Patio

Onze favoriet!Leeftijd4/9 jaar
4/5 2 2
  • Chalet: 34 m²
  • Geïntegreerd half-overdekt terras: 10 m²
  • Airconditioning
  • TV/DVD
  • 2 badkamers met douche
Deze vakantie accommodatie combineert comfort en het buitenleven, met zijn 2 individuele kamers die elk hun eigen badkamer (douche) hebben. Deze zijn aan beide kanten van de patio gelegen en openen zich op het terras, zodat iedereen op zijn eigen tempo een geweldige vakantie beleeft aan de Côte d'Azur in een 5 sterren vakantiepark tussen Cannes en Saint-Tropez.

Luxe en onafhankelijkheid!


Nieuw architecturaal concept voor deze innovatieve vakantie accommodatie aan de Côte d'Azur tussen Cannes en Saint-Tropez in het 5 sterren vakantiepark Domaine du Colombier. Deze chalet met airconditioning van 34 m² waarvan 10 m² geïntegreerd half-overdekt terras, heeft 2 aparte kamers die uitgeven op een terras in de patio van uw huuraccommodatie aan de Côte d'Azur op het park Domaine du Colombier. Elke kamer heeft een eigen badkamer (douche) met toilet. De ouderslaapkamer heeft een kluis en een bed van 160x200, terwijl de kinderkamer uitgerust is met 2 bedden van 80x190. De volledig uitgeruste keuken is ingereicht met keramische kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast met diepvriezer. De zithoek met TV/DVD-speler bezit een slaapbank voor 1 persoon, deze opent op het terras van uw huuraccommodatie aan de Côte d'Azur, op het 5 sterren vakantiepark Domaine du Colombier. Het onbetwistbare voordeel van de chalet Patio is de privatisering van elke suite en hun directe toegang tot het terras.

U zal dit nieuwe model van stacaravans met zijn lila-, terracotta- of anijskleuren schitterend vinden als vakantieaccommodatie tijdens uw verblijf aan de Côte d'Azur in het 5 sterren vakantiepark Domaine du Colombier, op enkele stappen van Cannes en Saint-Tropez.

Op aanvraag bij uw reservering, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Extra voertuig: 5 €/nacht
Huisdier: 6 €/nacht
Barbecue huur: 5 €/nacht
Babykit/nacht (hoge stoel, bedje): 4 €/nacht
Annuleringsverzekering: 3 €/nacht
Verkoop wegwerplakens: 8 €/bed
Huur van stoffen lakens: 12 €/bed
Handdoeken huuri : 6 €/kit
Opgemaakt bed bij aankomst : 10 €/bed
Eindschoonmaak: 85 €
Uw bezoekers (+3 jaar): 10 €/dag/pers.