL verklaring n ° 740378 1 februari 2001. De informatie over u is bestemd voor Domaine du Colombier en Yelloh Village. U hebt het recht op toegang, wijziging, rechtzetting en verwijdering van gegevens met betrekking tot uzelf (art. 34 van de wet “Informatie en Vrijheden” van 6 januari 1978). Om dit te doen, gelieve contact op te nemen met de klantenservice van Domaine du Colombier 1052 Rue des Combattants en Afrique du Nord 83600 Frejus Frankrijk.

Verantwoordelijkheid
Het Domaine du Colombier kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies, of voor de resultaten die kunnen verkregen worden door het gebruik van informatie bij de links van de site www.domaine-du-colombier.com die kunnen leiden tot andere websites. Hoewel regelmatig gecontroleerd en aangepast waar mogelijk, kan de informatie op de site van Domaine du Colombier, (in verband met praktische informatie, cultuur en sport) fouten bevatten, waarvan Domaine du Colombier in geen enkel geval aansprakelijk kan voor worden gesteld. De foto’s op onze website zijn niet bindend, we zijn vrij om andere activiteiten te kiezen, om alternatieve modellen van de huuraccommodatie voor te stellen … maar we kunnen beloven dat de kwaliteit van onze diensten altijd wordt gerespecteerd. 

Auteursrechten
Onder het Franse Wetboek van Intellectuele Eigendom en, meer algemeen, internationale verdragen en overeenkomsten met bepalingen inzake de bescherming van het auteursrecht, is het verboden (voor andere dan prive-gebruik), te reproduceren, verkopen, distribueren, verzenden, distribueren, aanpassen, wijzigen, publiceren, geheel of gedeeltelijk in welke vorm dan ook, data, presentatie, logo, foto’s of de organisatie van de site of de beschermde werken die het auteursrecht op de site (www.domaine-du-colombier.com) zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het auteursrecht op het werk, de presentatie of de organisatie van de site of de gegevens gereproduceerd.

Deze website respecteert copyright/auteurrecht. Alle rechten van auteurs van beschermde werken gereproduceerd en gecommuniceerd op deze website zijn voorbehouden. Behalve met akkoord, elk ongeoorloofd gebruik van werken anders dan de reproductie en de individuele en prive-consultatie zijn verboden.

Hyperlinks
Elk verzoek om een link te maken naar Domaine du Colombier moet schriftelijk worden ingediend bij de afdeling Communicatie Domaine du Colombier 1052 Rue des Combattants en Afrique du Nord 83600 Frejus Frankrijk.

Procesvoering
In geval van een geschil met Domaine du Colombier, is de Franse wet de enige wet van toepassing en de rechtbank van koophandel van Frejus (Var Frankrijk) heeft exclusieve bevoegdheid hierover. In geval van verschillen, tegenstellingen, zal alleen de Franse versie geldig zijn.

Website design
De website www.domaine-du-colombier.com werd gerealiseerd door het bedrijf Styléo.