Loggia

De stacaravans voor leven binnen/buitenLeeftijd4/9 jaar
4/6 2
  • Stacaravan: 32 m²
  • Geïntegreerd overdekt of half-overdekt terras: 7,5 m²
  • Airconditioning en TV als optie  - enkel mits reservering, afhankelijk van de beschikbaarheid.
Een klein houten terras om meer te genieten van het leven in openlucht tijdens uw vakantie op een 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk.   

2-slaapkamer stacaravan, origineel en aangenaam!


De Loggia is “de” stacaravan voor een geslaagde vakantie op een 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk aan de Côte d'Azur bij Club Colombier! Kies voor een origineel geïntegreerd en overdekt terras bij het huren van uw stacaravan. Een woonkamer, die uitgeeft op het terras biedt een comfortabele leefruimte. Deze vakantie accommodatie is voorzien van een uitgeruste keuken met alle nodige toestellen: keramische kookplaat, koelkast met diepvriezer, magnetron en koffiezetapparaat. De ouderslaapkamer is uitgerust met een kluis en een bed van 160x200, heeft een hor in het raam, net als bij de kinderkamer met 2 bedden van 80x190. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Apart toilet. Dit huuraccommodatie model bestaat ook met een airconditioning uitvoering (op aanvraag bij uw reservering), mits een toeslag van €12/nacht. Deze airconditioning is enkel beschikbaar als deze gevraagd werd tijdens de reservering, afhankelijk van de beschikbaarheid. Hij onderscheidt zich van de anderen door zijn structuur en inrichting, dit model is ontworpen door de Franse fabrikant Ohara, filiaal van Bénéteau, scheepsbouwer, synoniem voor kwaliteit. De “Loggias” bevinden zich een beetje overal op 5* camping Club Colombier: dichtbij de kinderspeeltuinen, dichtbij de Balneo, niet ver van de Spa, dichtbij het zwemparadijs de Lagune… omschrijf uw voorkeur tijdens uw reservatie in het formulier op onze website.

De Loggia is de ideale stacaravan voor een geslaagde vakantie op de 5 sterren Camping in Zuid-Frankrijk aan de Côte d'Azur. 

Op aanvraag bij uw reservering, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Extra voertuig: 5 €/nacht
Huisdier: 6 €/nacht
Airconditioning: 12 €/nacht
TV huur: 6 €/nacht
Barbecue huur: 5 €/nacht
Babykit/nacht (hoge stoel, bedje): 4 €/nacht
Annuleringsverzekering: 3 €/nacht
Verkoop wegwerplakens: 8 €/bed
Huur van stoffen lakens: 12 €/bed
Handdoeken huuri : 6 €/kit
Opgemaakt bed bij aankomst : 10 €/bed
Eindschoonmaak: 85 €
Uw bezoekers (+3 jaar): 10 €/dag/pers.