Hallo sportievelingen

Hier enkele activiteiten ideeën waarvan u kunt genieten in Zuid-Frankrijk tijdens uw vakantie op 5 sterren camping Club Colombier. Met één simpele klik ontdekt u dat pluspuntje wat uw vakantie onvergetelijk zal maken. Jetski, bananenboot, parasailing, wandelingen, paardrijden, golfen …: alles voor complete fun!

Pretparken, wijngaarden, oliemolens, parfumfabrieken, dierentuinen …: alles wat te bezoeken of te zien is in de regio!

En wanneer u wilt zonnen op een privéstrand, kom langs ons Toeristisch infokantoor ter plaatse in Zuid-Frankrijk op de 5 sterren camping Club Colombier, waar een medewerker u de beste kan aanbevelen naargelang uw wensen.

Parasailing

Categorie(ën): ,
parachuteascensionnel-colombier-var

Op 4,5 km afstand van Domaine du Colombier

U ontdekt de baai van Fréjus Saint Raphaël vanuit de lucht. Als u wilt, kunt u met z’n tweeën, of zelfs met z’n drieën deze geweldige momenten in de lucht beleven en dit boven de mooie blauwe zee. Het is vanaf de achterkant van de boot dat u vertrekt voor deze geweldige tocht op zee. Het is niet noodzakelijk te kunnen zwemmen want u zal worden uitgerust met een zwemvest en veiligheidstuigje. Opstijgen en landen gebeurt op het platform van de boot, u heeft uw handen volledig vrij en … je vliegt!

Sublim Sky: http://sublimsky.jimdo.com/parachute-ascensionnel/

Marineland

Categorie(ën): ,
Marineland

Op 53 km afstand van Domaine du Colombier

Het eerste park in Europa met ontdekkingen uit de zee. Een onvergetelijke dag staat u te wachten in Marineland! De eeuwige glimlach van de dolfijnen, het spectakel met de orka’s en de knipoog van de zeeleeuwen zullen schaterlachen en de bewondering van allen opwekken. Voor de immense aquaria zult u een onderwaterwereld ontdekken zoals u dat nooit verwacht had: vele prachtig gekleurde tropische vissen, zeekwallen, koraalriffen … en wat te zeggen over het voeren en aaien van roggen! Maar het allermooiste wordt tot het laatste bewaard: onder het bassin met bijna 2 miljoen liter water is het net of u tussen de haaien leeft.

Dit mag u echt niet missen! Wat cultuur betreft: in het museum zal u de mooiste privécollectie van Europa aantreffen en u ontdekt ook een geheel nieuw Dinosaurus park. Voordelige prijzen voor Marineland bij de receptie of het Toeristisch Infokantoor van het Domaine du Colombier in Fréjus.

Marineland: www.marineland.fr/en

Jet-ski

Categorie(ën): ,
jetski-clubcolombier-var

Op 5 km afstand van Domaine du Colombier

In een gezellige en sportieve omgeving, begeleid door gediplomeerde instructeurs vanaf de haven van Saint-Aygulf, geniet u van geweldige tochten op zee. Alleen of met twee op een jet-ski, aan u de keuze! U ontdekt de kustlijn, zijn kreekjes en baaien vanop het water: een geweldig vakantiesouvenir!

Jetfun Evasion: http://www.jetfunevasion.com/

Base nature

Categorie(ën): ,
Base-nature-Domaineducolombier-Frejus

Op 5 km afstand van Domaine du Colombier

100 hectaren langs het strand op 1200 meter tussen Fréjus en Saint-Aygulf in een buitengewone omgeving. Verschillende sportterreinen: voetbal, volleybal, basketball, skeelers, skate, mountain bikes, speeltuinen voor de kinderen, geasfalteerd parcours voor fietsers en wandelaars over de hele base. Een plek waar uw vitaliteit zeker zal opleven! De Base Nature van Fréjus is ook de plek van vele festiviteiten waaronder de Roc d’Azur, de bekende mountainbike race van begin Oktober. Leve het buitenleven!

Base Nature: www.basenaturefrejus.fr

Zeilen

Categorie(ën): ,
ecole-voile

Op 4,5 km afstand van Domaine du Colombier

Ga van dromen naar de realiteit, kom navigeren op een surfplank, een optimist, een catamaran of een zeilboot. Ook al bent u beginner of gevorderde, u zult verwelkomd worden door een gepassioneerd professioneel team. Het is aan te raden om contact op te nemen met het Toeristisch Infokantoor van Domaine du Colombier in Fréjus om een reservering te maken. Stages en data staan vast, met uitzondering voor groepen.

