Zero stress ...

Ontspanning in de Balneotherapie

Zonnebaden, slapen onder de palmbomen, dat is ontspanning en welzijn in de Balneotherapie van het 5 sterren vakantiepark met Spa Club Colombier aan de Côte d’Azur in Fréjus Saint Raphaël. Het welverdiend moment waarop u niets anders te doen hebt dan aan uzelf te denken!

Gym, aquagym, cardiofitness, massages en relaxatie in de Jacuzzis©: Club Colombier legt u in de watten tijdens uw wellness en fitness weekend of vakantie aan de Côte d’Azur in Fréjus Saint Raphaël. De Balneotherapie ontvangt enkel volwassenen die op zoek zijn naar rust, ontspanning en welzijn.

In een prachtig zwembad van 30 x 20 meter met een strakke vormgeving, tegenover de Spa, stellen wij u voor om rustig in het verwarmde water te genieten van de verschillende workshops voor het lichaam. Meerdere waterjets, anatomische waterzitbanken, rugmasserend vierkant, voetgeisers, rechtopstaande spa, aquabike, aqua crosstrainer, aqua trekking, ruimte voor aquagym, 3 zwembanen en een onderwaterstrand vormen één van de mooiste Balneotherapieën in Frankrijk. Deze dynamische en soft workshops worden vervolledigd met lessen door behulpzame coaches.Spa Domaine du Colombier nodigt u uit om Aqua Jumping te ontdekken of het plezier om te springen op een trampoline in het water! Een sportieve en leuke activiteit die zowel een versteviging van de spieren bevordert zoals alle andere watersporten, maar ook het evenwicht traint. Volg al lachend de coach op muziek! Onder een mooi rieten dak zullen de sportievelingen de cardio-fitnesstoestellen weten te waarderen. Een groot solarium en 2 verwarmde bubbelbaden bieden u een blik op het kristalheldere water.

Een volledig wellness- en fitnessprogramma om op uw eigen ritme weer in topvorm te komen in de Balneotherapie tijdens uw vakantie aan de Côte d’Azur, in het 5 sterren vakantiepark met Spa Club Colombier in Fréjus Saint Raphaël. In uw eigen tempo en dit met of zonder coach. De ligbedden, met verstelbaar hoofd- en voeteneind, staan voor u klaar op de grote terrassen tussen de palmbomen. De Balneotherapie is een privé complex dat gereserveerd is voor volwassenen (+16 jaar). Het omvat een oppervlakte van 1600 m² en is volledig gewijd aan uw wellness en fitness. Dit aanbod wordt aangevuld met verschillende lichaamsverzorgingen in de Spa voor uw ontspanning en welzijn.

Geniet van de Balneotherapie tijdens uw vakantie of tijdens een wellness- en fitnessweekend aan de Côte d’Azur op het 5 sterren vakantiepark met Spa Club Colombier in Fréjus Saint Raphaël!

Onze Balneotherapie heeft geen medische functie. De toegang is tegen financiële bijdrage. Het dragen van de veiligheidsarmband is verplicht (plastic anti-allergisch bandje). Dit krijgt u bij aankomst op het domein en moet u tijdens uw gehele verblijf rond de pols of de enkel dragen. Lange zwembroeken (surfshorts) zijn verboden in de Balneotherapie van het 5 sterren vakantiepark met Spa Club Colombier in Fréjus Saint-Raphaël.