Sinds 1963 ...

Het vakantiepark Domaine du Colombier heet u van harte welkom!

In Zuid-Frankrijk in Fréjus aan de Côte d’Azur, heet het 5 sterren vakantiepark Domaine du Colombier u welkom in een groen park waar de exotische en mediterrane flora u door zijn diversiteit zal betoveren: mimosa’s, honderdjarige olijfbomen, palmbomen, pijnbomen, Provencaalse cipressen, flamboyante oleanders, verschillende soorten bamboe, hibiscus …

Domaine du Colombier is een 5 sterren vakantiepark gelegen in Fréjus tussen Cannes en Saint-Tropez, op 4.5 km van de fijne zandstranden van de baai van Fréjus Saint-Raphael. Deze camping club is een privédomein, dat ’s nachts bewaakt en verlicht wordt. De topografie en het reliëf van het terrein verzekeren de privacy van elke staanplaats, elke wijk is anders en heeft een speciale charme. Zijn kwalitatieve structuren zijn zodanig aangepast dat ze aan de behoeften van koppels en gezinnen voldoen tijdens hun vakantie aan de Côte d’Azur. Het domein in terrasvorm wordt niet aanbevolen voor mensen met beperkte mobiliteit.

Van de opening tot de sluiting zijn alle diensten van het 5 sterren vakantiepark Domaine du Colombier in Fréjus geopend: restaurant, Lagune, Spa, Balneotherapie en supermarkt. Excursies om Zuid-Frankrijk en de Côte d’Azur te ontdekken, activiteiten en optredens worden georganiseerd. Uw kinderen zullen hun vriendjes terugvinden tijdens de workshop kralen rijgen, de waterspelletjes of de schattenjacht, terwijl de ouderen een potje Wii spelen. Er zijn diverse activiteiten zoals de aquagym sessies in de ochtend, zumba en sporttoernooien waar wij u met plezier zullen ontvangen.

In het zwemparadijs de Lagune net zoals in de Balneotherapie van het 5 sterren vakantiepark Domaine du Colombier, zijn joviale gediplomeerde badmeesters ervoor verantwoordelijk dat u de elementaire hygiëne-, veiligheids- en etiquetteregels naleeft. Ze bieden u tegen betaling initiatielessen zwemmen en verbeteringscursussen aan. Volgens de Franse wetgeving, voor hygiënische redenen, is het verboden om lange zwembroeken of surfshorts te dragen: enkel strakke zwembroeken van badstof zijn toegestaan. De toegang tot de Balneotherapie van het 5 sterren vakantiepark Domaine du Colombier in Fréjus is tegen financiële bijdrage en gereserveerd voor volwassenen.

 

Lagune van 3800 m² in het vakantiepark Domaine du Colombier
Lagune van 3600 m² in het vakantiepark Domaine du Colombier

 

De Spa is oase van rust gewijd aan uw lichaam en ontspanning … een moment enkel en alleen voor u!

Het 5 sterren vakantiepark in Zuid-Frankrijk, Domaine du Colombier, telt 383 plaatsen en het park van huuraccommodaties is voor 95% samengesteld uit stacaravans, cottages en chalets. Luxe accommodaties, zoals kleine huisjes, meerdere modellen zijn voor u beschikbaar. Wat ze allemaal gemeen hebben is comfort en design. Ze voldoen aan de nieuwe normen van comfort, luxe en schoonheid. Ze zijn een beetje overal op het domein verspreid: in de buurt van de verwarmde zwembaden of speeltuinen, in het centrum van het park, dichtbij de restaurants, in doodlopende straatjes …

De andere staanplaatsen zijn bestemd voor traditioneel kamperen: caravans, tenten, campers. Al deze kampeerplaatsen hebben een verschillende grootte, in harmonie met de natuurlijke vorm van het terrein. Er zijn 2 types beschikbaar volgens de grootte van uw installatie (Medium of Large). Ze zijn uitgerust met 16 A elektriciteit en een wateraansluiting. De sanitaire voorzieningen zijn zeer goed verspreid en liggen op loopafstand. Hun inrichting integreert zeer harmonieus in het terrein. Ze zijn verwarmd en uitgerust met een babyruimte, haardrogers en sfeermuziek. Alle dagen neemt het onderhoudsteam de schoonmaak voor haar rekening.

De nieuwe “shuttle” service van het 5 sterren vakantiepark in Zuid-Frankrijk, Domaine du Colombier in Fréjus, laat aan de minder sportievelingen toe om zich op het domein te verplaatsen. De bestuurders doorkruisen het park om u van het zwemparadijs naar de Balneotherapie, van de Spa naar het restaurant te brengen.

Wij danken de 1 300 000 vakantiegangers voor het vertrouwen dat ze ons de voorbije jaren gegeven hebben. Wij zullen ons doel verderzetten: jullie steeds meer geluk, dromen en welzijn bieden tijdens jullie volgende vakantie bij ons.

U zult van dit mooie 5-sterren vakantiepark in Fréjus in Zuid-Frankrijk genieten.

U bent bij ons van harte welkom. Tot binnenkort op het vakantiepark Domaine du Colombier in Fréjus!