Colombier by night

Voorstellingen, thema-avonden, vuurwerkshows …

Het Zuiden by night, dat zijn vooral het zachte weer, de felle zonsondergangen aan de horizon, de avonden aan zee tussen Cannes en Saint-Tropez om de Côte d’Azur te bewonderen.

Ontspannen avonden: volgens uw stemming luistert u op uw terras van het 5 sterren vakantiepark aan de Côte d’Azur Domaine du Colombier in Fréjus naar de krekels, loopt u langs het strand, gaat u naar de avondmarkt van Fréjus Saint Raphaël, geniet u van het spectaculair vuurwerk op zee, neemt u de boot By Night naar Saint-Tropez, terwijl u geniet van de verlichte Riviera vanop zee.

Dynamische avonden: onvermoeibaar besluit u de avond door te brengen in de haven van Fréjus met een drankje in de hand terwijl u naar de boten kijkt. Of u wacht vol ongeduld op de thema-avonden op het 5 sterren vakantiepark Domaine du Colombier. Wat heeft u het liefst: een avond met Braziliaanse danseressen, een avond vol magie, met de goochelaar die aan uw tafel uw geldbiljetten verandert en u vervolgens op het podium verrast met zijn illusie-acts; avonden met live muziek, luisteren naar goede oude nummers gebracht door een talentvolle groep; een cabaretavond met veren en glitter, of een Oriëntaalse avond in de sfeer van Duizend-en-één-nacht … De shows By Night van het 5 sterren vakantiepark aan de Côte d’Azur Domaine du Colombier worden georganiseerd door gepassioneerde professionals.

Eenmaal per week kunt u het kinderspektakel bijwonen waar u kunt lachen om de kleine ontluikende artiestjes. Tot hun grote vreugde en de uwe worden voor hen ook mini-disco-avonden georganiseerd!

En tot slot, is er ook de geluidsdichte Evenementenruimte, die u avonden aanbiedt op het ritme van de zomerhits. Dus waarom er niet van genieten? Avonden zijn mild of uitbundig op Domaine du Colombier, uw 5-sterren vakantiepark aan de Côte d’Azur in Fréjus!

Reserveringen aanbevolen voor de dinner-shows bij de restaurants en de shows in de Evenementenruimte van Domaine du Colombier.