Prestige

Vakantiegeluk in de buitenlucht...Leeftijd4/9 jaar
6 3
  • Cottage: 35 tot 38 m²
  • + Terras: 18 tot 21 m²
  • Omkeerbare airconditioning
  • Flatscreen TV/satelliet/DVD
  • Vaatwasser
  • Lakens en handdoeken inbegrepen
  • Onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar)
Decoraties in zomerse kleuren: oranje en helder groen voor deze huuraccommodatie in Zuid-Frankrijk op een 5 sterren camping. Zijn 2 schuifdeuren openen wijd op een prachtig houten terras, om zo nog meer van uw vakantie te genieten.

U zult de grote ruimtes van de cottage Prestige met zijn geweldige houten terras weten te waarderen. 


In deze huuraccommodatie van 35 tot 38 m² geniet u van uw mooiste kampeervakantie in Zuid-Frankrijk op de 5 sterren camping Club Colombier. De cottage heeft drie slaapkamers met horren en een kluis in de slaapkamer van de ouders, lakens en handdoeken zijn inbegrepen. In één kamer kan een koppel slapen (bed 160x200), in de twee andere vier kinderen met bedden van 80x190. Indien u dit wenst, de babykit (hoge stoel, bedje) is gratis, maar op aanvraag tijdens de reservering, onder voorbehoud van beschikbaarheid. De badkamer van deze cottage is uitgerust met douche en wastafel, apart toilet. Een woonkamer met airconditioning, flatscreen TV, DVD, satelliet, opent op een groot houten terras met schaduwzeil. Inrichting met warme zomerkleuren voor uw vakantie in Zuid-Frankrijk op de 5 sterren camping Club Colombier. De keuken van deze huuraccommodatie met directe toegang op het terras beschikt over vaatwasser, koelkast met diepvriezer en magnetron. Je woont binnen / buiten en geniet van het warme weer op het grote terras met design tuinsalon.

De cottage Prestige op Club Colombier aan de Côte d’Azur is een kwaliteitsgarantie voor uw kampeervakantie in Zuid-Frankrijk op een 5 sterren camping. 

Op aanvraag bij uw reservering, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Extra voertuig: 5 €/nacht
Huisdier: 6 €/nacht
Barbecue huur: 5 €/nacht
Annuleringsverzekering: 3 €/nacht
Opgemaakt bed bij aankomst : 10 €/bed
Eindschoonmaak: 85 €
Uw bezoekers (+3 jaar): 10 €/dag/pers.