Family Lol

De grootste en meest ludieke stacaravan ...Leeftijd4 jaar
6 3
  • Stacaravan: 41 m²
  • Geintergreerd overdekt terras: 9 m²
  • Airconditioning
  • TV/DVD
  • Onbeperkte toegang tot de Balneotherapie (+18 jaar)
Het dorp voor grote gezinnen. U zult in deze stacaravan genieten van het overdekt terras en de retro decoratie van de jaren 70 op de 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk: Club Colombier. Een vrolijke en ontspannen sfeer.

U verblijft in een FUN stacaravan ...


tijdens uw volgende vakante in Zuid-Frankrijk op de 5 sterren camping Club Colombier.
Uitgerust met alle nodige voorzieningen, deze accommodatie biedt u een aangenaam verblijf in Fréjus. Uw familie waardeert de 3 slaapkamers, de mooie woonkamer-uitgeruste keuken en het grote terras.

Ludiek, modern, deze stacaravan met airconditioning van 41 m² waarvan 9 m² overdekt terras heeft 1 grote ouderslaapkamer met een bed van 160x200 en 2 kamers met beide 2 individuele bedden van 80x190. U houdt van de decoratie in deze stacaravan voor uw vakantie in Zuid-Frankrijk op de 5 sterren camping Club Colombier in Fréjus! Een kleurrijke sfeer met een ongekende charme. De salon met flatscreen televisie en DVD-speler vormt een grote ruimte met de keuken (keramische kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast met diepvriezer). Deze openen op een mooi overdekt houten terras. Na verloop van tijd voelt de hele familie zich helemaal thuis in deze mooie stacaravan op Club Colombier 5 sterren camping in Zuid-Frankijk. Enkel samen mooie momenten beleven!

Nieuw in 2018: Extra fijn, Domaine du Colombier is verheugd u toegang tot de Balneotherapie aan te bieden (+ 18 jaar). 

Uw familievakantie op Club Colombier zal een onvergetelijk plezier zijn. 

Family LOL

Heel speels … het themadorp van de families! Dit voor het grootste plezier van de kinderen … maar ook voor hun ouders! Op het eerste zicht, kleurt een glimlach van verrassing de gezichten. Dit 3 bloemen themadorp, speciaal voor de grote gezinnen, is sympathiek en versiert met dieren in flashy kleuren. Voor de families met heel kleine kinderen, raden wij u aan om dit tijdens jullie reservatie aan te geven. Wij doen ons uiterste best om jullie, onder voorbehoud van beschikbaarheid, een Family LOL stacaravan in de A-sector toe te kennen. Dit dorp, in een voetgangerswijk en in een doodlopend straatje, bevindt zich achter de kinderspeeltuinen. Het is des te aangenamer voor jullie kleintjes, want deze beschikt over een grote tuin met kunstgras. Het LOL dorp van de N-sector bevindt zich dichtbij de Spa en de Balneotherapie. Hier heeft u hetzelfde voordeel: voetgangerswijk en ligging in een doodlopend straatje. Kinderen houden van dit dorp, hier kunnen ze fietsen, dicht bij jullie!

Op aanvraag bij uw reservering, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Extra voertuig: 5 €/nacht
Huisdier: 6 €/nacht
Barbecue huur: 5 €/nacht
Babykit/nacht (hoge stoel, bedje): 4 €/nacht
Annuleringsverzekering: 3 €/nacht
Verkoop wegwerplakens: 8 €/bed
Huur van stoffen lakens: 12 €/bed
Handdoeken huuri : 6 €/kit
Opgemaakt bed bij aankomst : 10 €/bed
Eindschoonmaak: 85 €
Uw bezoekers (+3 jaar): 10 €/dag/pers.