Package Ontspanning & Welzijn

Package Ontspanning & Welzijn: Droom van één dag 156€ in plaats van 203€: Spa + Balneotherapie + Restaurant
Aangeboden op Domaine du Colombier, 5 sterren Balneo Spa Resort tussen Cannes en Saint-Tropez aan de Côte d’Azur.

Polynesische verzorging 90 min. – Thalgo
Peeling met wit zand van de eilanden, “Mahana” massage om te ontsnappen aan uw dagelijkse routine, zachte lichaamspakking met een “heilige” olie op basis van parelmoer extracten en Monoï parfum.

OF Provençaalse verzorging 90 min. – Thalgo
Een volledige gezichtsverzorging samen met een lichaamsmassage van zuiderse geuren voor een heerlijk soepel gehydrateerde huid

Turks stoombad 20 min.
Stoombad voor een perfecte reiniging van de huid.
OF hydro-actieve massagetafel 20 min.

Balneotherapie 2 uur
Meerdere waterjets, anatomische waterzitbanken, rugmasserend vierkant, voetgeisers, rechtopstaande spa, aquabike, aqua crosstrainer, aqua trekking, aqua trampoline, een onderwaterstrand en 3 zwembanen vormen één van de mooiste Balneotherapieën van Frankrijk. De ligbedden met verstelbaar hoofd- en voeteneind staan voor u klaar op de grote terrassen tussen de palmbomen. Het water doet je goed op Domaine du Colombier, 5 sterren Balneo Spa Resort tussen Cannes en Saint-tropez aan de Côte d’Azur.

Tea Time
Thee of kruidenthee met zoetigheden.

Massage van het gezicht, hals en hoofdhuid 30 min.
Een verzorging die bestaat uit 3 delen voor een diepe ontspanning. De drukpunten die uitgeoefend worden op hoofd en hals ontknopen de spanningen en worden gevolgd door een gezichtsmassage die de spieren strakker en de rimpels minder zichtbaar maakt.

Voorbeeldmenu bij het restaurant “La Paillote”
Cocktail (fruit) met of zonder alcohol

Carpaccio van gemarineerde zalm en toasts

Wok van knapperige groenten met pindanoten
OF
Duo van gamba’s en Sint-Jakobsvruchten
met basmati rijst en knapperige groenten

Ijs of sorbet 2 bolletjes

OF
Verse fruitbrochette

Koffie

Voor Valentijnsdag, moederdag of een romantische dag met z’n tweeën, reserveer deze package Ontspanning en Welzijn: Droom van één dag op Domaine du Colombier, 5 sterren Balneo Spa Resort tussen Cannes en Saint-Tropez aan de Côte d’Azur. Gelieve uw verzorgingen bij uw aankomst te reserveren (verblijf van 7 dagen of meer). Voor een kort verblijf, gelieve deze op voorhand te reserveren.