Aqualand

Categorie(ën): ,
aqualand

Op 5 km afstand van Domaine du Colombier

Het grootste waterpark van de Côte d’Azur in Fréjus: in 8 hectares natuur, 10 000 m² wateroppervlakte met verschillende attracties. Zult je ze allemaal kunnen doen? De meest gekke: Black-hole, Twister, Kamikaze … de meest avontuurlijke: Anaconda, Snake, Pentaglisse, versnellingen van de Grand Canyon … maar misschien ben je nog net iets te klein voor deze attracties … ga dan naar het kinderparadijs! Je ontdekt hier meerdere mini-glijbanen, betoverende watervallen, een piratenboot … Misschien heeft u eerder zin in een lekker bubbelbad, waterfietsen op het meertje of aquagym voordat je in Europa’s grootste golfslagbad springt, of zelfs een potje midget-golf speelt. Kortom, je zult deze dag zeker niet vergeten: in Aqualand, is er iets naar ieders smaak, en voor alle leeftijden!

Speciale tarieven voor Aqualand bij het Toeristisch Infokantoor van Domaine du Colombier in Fréjus. Geopend vanaf half-juni tot half-september.

Aqualand Fréjus: www.aqualand.fr/frejus/plan-de-parc-5/

Diepzeeduiken

Categorie(ën): ,

Op 4,5 km afstand van Domaine du Colombier

Initiatie, training, verkenning. Dit alles begeleid door professionals die graag hun passie voor de wonderen van de Middellandse Zee met u delen. De club is het hele jaar geopend, trainingen voor niveau I tot IV. PADI en NAUI erkend. Nachtduiken of overdag, wrakduiken of in een nationaal reservaat. Ze verwelkomen kinderen en volwassenen. Mogelijkheid om stages te organiseren.

Ter plaatse op Domaine du Colombier, in de zomer, organiseren wij een duikinitiatie voordat u in de zee gaat duiken in de baai van Fréjus – Saint Raphaël.

Duikclub: www.cip-frejus.com

Oliemolen Fréjus

Categorie(ën): ,
moulinahuile-magali-frejus-colombier

Op 2 km afstand van Domaine du Colombier

U zult ontvangen worden door een gepassioneerde familie die sinds meerdere generaties dit land cultiveert met verschillende producten zoals olijven. U vindt hier alle bijproducten van deze nobele vrucht, alles wordt ter plaatse geproduceerd en verwerkt: verschillende hoeveelheden olie met verschillende parfums, tapenades, olijven …

Kitesurf

Categorie(ën):

Op 6 km afstand van Domaine du Colombier

Kitesurfen, nieuwste trend van de watersport! Een grote vlieger en een plank, type surf of wakeboard, laten u vliegen over de blauwe Middellandse Zee! Kitesurfen geeft u een geweldige surfsensatie. Bij de Franse kitesurfschool van Fréjus – Saint Aygulf, bij het strand van Esclamandes, kunt u aan initiatielessen, verbetercursussen of privélessen deelnemen. De school beschikt over een veiligheidsboot en de lessen worden gehouden in zones (op land en zee) die speciaal toegewezen zijn voor kitesuf. Dit strand van Fréjus-Saint Aygulf in Zuid-Frankrijk bezit het label Kiteboarding Zone.

Franse kitesurfschool in Saint Aygulf: http://www.kitesurf-evasion.fr/

Wijngaard Paquette

Categorie(ën):
vin-paquette-colombier-var

Op 4 km afstand van Domaine du Colombier

Gekocht in 1952 door Marcel en Gilberte Paquette, de wijngaard Curebéasse is, bij meerdere generaties en in de loop der jaren, één van de bekendste Côtes de Provence wijnen in Fréjus geworden. Tegenwoordig wijngaard Paquette genoemd, het blijft een familiebedrijf en wordt gedreven door een gezamelijke passie van Jérôme Paquette en zijn dochter Claire.

Met hun inzet en respect voor het land, hebben ze het certificaat voor biologische landbouw voor hun wijngaard gekregen. Rood, rosé of wit, een genot voor uw smaakpapillen. De wijnen worden beschreven door vele critici, van Robert Parker tot Jacques Dupont.

Wijngaard Paquette: http://www.chateaupaquette.fr/