Manhattan

Model 2016/2017 !Jaar1 tot 2
4/5 2
  • Stacaravan: 29 m²
  • Half-overdekt houten terras: 12 m²
  • Airconditioning
  • TV/DVD
  • Haardroger
  • Een XL douche voor nog meer comfort
Een vakantie accommodatie aan de Côte d'Azur op Domaine du Colombier met een hedendaagse, moderne sfeer, speciaal voor de liefhebbers van het modernisme. De Manhattan nodigt u uit voor een reis die al uw vorige vakanties zal overtreffen. Ontdek dit nieuwe model 2016!

Comfortabel en helder!


Houdt u ook van decoratie in een “urban chic stijl”? Dan zal de Manhattan u zeker bevallen. Grijze, lichtbruine en zachtgele tinten kleuren deze vakantie accommodatie aan de Côte d'Azur op Domaine du Colombier. De muren zijn versierd met schilderijen van het bekende New York en toch hoort u buiten de krekels zingen. De beroemde yellow cabs (gele taxi’s) en wolkenkrabbers zetten Manhattan in de schijnwerpers en zorgen voor een mooi contrast met de vloer in parketstijl. Er is airconditioning in het salon, en u beschikt over een TV/DVD. U kunt, indien u dit wenst, de zitbank omtoveren in een slaapplaats (140x190 cm) voor 1 persoon. De moderne keuken is uitgerust met keramische kookplaten, een magnetron, koffiezetapparaat en koelkast met diepvriezer. Deze vakantieaccommodatie aan de Côte d'Azur op het Domaine du Colombier biedt u twee slaapkamers waaronder de ouderslaapkamer met een bed van 160x200 cm, een kaptafel en een kluis. De tweede slaapkamer beschikt over 2 éénpersoonsbedden van 80x190 cm. Zeer handig zijn de aparte toiletten en de badkamer met een XL douche en haardroger voor nog meer comfort. Buiten staat het houten terras in contrast met de gouden façade rond de deur. De tuinmeubelen wachten vol ongeduld op u.

Probeer het, en u zult er van houden! Reserveer snel uw Manhattan, want deze vakantieaccommodatie aan de Côte d'Azur op Domaine du Colombier is nu reeds erg in trek.

 

Op aanvraag bij uw reservering, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Extra voertuig: 5 €/nacht
Huisdier: 6 €/nacht
Barbecue huur: 5 €/nacht
Babykit/nacht (hoge stoel, bedje): 4 €/nacht
Annuleringsverzekering: 3 €/nacht
Verkoop wegwerplakens: 8 €/bed
Huur van stoffen lakens: 12 €/bed
Handdoeken huuri : 6 €/kit
Opgemaakt bed bij aankomst : 10 €/bed
Eindschoonmaak: 85 €
Uw bezoekers (+3 jaar): 10 €/dag/pers.