Loft Malibu

De “Rolls” onder de cottages met Premium Service!Leeftijd4/5 jaar
4 2
  • Chalet: 40 m²
  • + Terras: 30 m²
  • Omkeerbare airconditioning
  • Flatscreen TV/satelliet/DVD
  • Vaatwasser
  • Amerikaanse koelkast met diepvriezer en ice-maker
  • 1 badkamer met natuurlijke lichtinval en Italiaanse douche
Premium Service: Voetgangerswijk, 1 WIFI verbinding, lakens en handdoeken, eindschoonmaak en onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar). Voordeel Colombier: Individuele Jacuzzi© op uw terras, plancha grill, Nespresso© koffiemachine, MP3 docking station en haardroger.

Op uw terras: uw persoonlijke Jacuzzi© ...


U zult voor de luxe chalet Loft Malibu kiezen wanneer u op zoek bent naar een vakantie accommodatie met 2 slaapkamers aan de Côte d'Azur en als u voorkeur geeft aan een grote mooie leefruimte voor uw volgende vakantie op het 5 sterren vakantiepark met Spa Domaine du Colombier in Zuid-Frankrijk.

Wat een plezier om deze luxe vakantie accommodatie van 40 m² binnen te gaan en een geweldige salon te ontdekken met airconditioning, 2 banken (waarvan 1 slaapbank), flatscreen televisie, satelliet, DVD en MP3 docking-station, grenzend aan een mooie keuken met kookeiland. Deze keuken is uitgerust met keramische kookplaten, Amerikaanse koelkast met diepvriezer en ice-maker, vaatwasser, magnetron, Nespresso© koffiemachine. De 2 kamers van deze vakantie accommodatie in Zuid-Frankrijk worden met kleur leds verlicht en geven een modern effect. De ouderslaapkamer beschikt over een kluis en een bed van 160x200. De kinderkamer heeft individuele bedden van 80x190. De lakens en handdoeken zijn inbegrepen in deze luxe chalet op het 5 sterren vakantiepark met Spa aan de Côte d'Azur Domaine du Colombier. Indien u dit wenst, de babyket (hoge stoel, bedje) is gratis, maar op aanvraag tijdens de reservering, onder voorbehoud van beschikbaarheid. U zult de badkamer met natuurlijke lichtinval, Italiaanse douche en een haardroger geweldig vinden, wat een luxe. Het toilet is apart. Het grote houten terras van 30 m² is in één woord fantastisch met zijn pergola, moderne tuinmeubels en zijn persoonlijke Jacuzzi©. U waardeert de intieme sfeer van uw terras. Eveneens aangenaam, een plancha voor gezellige maaltijden.

Premium Service: Voetgangerswijk, 1 WIFI verbinding, lakens en handdoeken, eindschoonmaak en onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar).
Voordeel Colombier: Individuele Jacuzzi© op uw terras, plancha grill, Nespresso© koffiemachine, MP3 docking station en haardroger.

Welzijn en ontspanning bij de Balneotherapie en de Spa op het 5 sterren vakantiepark aan de Côte d'Azur: Domaine du Colombier.

Loft Malibu

Uitzonderlijk, modern, een vleugje art déco stijl voor dit 5 sterren vakantiepark aan de Côte d'Azur. Intieme cottages met grote houten terrassen waar u volledig kunt genieten en de tijd aan u voorbij laten gaan ... Al vanaf uw aankomst op de parkeerplaats of langs de houten loopbruggen, heten grote modern gekleurde cactussen u welkom. De Malibu wijk is één en al luxe, gelegen onder het zwemparadijs de Lagune. Elk van deze huuraccommodaties wordt door houten schuttingen of natuurlijke beplanting omheind. Toch kunt u hier vanaf bijna elk terras van het panoramische uitzicht genieten. De Malibu wijk biedt 2 type cottages aan: de Loft 4/6 personen met 2 slaapkamers en de Royal voor 6 personen met 3 slaapkamers. Welke kiest u voor uw volgende vakantie? U kunt eveneens genieten van een onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar) en een individuele Jacuzzi© op uw terras bij Domaine du Colombier, een geweldig 5 sterren vakantiepark aan de Côte d'Azur.

Op aanvraag bij uw reservering, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Extra voertuig: 5 €/nacht
Huisdier: 6 €/nacht
Annuleringsverzekering: 3 €/nacht
Opgemaakt bed bij aankomst : 10 €/bed
Uw bezoekers (+3 jaar): 10 €/dag/pers.