BESTE SCORE VAN HET DEPARTEMENT

Wij zijn trots u mee te delen dat Domaine du Colombier, een 5 sterren vakantiepark in Zuid-Frankrijk aan de Côte d’Azur, voor de derde keer op rij de beste score van het departement behaald heeft tijdens de audit van “Camping Qualité” en “Qualité Tourisme”: 96.92/100.

IN 2013 VIERDE DE COLOMBIER ZIJN 50-JARIG BESTAAN EN 5 STERREN …

Het Domaine du Colombier is nog steeds in het bezit van dezelfde familie die hier sinds 2 generaties al zijn aandacht en energie in steekt. Wij danken de 1 200 000 vakantiegangers voor het vertrouwen dat ze ons de voorbije jaren gegeven hebben. Wij zullen ons doel verderzetten: jullie steeds meer geluk, dromen en welzijn bieden tijdens jullie volgende vakantie bij ons.

De rubriek ACTUALITEITEN geeft u alle informatie over de verschillende evenementen die plaatsvinden in Fréjus Saint Raphaël, in de golf van Saint-Tropez, de Provence, de  Côte d’Azur, in de Var regio (Zuid-Frankrijk) en op het 5 sterren vakantiepark Domaine du Colombier. Feesten, Evenementen, animatie, diverse informatie …

Wave Summer / Madea Concept op Domaine du Colombier

Gepubliceerd op 06/08/2016 > Categorie(ën): Sans catégorie
20160712_173136

Domaine du Colombier is de enige en eerste camping met een surf zone!
Kom de volledige zomer surfen naast de Lagune, het Panoramisch Restaurant : Wake surf, wake board, boué… voor iedereen !
Activiteit te ontdekken tijdens uw vakantie of weekend bij ons! Tot binnenkort !

De tieners genieten van hun unieke ruimte, alleen voor hen!

Gepubliceerd op 12/01/2015 > Categorie(ën): Camping
espace-ados-domaine-du-colombier-frejus

Dag en nacht, de nieuwe tienerruimte van de 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk, Domaine du Colombier, in Fréjus, kent een groot succes! Ze ontmoeten er elkaar voor spelletjes, activiteiten, picknicks, lange avonden met ellenlange gesprekken waarbij ze naar muziek luisteren. Deze ruimte, geheel van hout, ingericht met tafels, bankjes en LEDS kleurverlichting voor hun grootste plezier!

Uitrusten en ontspanning bij het zwemparadijs de Lagune op Domaine du Colombier

Gepubliceerd op 11/01/2015 > Categorie(ën): Camping
lagon-frejus-clubcolombier

Het is altijd mooi weer in Zuid-Frankrijk! Op 5 sterren camping in Fréjus Saint Raphaël let u op de allerkleinste die in het verwarmde ludieke kinderbad van de Lagune speelt terwijl uw man en de oudste in het bubbelbad ontspannen. Uw kinderen genieten van de glijbanen, lachend met hun nieuwe vriendjes. De zon streelt uw huid, liggend op de ligstoelen bij het zwemparadijs… Over een ogenblik vinden jullie elkaar in de lazy river met stromingen terug net voordat de waterspelletjes beginnen.

De vismarkt van Saint-Raphaël

Gepubliceerd op 10/01/2015 > Categorie(ën): Fréjus & St Raphaël
marche-poisson-saint-raphael-colombier-var

Deze ochtend staat u vroeg op omdat u besloten heeft met de lunch vis te gaan eten. Na een kort bezoekje aan ons Toeristisch Infokantoor ter plaatse op Club Colombier, 5 sterren camping in Fréjus Saint Raphaël, heeft u het adres gekregen om naar de vismarkt in Saint-Raphaël te gaan. Een waar genoegen: u loopt langs de kust, geniet van de fijne zandstranden… u heeft groot gelijk om uw vakantie door te brengen in Fréjus Saint Raphaël in Zuid-Frankrijk. Wat een keuze! Zeebrasem, wolfbaars, brasem, sardientjes, garnalen… En waarom niet proberen om een vissoep te maken?

De Children’s Boom … de Kids en Juniors vinden het geweldig!

Gepubliceerd op 09/01/2015 > Categorie(ën): Camping
childrens-boom-club-colombier-camping-var

Donderdagavond hebben jullie besloten om de Show in de Evenementenruimte op de 5 sterren camping in Zuid-Frankrijk Domaine du Colombier in Fréjus te gaan bekijken en een fijne avond alleen met z’n tweetjes door te brengen.
De animatoren en animatrices van de kids club organiseren de fameuze Children’s Boom! Iedereen is blij, de kinderen zijn hier van 20u tot 23u: Pannekoekenfeest, dans, muziek… een mooi programma voor ieder zijn plezier.