Waterplezier voor uw vakantie in Fréjus ...

Een zwemparadijs met prachtige tropische zwembaden

De Lagune van 3600 m² met prachtige verwarmde zwembaden en verschillende terrassen zullen u bekoren op Club Colombier, een 5-sterren camping aan de Côte d’Azur.

Aan de voet van het terras van de bar-restaurant Panoramique wacht het waterplezier op u: 6 glijbanen, lazy river met stromingen, ludiek kinderbad, lagunebad en bubbelbad … Dit enorme zwemparadijs van onze 5 sterren camping, de Lagune van 3600 m² bestaande uit terrassen en verwarmd zoet water, is het grootste plezier voor alle families.

Ondergedompelde stranden, eilanden van ontspanning, kleine bruggen over de rivier, lang uitgestrekt onder de palmbomen, u geniet de hele dag van de zon en het azuurblauwe water van deze prachtige verwarmde zwembaden.

De opeenvolging van zwembaden en terrassen op verschillende niveaus heeft een bijzondere charme waardoor u vanaf het ijssalon van het uitzicht over de vlakte en de baai van Fréjus Saint-Raphaël geniet. Deze tropische verwarmde zwembaden voor jong en oud in een droomomgeving met Caribische kleuren. Palmbomen, schaduwzeilen, comfortable ligbedden, u zult van dit geweldige zwemparadijs genieten. Waterspelletjes, aquagym … Dit is écht vakantieplezier tijdens uw verblijf op een 5-sterren camping aan de Côte d’Azur.

Ook wacht op u een Balneotherapie van 600 m² met verwarmd water op de camping Club Colombier, toegankelijk tegen een financiële bijdrage en gereserveerd voor volwassenen.

Het dragen van de veiligheidsarmband is verplicht (plastic anti-allergisch bandje). Dit krijgt u bij aankomst aan de Côte d’Azur op de 5 sterren camping Club Colombier en moet u tijdens uw hele verblijf rond de pols of de enkel dragen. Volgens de Franse wetgeving, voor hygiënische redenen, is het verboden om lange zwembroeken of surfshorts te dragen: enkel strakke zwembroeken van badstof zijn toegestaan.

Kom uit het zwembad!

Goudkleurige zandstranden, de Middellandse zee, schitterende landschappen, de streling van de zon op uw huid: de Côte d’Azur is een stukje paradijs. Onze 5-sterren camping Club Colombier in Fréjus Saint Raphaël, ideaal gelegen tussen Cannes en Saint Tropez, is uw startpunt om Zuid-Frankrijk, onze regio en het mooie azuurblauwe water (de Middellandse Zee) te ontdekken.