Must

Een must van luxueuze uitrustingenLeeftijd4/9 jaar
6 3 2
  • Stacaravan: 36 m²
  • + Terras: 21 m²
  • Omkeerbare airconditioning
  • Flatscreen TV/satelliet/DVD
  • Vaatwasser
  • Lakens en handdoeken inbegrepen
  • 2 badkamers met douche
  • Onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar)
Deze huuraccommodatie is ideaal voor grote gezinnen. Luxe en comfort voor uw vakantie in een 5 sterren vakantiepark in Zuid-Frankrijk in Fréjus Saint-Raphaël!

Onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar)...


voor deze luxueuze huuraccommodatie van 36 m² in een 5 sterren vakantiepark in Zuid-Frankrijk op Club Colombier. Uw familie zal de twee badkamers en twee toiletten (1 apart toilet) kunnen waarderen. 3 slaapkamers, zodat iedereen zijn eigen plaats heeft: één met kluis en een bed van 160x200 voor de ouders en de twee andere slaapkamers met bedden van 80x190 voor de kinderen. Indien u dit wenst, de babyset (hoge stoel, bedje) is gratis op het vijf sterren vakantiepark in Zuid-Frankrijk, Club Colombier in Fréjus Saint-Raphaël, maar op aanvraag tijdens de reservering, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Horren in de ramen, lakens en handdoeken inbegrepen in deze luxe huuraccommodatie voor uw vakantie in Fréjus Saint-Raphaël. De moderne keuken met keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast met diepvriezer, magnetron en alle kleine keukenapparaten zal u bevallen. De woonkamer met airconditioning, flatscreen TV, DVD en satelliet staan voor u klaar. De sfeer is modern en heel design in blauwe tinten: navy en azuurblauw.

Groot houten terras met schaduwzeil en zeer trendy tuinmeubelen voor deze luxueuze huuraccomodatie, kortom alles om te ontspannen en te genieten tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk in een 5 sterren vakantiepark op Club Colombier in Fréjus.

Op aanvraag bij uw reservering, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Extra voertuig: 5 €/nacht
Huisdier: 6 €/nacht
Barbecue huur: 5 €/nacht
Annuleringsverzekering: 3 €/nacht
Opgemaakt bed bij aankomst : 10 €/bed
Eindschoonmaak: 85 €
Uw bezoekers (+3 jaar): 10 €/dag/pers.