Parasailing

Categorie(ën): ,
parachuteascensionnel-colombier-var

Op 4,5 km afstand van Domaine du Colombier

U ontdekt de baai van Fréjus Saint Raphaël vanuit de lucht. Als u wilt, kunt u met z’n tweeën, of zelfs met z’n drieën deze geweldige momenten in de lucht beleven en dit boven de mooie blauwe zee. Het is vanaf de achterkant van de boot dat u vertrekt voor deze geweldige tocht op zee. Het is niet noodzakelijk te kunnen zwemmen want u zal worden uitgerust met een zwemvest en veiligheidstuigje. Opstijgen en landen gebeurt op het platform van de boot, u heeft uw handen volledig vrij en … je vliegt!

Sublim Sky: http://sublimsky.jimdo.com/parachute-ascensionnel/

Jet-ski

Categorie(ën): ,
jetski-clubcolombier-var

Op 5 km afstand van Domaine du Colombier

In een gezellige en sportieve omgeving, begeleid door gediplomeerde instructeurs vanaf de haven van Saint-Aygulf, geniet u van geweldige tochten op zee. Alleen of met twee op een jet-ski, aan u de keuze! U ontdekt de kustlijn, zijn kreekjes en baaien vanop het water: een geweldig vakantiesouvenir!

Jetfun Evasion: http://www.jetfunevasion.com/

Zeilen

Categorie(ën): ,
ecole-voile

Op 4,5 km afstand van Domaine du Colombier

Ga van dromen naar de realiteit, kom navigeren op een surfplank, een optimist, een catamaran of een zeilboot. Ook al bent u beginner of gevorderde, u zult verwelkomd worden door een gepassioneerd professioneel team. Het is aan te raden om contact op te nemen met het Toeristisch Infokantoor van Domaine du Colombier in Fréjus om een reservering te maken. Stages en data staan vast, met uitzondering voor groepen.

Diepzeeduiken

Categorie(ën): ,

Op 4,5 km afstand van Domaine du Colombier

Initiatie, training, verkenning. Dit alles begeleid door professionals die graag hun passie voor de wonderen van de Middellandse Zee met u delen. De club is het hele jaar geopend, trainingen voor niveau I tot IV. PADI en NAUI erkend. Nachtduiken of overdag, wrakduiken of in een nationaal reservaat. Ze verwelkomen kinderen en volwassenen. Mogelijkheid om stages te organiseren.

Ter plaatse op Domaine du Colombier, in de zomer, organiseren wij een duikinitiatie voordat u in de zee gaat duiken in de baai van Fréjus – Saint Raphaël.

Duikclub: www.cip-frejus.com

Kitesurf

Categorie(ën):

Op 6 km afstand van Domaine du Colombier

Kitesurfen, nieuwste trend van de watersport! Een grote vlieger en een plank, type surf of wakeboard, laten u vliegen over de blauwe Middellandse Zee! Kitesurfen geeft u een geweldige surfsensatie. Bij de Franse kitesurfschool van Fréjus – Saint Aygulf, bij het strand van Esclamandes, kunt u aan initiatielessen, verbetercursussen of privélessen deelnemen. De school beschikt over een veiligheidsboot en de lessen worden gehouden in zones (op land en zee) die speciaal toegewezen zijn voor kitesuf. Dit strand van Fréjus-Saint Aygulf in Zuid-Frankrijk bezit het label Kiteboarding Zone.

Franse kitesurfschool in Saint Aygulf: http://www.kitesurf-evasion.fr/

Paardrijden

Categorie(ën): ,
equitation

Op 2 km afstand van Domaine du Colombier

Lessen – Stages – wandelingen in de bergen tot aan het meer en zwemmen met de paarden. Mooie momenten die je deelt met onze dierenvrienden. U kunt kiezen tussen een wandeling van 1 of 2 uur. Wanneer u dit wenst kunnen we voor u ook een tocht reserveren in Seillans, gelegen op 35 km afstand van Domaine du Colombier waardoor u op een andere manier deze mooie omgeving in het achterland kunt ontdekken. Leraren met staatsdiploma.

Ter plaatse op Domaine du Colombier of bij de Ranch: uw kinderen vinden een rondje op een poney helemaal geweldig.

Ranch Seillans: www.visitvar.fr/provence-cote-azur/fiche.aspx?idPrestationTif=90668

Tennis

Categorie(ën): ,

Op 4 km afstand van Domaine du Colombier

Kom eens een balletje slaan: 2 banen, 6 hardcourt en 2 overdekte banen evenals twee gediplomeerde leraren staan tot uw beschikking. Ter plaatste treft u aan: een restaurant, een zwembad, een voetbalveld en een atletiekbaan. Mogelijkheid om zich in te schrijven voor stages. 

Tennis Club de Gallieni: www.tennis-club-frejus.com

Rafting in de Verdon

Categorie(ën): ,
Rafting-Gorges-Colombier-Provence

Op 87 km afstand van Domaine du Colombier 

Gediplomeerde gidsen met meer dan 10 jaar ervaring zullen u de Verdon laten ontdekken op een veilige en gezellige manier. Rafting, cano-raft, hydrospeed, canyoning, aqua-rando … U heeft de keuze uit verschillende wateractiviteiten om de grootste canyons van Europa te ontdekken. Reserveringen en informatie over de opening van watersluizen bij het Toeristisch infokantoor van Domaine du Colombier in Fréjus.

Rafting: www.buenavistarafting.com/

Golf 18 holes Valescure – Saint-Raphaël

Categorie(ën): ,
golf-valescure-saint-raphael

Op 8 km afstand van Domaine du Colombier

Een van de oudste golfclubs van Frankrijk, opgericht in 1895 door Lord Aschcomb; tot aan 1931 was 95% van de spelers afkomstig uit Engeland. Hier is een bepaalde sfeer van overgebleven die u vooral in het Club House proeft. U heeft het plezier te golfen op een vernieuwde baan midden tussen de naaldbomen. Ook is het mogelijk op de club te tennissen en het boogschieten te leren zodat er voor elk wat wils is.

Golfclub 18 holes Valescure – Saint Raphaël: www.golfdevalescure.com

Golfclub 18 holes Le Latitude – Saint-Raphaël

Categorie(ën): ,

Op 10 km afstand van Domaine du Colombier

Een directe buurman van de Golf de Valescure, opgericht in 1989. De golfbaan biedt u een aangenaam terrein en de mogelijkheid te golfen op een ander parcours. Een baan van goede kwaliteit waar golfers het hele jaar plezier aan kunnen beleven.

Voor de echt golffreaks is het fijn te weten dat u, gezien de geografische ligging, in een omgeving tot 40 km nog 8 andere golfbanen zult vinden: Mandelieu, Mougins, Opio, Sainte-Maxime, Grimoud, La Motte, Roquebrune-sur-Argens …

Golfclub: http://esterel.bluegreen.com/en