Cancun

Laatste creatie van de ontwerpers!Jaar2017
4 2 2
  • Cottage : +/- 40 m²
  • + Half overdekt terras: 34 m²
  • 2x Omkeerbare airconditioning (woon- en 1 slaapkamer)
  • 1 Flat screen TV (slaapkamer)
  • 1 Flat screen TV/satelliet/DVD
  • Vaatwasser
  • Amerikaanse koelkast met diepvriezer en ice-maker
  • 2 badkamers (douche) waarvan één met een Italiaanse douche
Premium Service: Voetgangerswijk, 1 WIFI verbinding, lakens en handdoeken, eindschoonmaak en onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar). Voordeel Colombier: Individuele Jacuzzi© op uw terras, plancha grill, Nespresso© koffiemachine, MP3 docking station en haardroger.
U zult de nieuwe cottages en hun ligging geweldig vinden. Een nieuw dorpje om te ontdekken!

Nieuwe huuraccommodatie aan de Middellandse Zee op de 5 sterren camping Yelloh Village Domaine du Colombier. Altijd tot uw beschikking, de Cancun werd ontworpen om aan de behoeften van de veeleisende mensen te voldoen. Deze cottage is een trendsetter betreffende comfort, luxe en ruimte dat u voor uw volgende vakantie aan de Middellandse zee op een 5 sterren camping verwacht. Ideaal gelegen tussen het zwemparadijs de Lagune en de Spa Balneotherapie, dit dorp zal door de hele familie geapprecieerd worden. U zal de Amerikaanse koelkast met diepvriezer en ice-maker, de 3-delige vitro keramische kookplaat, de 12-delige afwasmachine en de moderne inrichting van uw keuken waarderen.

Deze prachtige huuraccommodatie aan de Middellandse Zee op de 5 sterren camping Yelloh Village Domaine du Colombier beschikt ook over een versterkte isolatie voor nog betere geluidwerende en thermische prestaties. In de slaapkamer van de ouders wacht uw bed op u : een lattenbodem met een ongeveer 25cm dikke matras. Het kopstuk met houtversiering zorgt voor een vleugje klassieke decoratie. Wat een plezier om een lange voetspiegel van 330x1600 terug te vinden. De badkamer (met douche) doet u ook versteld staan: u zal van een Italiaanse douche 1400x800 genieten, van een handdoeken- en haardroger genieten. De badkamer (met douche) van de tweede slaapkamer is ook zeer aangenaam, deze is namelijk uitgerust met een grote douche 100x80. De kamer is ruim en comfortabel met een onderschuifbed. Ruimte voor een kinderbedje vindt u in beide slaapkamers terug.

Natuurlijk wordt al uw aandacht getrokken door het luxueuze terras van de huuraccommodatie aan de Middellandse zee op de 5 sterren camping Yelloh Village Domaine du Colombier: groot, mooi uitgerust met tuinmeubelen, bank, stoelen, zonnebedden, tafel en stoelen en vooral een mooie Jacuzzi®!

Vergeet ook niet dat u een onbeperkte toegang tot de Balneotherapie heeft (+18 jaar).

Village

Laatste creatie van de ontwerpers!

Uitzonderlijke luxe voor deze cottage met een eigentijdse inrichting. U zal de suite van de ouders waarderen omwille van de Italiaanse douche, de kluis van 26L, het comfortabel bed, de extra airconditioning en een flatscreen TV. De tweede slaapkamer beschikt over een eigen badkamer (douche), toilet en een onderschuifbed. Elk van deze kamers heeft ruimte voor een kinderbed. De woonkamer heeft een keuken met kookeiland, deze opent met schuiframen op het terras waar u zal genieten van een super Jacuzzi©, luxueuze tuinmeubels, een Plancha grill voor uw maaltijden en een hangmat voor uw siësta! :-)

Op aanvraag bij uw reservering, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Extra voertuig: 5 €/nacht
Huisdier: 6 €/nacht
Annuleringsverzekering: 3 €/nacht
Opgemaakt bed bij aankomst : 10 €/bed
Uw bezoekers (+3 jaar): 10 €/dag/pers.