Case Kenya

Een vakantie in Afrika ... in Fréjus !Leeftijd6/9 jaar
4/6 2
  • Case: 32 m²
  • Geïntegreerd overdekt terras: 8 m²
  • Airconditioning
  • TV/DVD
  • Onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar)
Met hout bekleed en een rieten dak, dat is gegarandeerd genieten voor uw verblijf op de Côte d'Azur in het 5 sterren vakantiepark Domaine du Colombier. Afrikaanse decoratie, uw "case" is heel kleurrijk.

In zijn typisch Afrikaans dorp...


U zal deze vakantie accommodatie weten te waarderen aan de Côte d'Azur op Domaine du Colombier, 5 sterren vakantiepark. Eén en al comfort in deze huuraccommodatie van 32 m² waarvan 8 m² geïntegreerd terras, uitgerust met horren aan de ramen, een kluis en een groot bed van 160x200 in de slaapkamer van de ouders en 2 bedden van 80x190 in de kinderkamer. De badkamer is uitgerust met een douche en wastafel. Apart toilet. De keuken is goed ingericht met keramische kookplaat, koelkast met diepvriezer, magnetron en koffiezetapparaat. De inrichting van deze accommodatie met charme met Afrika als rode draad, zal u zeker betoveren, uniek gemaakt voor Domaine du Colombier, 5 sterren vakantiepark aan de Côte d'Azur: bank met zebraprint, panter gordijn, Afrikaanse maskers ... De woonkamer, voorzien van airconditioning, met uitschuifbaar bed indien gewenst, is uitgerust met TV en DVD, en kijkt uit op een groot schuifraam met een overdekt terras. Zullen jullie tegenover de giraffen zitten of misschien zien jullie wel een klein aapje aan zijn liaan? 

Nieuw in 2018 : Om uw vakantie in Fréjus Saint Raphaël nog mooier te maken, biedt Domaine du Colombier u gratis toegang tot de Balneotherapie (+ 18 jaar) aan bij een reservatie van een Case Kenya.

In deze accommodatie met charme aan de Côte d'Azur, zult u zich elders wanen op 5 sterren vakantiepark Domaine du Colombier.  

Case Kenya

Op vakantie in Afrika ... in Fréjus! Met hout bekleed en een rieten dak, dat is gegarandeerd genieten ... U gaat uw "Case" in zijn Afrikaans dorp bewonderen. Vanaf jullie aankomst, wacht een immensgrote gorilla op jullie voor een safari. Jullie passeren onder het oog van een buffel, jullie kruisen een nijlpaard die voor een case een uiltje knapt en iets verder ziet een zebra jullie voorbijkomen. Verrassing, boven jullie hoofd, aan zijn liaan, 2 acrobatische aapjes. Links en rechts wachten verschillende kleuren "cases" op jullie: blauw, geel, terracotta, naturel ... Welke kiezen jullie? Bij de uitgang van het Afrikaans dorp, wensen onze 2 giraffen, moeder en dochter, jullie een geweldige vakantie op Domaine du Colombier in Fréjus!

Op aanvraag bij uw reservering, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Extra voertuig: 5 €/nacht
Huisdier: 6 €/nacht
Barbecue huur: 5 €/nacht
Babykit/nacht (hoge stoel, bedje): 4 €/nacht
Annuleringsverzekering: 3 €/nacht
Verkoop wegwerplakens: 8 €/bed
Huur van stoffen lakens: 12 €/bed
Handdoeken huuri : 6 €/kit
Opgemaakt bed bij aankomst : 10 €/bed
Eindschoonmaak: 85 €
Uw bezoekers (+3 jaar): 10 €/dag/pers.